Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anettomia

wpadka

Polecane posty

Gość anettomia

Witam, od razu pisze ze temat dla "innych" ;) dla kobietek z problemowymi facetami ktorzy boja sie ojcojstwa. Jestem z facetem 4lata kochamy sie, jestesmy szczesliwi chcemy rodzine ale on kiedys a ja juz :) udaje ze nie denerwuje sie z tego powodu ale na boku kombinuje. Chce miec dzidziusia z tym czlowiekiem poniewaz kocham go ponad wszystko on mnie tez i pasujemy do siebie jak 2krople wody. Tak czytalam posty na temat ze dziewczyny palcem wprowadzaja nasienie, niestety to nie daje rady, sprobowalam rowniez z igla ale taka najciensza dostepna w aptece do wprowadzania insuliny, najciensza aby nie zorientowal sie ze gumka byla nieszczelna. Niestety co sie okazalo (pozniej sprawdzilam) mimo ze przekulam opakowanie prawie na wylot gumka nie przepuscila wody jezeli juz minimalnie, wiec napewno z tego tez nic wyjdzie. Moze macie jakies sprawdzone sposoby? :) a i powstrzymajcie sie od durnych komentarzy typu "jestes nienormalna" nie pasuje nie czytaj i nie pisz :) Kobietki czekam na wasze propozycje, doswiadczenia! :)

Gość Plemniki są dużo mniejsze
niż kropla wody. A prostszy sposób to przejście na tabletki, których brać nie będziesz albo zamiast nich witaminy. A tak na serio, to może prościej byłoby pogadać z facetem? I powiedzieć co czujesz, może On czuje podobnie tylko ma jakieś wątpliwośći albo plany które wolałby zrealizować przed dzieckiem? Jeśli Go kochasz to Go szanuj i nie rób czegoś wbrew niemu.

Gość anettomia
rozmawialismy :) nie ma zadnego konkretnego powodu dla ktorego on chce poczekac. co do tabletek to nie jestem ich zwolenniczka i nie chce ich brac niestety on o tym wie...

Gość anettomia
jestem pewna ze dziecko by nas jeszcze bardziej uszczesliwilo, mamy duzy dom czego wiecej do szczescia potrzeba?

Gość fjgmdg85484854
stzrykawka:)po sexie do łazienki przechwytuesz przerwatywe i do dziełą:)

Gość anettomia
troche podejrzane z gumka do lazienki hehe a nie wiem czy to tez nie podobne do "palcowki" hmmm

Gość Jo-------anna
A nie może wam nagle zabraknać gumek gdy Ty robisz mu striptiz i jesteś w nowym sexy kompleciku?:P

Gość anettomia
nie przejdzie jesli mielibysmy sie kochac, ewentualnie "reczne robotki" :P ale to male szanse zajascia w ciaze poprzez wprowadzanie nasienia z brzuszka np.

Gość anettomia
kurcze az zazdroszcze wszystkim mamom...

Gość Jo-------anna
My wpadliśmy,cieszę się i żyjęw strachu, bo nie wiedząc o ciaży brałam leki...

Gość anettomia
no wlasnie jak to jest, wpadliscie, a ja pomagam i nic. Mowisz ze zyjesz w stachu, ale z ciaza wszystko wporzadku? jakie leki bralas?

Gość /;,ml/l,m/l,m
naprawde szkodami twojego faceta ze nie ejstes z nim szczera...jak mozesz. ja na twoim miejscu walkowalabym temat do zrzygania dopoki albio nie uslyszalabym konkretnego powqodu na nie albo w koncu tego wymarzonego"tak" -che miec z toba dziecko... inaczej nie mialabym smialosci tak kombinowac za jego plecami...,

Gość anettomia
oczywiscie ze rozmawialam, on sie boi ze nie bedzie zauwazany jak bedzie dziecko, ze w lozku bezie wialo nuda i co to jest tak wazny powod? nie sadze

Gość Jo-------anna
Brałam7 tabletek aviomarinu, z klasy C, czyli przedostatniej - w ciągu 3 i 4 tygodnia ciaży licząc od ostatniej miesiączki.na razie miałam tylko usg w 6 tc, serduszko biło,jest ok. Wymiotuję,ponoć ciąża silna. Pocieszam się tym , że na początku jest wszystko,albo nic. Czyli już bym poroniła jeśli leki mocno by wpłynęły na dziecko. Za 3 tygodnie mam usg genetyczne...

