Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh życie życie eh

Mała Magdalenka nie żyje:(

Polecane posty

STRASZNIE CHETNI DO o to chodzi ze dzisiaj od rana trabia o tej madzi i tak naprawde szkoda mi tej kruszynki bo sama jestem matka i nie wyobrazam sobie takiej sytuacji i dzis wyjatkowo spedzam tu prawie caly czas z malymi przerwami i tyle a o moje dziecko sie nie martw bo zajmuje sie niem bez zastrzezen a pozatym do twojej info ma jeszcze tate !!!!!! widac ze co niektorzy ziona jadem ehsssssssssssssssssssss oby was to nie zzarlo

Gość wy ludzie jestescie seryjnie
nie halo skupiacie sie na przyczynie , ta laska powinna dostac kule w leb chociazby na fakt ze przez 10 lat w zywe oczy lgala przed kamerami , policja przed wszystkimi.

Gość CAFE MUST BE DESTROYED
pragne cos skromnie zasugerować... BABY DO GARÓW!!!!!

ta ta 10 dni , robi sie pare rzeczy w tym samym czasie i tak wychodzi :D

stwory wyglądaja jak ludzie, tylko wyglądają, ale ludźmi nie są, stwory dzieci nie powinny mieć, ale co zrobić w Polsce przymusowej sterylizacji nie ma.

Szymborska pisała, że nie wszyscy mają duszę, i to prawda, stwory nie mają duszy i są gorsze od zwierząt.

Gość KLDUV
Chyba nie była tak wynaturzona, by spalić zwłoki dziecka?

Już pierwszego dnia po zaginięciu stwór powiedział o dziecku w czasie przeszłym "była....." dziwię się, że policja pozwoliła ciągnąć tę szopkę, że biegli czy inne służby tego nie zauważyły i rozpracowały.

Gość wasz offffferma
ja bym sprzedał nerki

stwór może zrobić wszystko, dziwne tylko, że policja nabiera się na bajęczkę o ogłuszeniu i angazuje pól Polski zamiast pooddać stwora badaniu wariografem.

Gość KLDUV
No ja nie wiem czemu policja nie przycisnęła jej wcześniej na jakichś przesłuchaniach:O:O To oburzające wprost!

Gość STRASZNIE CHĘTNI DO
feniks że na tobie sie nie poznał Rutkowski i do wspolpracy nie zaprosił, to jakies pechowe przeoczenie, zgłoś siee bo bez ciebie za nic nie rozwiazą tej sprawy.

Gość bycmozebycwszystko
Wariograf też nie jest w 100% obiektywnym narzędziem do wykrywania prawdy. Mówiono dziś w TV, że chciano ją poddać badaniu wariografem, ale odmówiła i że jej stan (bardzo trzęsące się ręce) nie to nie pozwolił. Podano także informację, że pani Katarzyna przyznała się później, iż zasięgnęła wiedzy w Internecie jak oszukać wariograf.

Gość bycmozebycwszystko
na to nie pozwolił*

pragne ponowić moje małe orędzie : BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STRASZNIE CHĘTNI DO każdy może wyrażać swoją opinię. czyż nie?? wolność zagwarantowana w konstytucji;)

Gość mysza1307
Matka okłamała poraz drugi . wydaje mi sie ze cialo Madzi wcale nie jest tam gdzie wskazala, bo niemozliwoscia jest zeby nie mogli znalesc tyle czasu. matka sprzedala dziecko . taka jest moja opinia jacy ludzie zyja na tym swiecie ;( to jest straszne. jeszcze jedna opcja moze byc to, ze cialko moglo zostac poprostu zjedzone przez zwioerzeta -ale w to raczej nie chce mi sie wierzyc .

Gość krewsiegotuje
rutkowski to idiota, robi show kosztem innych, cwaniak i ten ryj a co do matuli magdy ! nawet jakby byla wszoku to tak jak z platka klamac przez tyle dni, apelowac o pomoc ? ale nigdy nie patrzyla w kamere, ojciec taki luzak, mowil jakby nie o swoim dziecku jak nie ma ciala, a ponoc mialo tam byc to co? tzn,ze bog jeden wie co oni z nia zrobili, bo nie wierze w ani jedno slowo tej wyrachowanej suki, jeszcze powinni ja obarczyc platnosciami za akcje policyjne, poszukiwania, oj szedl za mna mezczyzna, oj dostalam w glowe, i lezala udawala nieprzytomna, boze zajebac szmate w ogole, jesli zdarzylby sie wypadek jak mowi, i dziecko zmarlo to czego ona mialaby sie bac skoro byl to wypadek? bo to nie byl wypadek, a ukryli cialo bo boja sie sekcji normlana matka szalalaby z ropaczy i probowala ratowac dziecko , a nie wynioslaby go na mroz, glupio zabrzmi, nawet jakby dziecko nie zylo, chcialabym dla niego jak najlepiej, zeby byloo godnie pochowane, a nie wyrzucic na mroz jak rzecz !!! szmata i suka, ojciec jakis dekiel niedojebany, no szok

konstytucja? a co to ? w polsce takie cos nie dziala albo strasznie wybiorczo :D. Bo policja polska taka juz jest zamiast cisnosc zrodlo to sprawdzaja poszlaki :classic_cool:

Gość STRASZNIE CHĘTNI DO
jak sprzedała, to chyba nie taka najgorsza opcja? grunt aby dziecko było całe i zdrowe.

to ja mussa30 ZAJMIJ SIĘ W KOŃCU swoim potomstwem bo zaraz zawiadomie Rutkowskiego🖐️

Gość racja stanu
ludzie, przestancie sie zywic tania sensacja, i zamiast oceniac -zostawcie to tym ludziom. a gdzie byliscie zeby pomoc biednej matce! a czemu przeciwstawiacie sie aborcji!!!

a ojciec bedzie podciagniety pod odp paragraf ciekawe czy zrzednie mu minka :D

Gość bycmozebycwszystko
Zjadły zwierzęta? teoretycznie możliwe, o ile faktycznie dziecko było w lesie/parku, ale pies tropiący tego nie wykrył, a kurtka, w którą rzekomo dziecko miało być zawinięte we wstępnych oględzinach zdaje się nie mieć nic wspólnego z dzieckiem.

Gość bycmozebycwszystko
Ale czy w jakiś sposób nie można sprawdzić logowania telefonu komórkowego i na tej podstawie ustalić gdzie kto był?

"a gdzie byliscie zeby pomoc biednej matce! a czemu przeciwstawiacie sie aborcji!!!" A to do parlamentu o nowa ustawe przymusowe badania psychiatryczne przed i po ciazy i finito 🖐️