Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh życie życie eh

Mała Magdalenka nie żyje:(

Polecane posty

Gość fsdfsdfsd
tak jak wczesniej napisałam nie śledziłam tego od początku,ale z tego co dziś mówili ,ona z mężem i chyba kolegą wyszli z domu,mąż wsiadł do samochodu ona poszła z dzieckiem..... nikt nie zauważył ze to dziecko jest martwe?

Gość no nasz rzad sie pierdolami
zajmuje ustawa fiskalna acta , zamiast naprawiac nasze wewnetrzne prawo to kurwa pierdoli glupoty o eu ustawach :O

Gość STRASZNIE CHĘTNI DO
zabijania jesteście podobni do tej morderczyni.

Gość STRASZNIE CHĘTNI DO
czym sie róznisz od morderczyni? tez masz w sobie chęć zabijania.

Gość więc podziękujemy
powinni ja zamknąć albo zagazować racja , takich zwyrodnialców powinno się sterylizować , kto normalny własne dziecko morduje

Gość STRASZNIE CHĘTNI DO
a kto normalny pragnie czyjejkolwiek śmierci?

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
No właśnie też mnie to zastanawia, że nikt nie zauważył, że dziecko jest martwe. Jak to się stało, ojciec nie słyszał, że dziecko leci? Że nie daje znaku życia jak ona je ubierała nie widział? Ojciec i koleś nie zauważyli, że dziecko nie żyje masakra. Zresztą jak mi mąż znosi wózek to ja idę z małym na rękach a on idzie z wózkiem, nie wyobrażam sobie, żeby w wózku znoszonym było dziecko. A jakby się z tym wózkiem wywrócił, czy jakieś inne nieszczęście? Tak dużo pytań w tej sprawie, nie umiem sobie tego wszystkiego wyobrazic.

moze i mam ale pewnie bym jej nie zabila tak jak i wiekszosc tutaj ale ta niewinna twarzyczke bym jej obila z wielka przyjemnoscie i pewnie wiekszosc tez tak samo jak nie zabilabym wlasnego dziecka a ona to zrobila wiec chyba jest to jakas roznica zabic wymyslec bajke z porwaniem sciemniac ile sie da zero emocji zero nerwow tak sie zachowuje normalny czlowiek chyba nie prawda

a wsumie to masz racjesmier jest zbyt prosta bo to tylko ulzy jej najlepsze by byly tortury takie jak stosowano wieki temu moze wtedy by to cos dalo

Gość STRASZNIE CHĘTNI DO
Ale nikt nie jest w stanie nikogo zabić jeśli: nie działa w afekcie czyli w silnym wzburzeniu niwelującym racjonalne myślenie, pod wpływem srodków zmieniających świadomość w chorobie psychicznej w samoobronie. a tu sie opisuje ta kobiete, że z zimną krwią upusciła dziecko na ziemie będąc przy zdrowych zmysłach- jakby ktoś był tego swiadkiem.

Gość tam taramtam
"kto normalny pragnie czyjejkolwiek śmierci?" i powiedział Pan Bóg "nie wolno wam plugawić ziemi, w której jesteście; krew bowiem plugawi ziemię, a za ziemię nie można dokonać przebłagania w związku z krwią, którą na niej przelano, jak tylko krwią tego, który ją przelał." :classic_cool: po krześcijańku można ją ukamienować ;)

Gość fsdfsdfsd
blablbalablbalblbalbalablablab---dlatego ta wersja mi się nie podoba ,już prędzej to dziecko zostało sprzedane lub z premedytacją zabite ,ale upadek w domu?odpada.

Gość ty chyba nie lapiesz
nie obchodzi mnie jak to zrobila i jaka ona jest dla mnie liczy sie fakt. A polskie prawo jest tak chore ze ja podciagnal pod jakas wymyslona chorobe psychiczna , pojdzie do czubkow na 5-10 lat i wydzie jak niby nic wtf?

Gość STRASZNIE CHĘTNI DO
Bedąc na poziomie mentalnym pasterzy izraelskich sprzed 3 tysięcy lat, można sobie kamieniować nawet własną żonę jak zupe przesoli, bo to gorszy twór z męskego zebra i jest wart mniej niż owca.

