Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh życie życie eh

Mała Magdalenka nie żyje:(

Polecane posty

Gość STRASZNIE CHĘTNI DO
o Lucy profesor psychiatrii juz zdiagnozowała pacjentkę- zdalnie

"nie ma mozliwości oceniać rzeczywistości i rozumieć co sie dzieje," wg mnie jeżeli ona zwariuje, to dopiero teraz - kiedy uświadomi sobie co zrobiła, i jaką karę za to poniesie

Gość STRASZNIE CHĘTNI DO
obstawiajcie fajna rozrywka kto da dychę, że są w sekcie?

Gość fsdfsdfsd
STRASZNIE CHĘTNI DO--a ty co robisz?niby się nie wtrącasz ,nie oceniasz,a siedzisz i komentujesz:P

"stawiam na jakieś zaburzenia psychiczne " normalna z pewnością nie jest, ale nie wygląda na niepoczytalną, bez przesady - przez 10 dni skutecznie oszukiwała sporo ludzi mimo, ze dziennikarze cały czas się tam kręcili

Gość STRASZNIE CHĘTNI DO
komentuje ocenianie bez dowodów i znajomości faktów.

Gość CAFE MUST BE DESTROYED
Wszystkich to dotknęlo, ale nikt nie moze tego ocenić, kto nie ma wiedzy o wszystkich faktach. :D:D:D bo akurat ludzi interesuja WSZYSTKIE FAKTY :D te baby, które tak wzniośle debatuja na tym topie są selektywnie przepuszczalne dla faktów:D tutaj liczy sie sensacja a nie kompilacja faktów.

Gość fsdfsdfsd
normalna z pewnością nie jest, ale nie wygląda na niepoczytalną, bez przesady - przez 10 dni skutecznie oszukiwała sporo ludzi mimo, ze dziennikarze cały czas się tam kręcili no własnie ,10 dni trzymała się tej wersji,nikt normalny by tyle nie wytrzymał

Gość STRASZNIE CHĘTNI DO
przypomnę ze Breivik bez problemu opowiadał na wizji lokalnej jak polował celował i zabijał po kolei następne osoby a biegli stwierdzili u niego schozofrenie paranoidalną. coś wiecie w ogóle o chorobach psychicznych, czy wydaje wam ie że to wygląda jak nawiedzenie przez diabła: chory łazi po ścianie i ma pianę na ustach?

no własnie ,10 dni trzymała się tej wersji,nikt normalny by tyle nie wytrzymał mało wiesz o ludziach, mało...

Gość hellenka z okkienka
mowcie co chcecie sama nie zdolalaby tego wymyslic, i nie wierze ze ojciec nieswiadomie byl tylko pionkiem, mi on wyglada na glownego organizatora. zero emocji,

Gość bycmozebycwszystko
Tak czy inaczej pani Katarzyna póki co przyznała się do zabójstwa. Jeśli dziecko wypadło z jej rąk przez przypadek to powinna była zadzwonić po służby medyczne. Z tego to nawet sprawę małe dziecko by sobie zdało. Zresztą były przypadki kiedy dzieci 6.letnie dzwoniąc na pogotowie ratowały własnych rodziców od śmierci. Więc biorąc pod uwagę wersję zdarzeń, którą proponuje aktualnie pani Katarzyna, można domniemywać, iż dziecko "wypadło" jej celowo, ponieważ nie zadzwoniła po pogotowie. Tylko spakowała dziecko i poszła je zakopać czy położyć pod drzewem. Szczerze mówiąc nie chce mi się wierzyć w tak okrutną wersję zniknięcia dziecka. Więc liczę, że pani Katarzyna jeszcze nie dość mocno została przyparta do muru. I że to nie ostateczna wersja zdarzeń.

Gość Do MamyKrzysia!
Czy musisz wpieprzać się wszędzie z tym swoim bachorem? Trochę taktu, głupia babo! I tak, kliknęłam w ten link, ale zagłosowałam na Ksawerego, a nie na twojego bachora! Wypad stąd!:o

no widzicie piszecie ze ja kisze tu od rana a ja w tym czasie zdazylam ugotowac obiad moj maly jest nakarmiony i ladnie sie bawi i napewno nie lezy zasikany w luzeczku bo ma juz 2 lata umie mowic i sika tylko do kibelka wiec nie mow mi jedna z druga co mam robic bo mam prawo wyrazac swoje zdanie tak samo jak wy a moje zdanie jest takie samo caly czas matka zabila swoje dziecko z premedytacja i napewno jej mezulek tez w tym maczal palce i tyle na krzeslo z nimi ale to nie w polsce oczywiscie

Gość niunia---
Kazda matka niewiadomo co sie stanie , walczy o swoje dziecko . Moim zdaniem Ona wcale nie chciala miec tego dziecka i bylo jej wszystko jedno gdzie je zostawi . Byle siebie oczyscic .. Poniesie swoja wine .