Gość anettomia
a na co ten aviomarin?

i zebys wiedziala ze tak bedzie, mimo wszystko dziecko bedzie najwazniejsze i maz bedzie odsuniety na drugi plan, bedziesz niewyspana, zmeczona i seks tez bedzie rzadziej

Gość /;,ml/l,m/l,m
no to w takim razie twoj partner mysli za bardzo o sobie, twoje potrzeby sa na 2 miesjscu cos tu jest nie tak...rob wszytsko by go przekonac, ale nie traktuj go tak przedmiotowo-nie okalmuj go bo naprawde jest to obrzydliwe.

Gość anettomia
rozumiem ze bedzie zmeczenie itp. ale ja uwielbiam sie z nim kochac i nie dopuszcze do tego aby czul sie odrzucony

Gość Jo-------anna
Aviomarin to lek przeciwwymiotny,na chorobę lokomocyjną. Taki trochę otumaniający,usypiający. Co do wpadki,mój mężczyzna nie był gotowy. teraz kupuje ksiażeczki, lata jak szalony i nosi mi owoce, chwali się wszystkim komu tylko można,projektuje pokoje itd. A ponoć nie chciał jeszcze dziecka.

Gość Jo-------anna
Aviomarin to lek przeciwwymiotny,na chorobę lokomocyjną. Taki trochę otumaniający,usypiający. Co do wpadki,mój mężczyzna nie był gotowy. teraz kupuje ksiażeczki, lata jak szalony i nosi mi owoce, chwali się wszystkim komu tylko można,projektuje pokoje itd. A ponoć nie chciał jeszcze dziecka.

Gość ding dong din
anettomia teraz wydaje ci sie ze rozumiesz, a tak naprawde nic nie rozumiesz. Widac ze malo pojecia masz o dzieciach, nawet nie wiesz jak bardzo bedziesz zmeczona i napewno seksu ci sie odechce

Gość Do Jo-------anna
A ile macie lat? Pytam z ciekawości bo ja miałam 24 jak wpadłam i mój ex też -niestety to była porażka dla niego. Gówniarz;/

Gość anettomia
no wiem ze lek przeciw wymiotny bo sama go biore ale rzadko tylko jak gdzie dalej jade, pytalam bo myslalam ze bralas go codzien i w duzych ilosciach, a tak to nie powinno stac sie nic zlego dzidziusiowi tak mysle co do zmeczenia i seksu... naprawde nawiekszym nimfomanka odchodzi ochota na seks? nie mam dzieci nie wiem co to znaczy masz racje ale naprawde tak jest ze zero seksu?

Gość Jo-------anna
Ja mam25,ale fakt, że mój mężczyzna więcej. On ma 30lat. Mamy pracę,mamy mieszkanie.On dobrze zarabia. Mieszkamy razem, 2 lata jesteśmy parą. Więc może dlatego ta wpadka nas w sumie... bardzo cieszy :) Ja chciałam już dziecka, On nie był gotowy.

Gość anettomia
po 20 ja a facet po 30

Troche dziwne te argumenty Twojego partnera. Bo one się z czasem nie zmienia. To zawsze może byc dla niego problem. Przeciez jesli dziecko bedziecie mieli za 2 lata to nagle bedziesz miala ochote na sex? Bez sensu

Gość ding dong din
powiem ci z wlasnego doswiadczenia, mi np libido spadlo a temperament o ja mialam goracy, wiadomo teraz mysli sie pod katem roli rodzina a nie partnera, sa inne potrzeby u kobiety, no tak jest taka nasza natura

Gość Do Jo-------anna
No to mieliscie szczęście:) Gratuluje. A u Was autorko ile macie dokładnie lat?

Gość strzaleczkaaa
a tam, wcale Ci się nie będzie chciało, mi się już w ciąży nie chce, a co dopiero po urodzeniu dziecka, które co 2h będzie wołać o cyca, nie da się wyspać itp - nie ma mowy o chęci na seks.. jesteś młodziutka, więc teraz wydaje Ci się to takie kolorowe, ale zastanów się czy w wieku 20 lat na prawdę jesteś tak gotowa na dziecko i że chcesz go właśnie w tym momencie :)

Gość Ja tam nie miałam problemów
z seksem po porodzie.Nie każda tak ma że odrzuca faceta i koniec.Ja zaczęłam 3 tyg po porodzie co nie mogłam wytrzymać.Zawsze znaleźliśmy czas na małe co nieco..