Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh życie życie eh

Mała Magdalenka nie żyje:(

Polecane posty

Gość dziecko nie upadlo
posluchaj sobie nagrania na youtube. to rutkowski powiedzial ze upuscila dziecko a ona potwierdzila. szkoda tej dziewczyny. ale co do kk to sex przed slubem jest zabronipny jakby sie trzymala zasad kk to nie byloby problemu

Gość Gwoli scislosci
Właśnie słuchałam. Nie wierzę jej.

Gość dfgb
hhahaha tak tak mogła sobie wyciąc macicę domową metodą:) Naiwność eh.. biologii nie oszukasz- tak jak księża który mają kochanki, bachory nieślubne, chodza na dziwki, współżyją z klerykami... dajżesz spokój do cholery- ona nie ksiądz, przykazań kk nie musiała spełniać w 100%. W tym kraju powina być darmowa antykoncepcja i swobodny do niej dostęp. Bo potem są tragedie. a ta dziewczyna co w szoku poporodowym udusiła noworodka? Bo obok spał pijany ojciec i się bała że ją zatłucze...

Gość chlopak jakich wiele
dziecko nie upadlo masz racje!!!!! zostalo sprzedane lub niestety zabite. Ten cyrk potrwa jeszcze kilka dni zanim ta pinda sie przyzna. Dziwie sie ze Rutkowski kupił tą bajeczke

Gość Tadzio C5C
ta Katarzyna to nie zła z niej aktorka tyle dni wodziła za nos tyle ludzi Oskara powinni jej przyznać

wypadło jej nawet nie wie kiedy.....srututrutu majtki z drutu

Gość dziecko nie upadlo
rutkowski gra. wszyscy maja myslec ze wina matki, moze wspolsprawcy sie wsypia. a z drugiej strony rutkowski jest kupiony wynajmowany przez bartka, to jak moglby go wskazac jako sprawce? rutkowski nie jest obiektywny

Rutkowski precyzował, ze on nie twierdzi, ze to był na pewno wypadek, że nie wyklucza tej straszniejszej wersji, on tylko jest pewien że dziecko nie żyje, i prawdopodobnie ma rację

Gość Gwoli scislosci
Rutkowski tez jej nie wierzy, udaje, że wierzy nawet sam sugeruje a ona sie przyznaje.

No własnie kto rutkowskiemu zapłaci jak wyjdzie ze to ONI zabili dziecko?

Gość Gwoli scislosci
A ja mam nadzieję, że może j sprzedali. Choć może i przez ten mróz psy nic nie wywęszyły, sama nie wiem.

też mi się wydaje, ze większość twierdzeń Rutkowskiego niewiele jest warta, odstawia nieomylnego, że aż razi. poza tym po co on ten filmik podał do mediów? nie lepiej było na razie zachować go dla policji?

Gość Gwoli scislosci
Z tego co czytałam, to został wynajęty przez rodziców Bartka.

Gość dziecko nie upadlo
to gra. teraz rutkowski rezyseruje on jej kazal to powiedziec a dlaczego?? penie sie okaze

rfe----------------- o co ci biega???????????? nie robie bledow ortograficznych wiem kiedy sie pisze "ó" a "u" i kiedy "ż" a "rz" wiec o co robisz afere ze nie uzywam znakow polskich wiekszosc ludzi ich tu nie uzywa wiec nie cwaniakuj i jesli masz taka potrzebe to ulzyj sobie i sama sie pierdolnij Wróżka z asymetrycznym cycem--------------- masz zle informacje moj synek nie placze bo nie ma powodu a na milicje to se mozesz zadzwonic heh nie wiem gdzie a po rutka jak najbardziej opowiesz mu jakas "prawdziwa" historyjke i juz bedziesz miec rozglos na caly swiat puknijcie sie obie

rutkowski twierdzi, ze został wynajęty pzrez rodziców madzi, czyli jak to określa - katarzynę i bartka

Gość dziecko nie upadlo
nie przez bartka i jego rodzicow. dziadki placa za rutka. czyli glupio by bylo jakby oskarzyl synalka

"po rutka jak najbardziej opowiesz mu jakas "prawdziwa" historyjke i juz bedziesz miec rozglos na caly swiat puknijcie sie obie " przypomniało mi sie jak wspomniany rutek z dumą informował, że w związku ze sprawą przez tydzień mieli pierwsze strony gazet w Norwegii :)

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Słuchajcie a co do zachowanie - to ojciec od początku zachowuje się tak samo jak matka.

Gość dziecko nie upadlo
skoro wejscie na strone antywariograf kosztuje 100 zl, to ona nie mogla tam wchodzic bo byla bezrobotna bez kasy. top kto wchodzil

Gość korRnelia
ale dlaczego rutek nie chce szukać zwłok Madzi? tak lubi błyszczeć być na pierwszych stronach?i nic nie robi?dziwne

Gość Gwoli scislosci
Dziwna katoliczka. Dziwne to wszystko. Z informacji podanych przez Onet matce Madzi zdarzyło się jakiś czas temu zostawić maleństwo na dwa tygodnie bez opieki. Katarzyna - z tego co podały media - należała do "Dzieci Maryi". Jest to formacja w Kk wychowująca dzieci i młodzież, w duchu katolickim. O "Dzieciach Maryi" możemy przeczytać m.in. tutaj: http://www.dzieci-maryi.cba.pl/cosonas.php

Gość dziecko nie upadlo
rutek pewnie wie duzo wiecej niz mowi, dziecko albo odplynelo w rzece albo zostalo wywiezione duzo przed calym przedstawieniem

Gość dziecko nie upadlo
jaka z niej katoliczka jak dziecka nie ochrzcili ani slubu nie brali w kosciele a poczeli dziecko przed cywilnym nawet

Gość Gwoli scislosci
Dziecko nie upadło, też tak myslę. Dlatego dziwne.

o boże smaic mi sie chce co ty wypisujesz hahaha co z niiiiej za katoliczka :D