Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfjdjdjdjjd

A jednak to matka zabiła MAdzię !!!! tvn24

Polecane posty

Gość jaki nowy partner ? To sa jaki
tak wszystko co przytoczylam to slowa Rutkowskiego i co z tego ? Byc moze jestem naiwna , bo caly czas chcialam wierzyc ,ze rodzice sa niewinni. Ojciec Magdy mimo ,ze byl b.spokojny to wydawal mi sie inteligentnym chlopakiem , ale po pierwszej konferencji , gdy zobaczylam twarz matki i jej zachowanie, od razu wydala mi sie dziwna . Nie chcialam osadzac po wygladzie , wierzylam ze jest niewinna. Mozna powiedziec naiwnosc polaczona z glupota. Nie rozumiem tej nagonki na Rutkowskiego . To matka Magdy mataczy i od samego poczatku klamie. Nie interesuje mnie czy Rutkowski jest i chce byc gwiazda czy nie . Ale teraz juz tej matce nie wierze . Nadal uwazam ,ze caly czas gra i klamie , nie mowi prawdy . Daj sobie spokoj z tym oczernianiem Rutkowskiego , bo sie osmieszasz. Fakt , haktem ,ze sprawa nadal jest nie jasna .

***Fakt faktem. Wydaje mi sie ,ze ona grala , klamala i grala by dalej gdyby nie podstep.

Nie osadzajmy nikogo , a ty daruj sobie z oczernianiem i wysmiewaniem Rutkowskiego :-0

Gość killkuk
Rutkowski zrobił wiele krzywdy tej rodzinie, żeby sobie zrobić show, po tych "zeznaniach" matki od razu to nagranie bez jej zgody filmowane podał MEDIOM, nie policji...nie ma wiedzy psychologicznej i niestety prawnej też nie...Popełnił wiele błędów, czy wiesz, że być może ona tak zeznała bo on tak na nią wpłynął, byle jej dał spokój, byle go zadowolić? to mówią specjaliści, psychologowie! był z tą rodziną ciągle, zmniejszył dystans, mówił do nich i o nich w prasie po imieniu, w ogóle mówił rzeczy których oni by sobie na pewno nie życzyli, mediom mówić! Ciała nadal nie ma!

Gość olkafiolka1975
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20120203%2FKRAJSWIAT%2F467981897 z tego wynika, ze matka nie jest nawet podejrzana, niech ja wypuszcza do domu, moze bedzie jakas jeszcze tragedia a nasza polska policja jest tak nieudowlna ze brak slow

Gość killkuk
Haha to Ty się ośmieszasz! Gołym okiem widać jego gierki i błędy a Tobie się podoba bo ładnie, zgrabnie i rzeczowo mówi, to fakt, trzeba mu to oddać! Ta rodzina go wynajęła a on ich zrobił w h... juz abstrahując od tego czy matka jest winna czy nie...Aż się flaki przewracają na jego niektóre komentarze w tej sprawie, to jest amoralne...Policja by sobie świetnie poradziła bez niego, pracuje systematycznie ale Tobie zapewne wydaje się, że nic nie robi bo nie pepla mediom, a jak nie ma w mediach to znaczy, że nie ma...Blask Twojej tępoty oślepia po prostu...Nie zajmuj sobie główki takimi sprawami bo nie masz o nich pojęcia, za młoda jesteś...

Gość killkuk
Do olkafiolka a czemu nie jest tępaku? boszze co tu jest za poziom, naprawdę nie ma nikogo myślącego i liczącego więcej niż naście lat?

Gość ulica sezamkowa192
wiadomo cos nowego?

nie osadzajmy nikogo , ja nie osadzalam jej i nie chce osadzac.Moze wreszcie cala sprawa sie wyjasni . A ty sie tak nie podniecaj i sama nie wyzywaj , co adwokatem jestes ???:-0

widac ,ze ewidentnie jestes na nie na Rutkowskiego . To co zrobil Rutkowski to osadzi rodzina czy ma do niego zal czy nie . A ty sie juz tak nie angazuj , chyba ze sama z roidziny jestes .

,,czy wiesz, że być może ona tak zeznała bo on tak na nią wpłynął, byle jej dał spokój, byle go zadowolić?,, byc moze , ale chyba w tym wszystkim chodzi o prawde , prawda ? :-0

Gość killkuk
Tak o prawdę, wg Ciebie Rutkowski mówi prawdę a wg mnie niekoniecznie, wersji jest wiele i to nawet widz widzi a on umywa ręce i sobie idzie, niepoważny człowiek...Rozsiał plotki, że zwłoki dziecka leżą pod drzewem, że cuchną! media w błą ludzi wprowadziły przez niego, a to była kurtka, wiesz gdyby robił dobrą robotę to nic bym nie mówiła, ale widzę co robi :/ Tak się po prostu nie robi...Dziecka nie znalazł i żadnej prawdy na razie nie odkrył..

faktycznie mogl sie powstrzymac i poczekac.