Gość STRASZNIE CHĘTNI DO
jesli dla ciebie wariat/ka jest odpowiedzialny/a za własną chorobę i mimo że nie ma mozliwości oceniać rzeczywistości i rozumieć co sie dzieje, ma byc ukarany/a jak osoba zdrowa, która ma własną wolę, to forsuj to przekonanie w parlamencie, powodzenia!

Zgadzam się z tym, że ciężko tą całą historię by było wymyślec w kilka minut.

"Jackowski mówi, że zamieszany jest w to również mężczyzna z bliskiego otoczenia Kasi i było to zaplanowane. Pierwsza jego wizja się sprawdziła a co myślicie o tym? " Moze brat? Rutkowski twierdzi, ze oświadczył iż nie chce być w tę sprawę mieszany, podobnież matka tej Katarzyny

oczywiscie ze teraz sie nie da , za duzo starocia jest sejmie /parlamencie by w ogole cos takiego powstalo ale moze w przyszlosci. Za duzo jest takich spraw ktore sa podciagalo pod niepoczytalnosc a ci co to orzekaja nie do konca sa tez normalni.

Gość fsdfsdfsd
ty chyba nie lapiesz --to ty nie łapiesz,najpierw muszą jej udowodnić ze zabiła z premedytacją . jesli tak ,to dostanie z 25 lat więzienia,jeśli to był wypadek dostanie mniej,jeśli jest chora ,dostanie wyrok w zawiasach +leczenie psychiatryczne

czyli gowno jej zrobia taaaaaaaaaak no to super tylko czekac az nastepna to zrobi bo jej nic za to nie grozi bo przeciez jest chora bidulka

Gość bycmozebycwszystko
Matka i brat głównej podejrzanej tj.matki Magdy umywają ręce od całej akcji. Być może to cała Katarzyny rodzina jest w to zamieszana. Nie wiadomo jak to jest z ojcem dziecka. Poddał się badaniu wariografem, ale szkoda, że nei wiadomo co z tego wyszło. Być może wersja na dzisiaj nie jest wcale wersją ostateczną. Pani Katarzyna w końcu okazała się osobą niegodną zaufania. oszukała raz, może i teraz mówi nieprawdę? Podobno w necie doszkalała się z zakresu tego jak oszukać wariograf. No jak na matkę w szoku to nieźle.

Gość STRASZNIE CHĘTNI DO
mussa nie ogarniasz tego rozumkiem idź zajmij sie Albercikiem, bo ślęczysz tu a on tam zasikany w łóżeczku wyje.

"jesli tak ,to dostanie z 25 lat więzienia,jeśli to był wypadek dostanie mniej,jeśli jest chora ,dostanie wyrok w zawiasach +leczenie psychiatryczne" Czyli ogolnie gowniany wyrok z czego te 25 lat to w najgorszym ukladzie 6-8 lat , bijmy brawo polskiemu wymiarowi sprawiedliwosci :D

Gość CAFE MUST BE DESTROYED
ty musssa weź zajmij się swoim dzieciakiem a nie kisić od samego rana na kafe:o głupia pipa

Gość fsdfsdfsd
15:45 [zgłoś do usunięcia] to ja mussa30 czyli gowno jej zrobia taaaaaaaaaak no to super tylko czekac az nastepna to zrobi bo jej nic za to nie grozi bo przeciez jest chora bidulka no tak:) Ty byś wolałą ze by ją skazano ,ba ,moze zabito w programie na żywo?:) Czyli ogolnie gowniany wyrok z czego te 25 lat to w najgorszym ukladzie 6-8 lat , bijmy brawo polskiemu wymiarowi sprawiedliwosci jak chcesz to bij brawo,ja nie będę :)

No właśnie, coś to dziwne, żeby ona to wszystko tak dokładnie wymyśliła w parę minut i w ciągu godziny to zorganizowała. Boże ta mała urodziła się dwa tygodnie przed moim synkiem (termin miałam na dzień po jej narodzinach) i taka jest podobna do niego, też ma takie duże ciemne oczy i ciemne włoski. :( :( :( :( Strasznie mnie to dotknęło. :(

Gość STRASZNIE CHĘTNI DO
Wszystkich to dotknęlo, ale nikt nie moze tego ocenić, kto nie ma wiedzy o wszystkich faktach.

Gość fsdfsdfsd
Lucy Windsor--moze masz racje ,ale ja stawiam na jakieś zaburzenia psychiczne