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Cały czas mam włączone tvp info, w razie co jakby coś mówili. To jest takie straszne. Masakra. Z tym mężem na tych zdjęciach wydawali się tacy szczęśliwi (np. zdjęcia ze ślubu). Naprawdę to szczęście aż biło z tych zdjęc. (ps. to było w kwiatni, ona urodziła w lipcu i brzucha nie było widac w ogóle. ciekawe ile przed terminem magda sie urodzila)

Gość STRASZNIE CHĘTNI DO
Mówiono że miesiąc i była reanimowana po urodzeniu, cudem przeżyła.

ludzie ! straszny to jest efekt cieplarniany i zagrozone ekstynkcją salmonidy :o

Gość Do MamyKrzysia!
- Uraz Madzi, który został podany, jako potencjalna przyczyna śmierci, jest dla mnie mało prawdopodobny. Spontaniczny upadek dziecka z wysokości metra kończy się co najwyżej siniakiem - powiedział w TVP Info pediatra dr Paweł Grzesiowski.

Gość STRASZNIE CHĘTNI DO
mussa, Ty tak codziennie sie dzieciakiem zajmujesz, ze obiad mu wdusisz i zabawki na podlodze rozrzucisz?

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Dwa tygodnie przed terminem to byłaby donoszona. Ciekawe. Bo ona się urodziła 15 lipca a ja miałam na 16 termin. Na zdjęciach ze ślubu w kwietniu nie widac brzucha w ogóle, ja pamiętam że w pierwszy week kwietnia byłam w szpitalu i był to 24 tydzień ciąży i miałam już brzuch. Tak się tylko zastanawiam ile przed terminem się urodziłą.

Gość STRASZNIE CHĘTNI DO
w materiale TVN babcia jej mówiła że miesiąc rzed terminem i nie podjęła samodzielnego oddychania, czytać nie umiesz?

:D och downy...jak macie takie parcie na naprawę świata to zacznijcie od siebie i poprzestańcie bo im wyższe aspiracje w tej kwestii naprawy tym gorzej dla was, matki polki do garów !!!

Gość TROLOLOWO
Szczerze mówiąc, przedwczoraj powiedziałem o moich podejrzeniach względem matki, a przytoczyłem przykład sfingowanego porwania portugalskiej dziewczynki, sprawa była identyczna - porwanie, smutek rodziców, zainteresowanie mediów sprawą - tylko jedna różnica, sprawa ciągnęła się pół roku. W obu przypadkach zabójczyniami były matki.

Gość bycmozebycwszystko
Też zastanawiam się czy dziecko może zginąć od upadku z takiej wysokości, ale pewnie to zależy w jakie miejsce na czaszce uderzy się. Ponadto nie wiadomo w jakim stanie to dziecko po upadku było, może żyło. O ile w ogóle upadek miał miejsce, a nie jest kolejną historyjką wymyśloną przez matkę dziecka. Na ten moment wszystko wskazuje na to, że dziecka w lesie/parku nie było. Psy tropiące niczego nie znalazły. A rzekomo dziecko było zawinięte w kurtkę. Zatem dlaczego psy nie podjęły tropu w ubiegłym tygodniu?? A teraz także niczego nie wykryły. Policja mówi, że owa kurtka, która w sumie nie wiadomo od kiedy w parku/lesie przebywała nie nosi znamion, aby miała cokolwiek wspólnego ze sprawą. Ale to tylko opinia po wstępnych oględzinach. Może została podrzucona na dniach celem odwrócenia uwagi od wersji prawdziwej.

Gość do mamy Krzysia2
[zgłoś do usunięcia] Do MamyKrzysia! Czy musisz wpieprzać się wszędzie z tym swoim bachorem? Trochę taktu, głupia babo! I tak, kliknęłam w ten link, ale zagłosowałam na Ksawerego, a nie na twojego bachora! Wypad stąd! Ja także zagłosowałam na inne dziecko, beznadzieny ten twój krzysio!

Gość sasasa123
Nie wiem czy ona jest do konca normalna skoro w ciągu tych dni kiedy mała byla "porwana" chciala iść z mężem do kina na horror. Brak mi słów.

Gość hellenka z okkienka
film byl o likanach czyli wampirach z ktorymi utozsamia sie ojciec dziecka