Gość Jagoda26
a ciekawe czy gdzies pisze tu uktyta ta naiwniaczka Lena ,która tak broniła matki????w kilki postach sie wypowiadała i zażarle broniła durna pała!!ja ostatnio założyłam topik,że po obejrzeniu Uwagi jestem pewna,że ona coś zrobiła dziecku,a teraz powiem Was jedno-Jackowski MA RACJE!!!dziecko leży gdzieś na terenie huty,a pomagał jej w tym mąż albo jej brat ale narazie go kryje!!!!!!!na dniach to się wyda!i jansowidz dobrze mówi,ze to nie był wypadek tylko zaplanowane mordertwo!!zobaczycie,napiszę tu topik jak już wszystko się wyjaśni.

Gość oj tam oj tma
pół nocy nie spałam po tych jego szczegółowych opisach o zawiniątku w kocyku, wystających śpioszkach i fetorze. No tak się nie robi. Dorosły, odpowiedzialny człowiek? Nic nie zobaczył a mówił z taką nonszalancją o swoich znaleziskach

Gość bbbbbbbb
widzę, ze szukacie nowego winnego.... jeszcze kilka dni a matka bedzie ofiarą, a winowajca rutkowski :-O makabra... w jakiej zatem roli wystapi madzia????

Gość lkiughj
madzia oczywiście jako winowajca i zstanie pośmiertie skazana :O

Gość oj tam oj tma
moim skromnym zdaniem mąż o wszystkim wiedział, jak sam mówił, znosił wózek, widział jak żona się oddalała. Nie wierzę ze coś takiego dzieje się w domu, on jakimś cudem tego nei widzi , nie podejrzewa. Ona aż tak opanowana była? Zabiło jej się dziecko a ona szybko je zapakowała i wmówiła mu że ono śpi? I była na tyle opanowana że jego nie dziwiło zachowanie jej?

Gość mmmmkkkkxxxx
ciekawe czy ta mamcia pisała na Kafe, na ciąża, poród, macierzyństwo i jaki miała nick? ;) madzi żal :(

Gość hjhjhjhjhj
juz nie ma ich na nk

jest tyle przypuszczeń,że nie wiadomno w co wierzyć. Ja nadal gdzieś w głębi serca mam cień nadzieji że dziecko się znajdzie żywe chociaż...wypowiedzi matki temu przeczą.. ale bez względu kto jest zamieszany w zabicie lub porwanie dziecka-oby poniósł odpowiednią karę...

Gość orety rety
policja twierdzi ze nie podejrzewa matki a slowa ktore wypowiedziala sa wyrwane z kontekstu

Gość a oni juz mieli czas, zeby
usunac swoje konta z nk? Bo to teraz takie wazne? Ja bym do tego glowy nie miala

Gość izusia.87
Jak się dowiedziałam że Madzia zagineła przepłakałam pół nocy,tysiące myśli przechodziło przez głowe czy zyje,czy jest jej ciepło czy nie jest głodna A tu wiadomość Ja piernicze jak ona mogła ja zabić,bo nie wieże że dziecko jej upadło samo,nawet gdyby to potukło by się czy coś ale żeby umarło:( mam dziecko który ma 13 miesięcy i nigdy mi nie wypadł z rąk ja sobie tego nie moge wyobrazić ja pieniczę,co za szmata bo nawet nie mogę jej nazwać.

Podejrzewam, że konta zostały zablokowane przez administratorów nk, bo wczoraj weszłam na profil matki Magdy, masa komentarzy o treści-no sami się domyślcie...

Gość a słyszeliście
jak rutkowski pytał ją ,..a gdzie z nią pojechałaś ? a ona na to że ..."jej jest dobrze tam gdzie jest..."

Gość orety rety
a slyszeliscie ze slowa matki moga byc wyrwane z kontekstu naciagane

Gość jakijanos
tak,wlasnie ogladalam uwage i kaska mowila ze jakie to ma znaczenie gdzie ona teraz jest.wiec jednak jest mały promyk nadzieji ze dzieciątko zyje.moze sprzedala. oby żyło...

Gość a słyszeliście
no właśnie więc może jest jeszcze nadzieja że ta malutka żyję...a obejrzyjcie sobie też ten krótki filmik co babcia rozmawia z nią i jak ona odpyskuje tej babci...

Gość dfgb111
a babcia jej mówi0- nie ejsteśmy na ty tylko na pani - hahahaha co za pojeby! Nic dziwnego, że zastraszona!! w takich chorym domu? NA PANI DO TEŚCIOWEJ?