Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apolinka

dolarek

Polecane posty

wukash 20 lutego bylby mi jak najbardziej na reke. Rozumiem że jak ja uważasz że w poniedziałek skończą szopkę i bedzie ( nie wiem jak długa) eurofia?

ło kurde ale ja ślepy jestem :D 1,3030 a przeczytalem 1,3330. Czyli się nie zgadzamy :P

Gość wucash
no chyba nie... narazie przebilo ustawiony przeze mnie opor, czekam na winde do 3.21 chyba, ze "ktos" namaci... ;)

Gość wucash
O kurde!!!! Wlasnie przeczytalem, ze Goldman Sachs inwestuje z celem 1.38 - WOW, czyzby cos wiedzieli...

Łukasz przepraszam. Wybacz.... Ale zerkam w ekran między garami,praniem i setkami pytań dzieci Dzięki za link.

Pamiętajcie o zasadzie piątek czwartek, piątek górki bo sobota i niedziela to wg. mnie realizacja zysków przynajmniej na wałku już to przerabiałem sobota i niedziela sprzedaż to co się kupiło do środy nawet jak w poniedziałek znowu pójdzie w górę trudno lepiej mniej niż wtopa

Gość wucash
Alarm! Kurs dochodzi do 3.21 i jezeli kupowaliscie dzisiaj Dolce za Zygle to sugeruje sprzedaz... Yo

Gość wucash
brzmie jak Aronek - Sorki ziomki ;) hahahahaha

Gość wucash
Ok, uderzylo do 3.2093 wiec pomylka o 0.0003zl, do za akceptowania ;) Koncze bo mam urodzinki synka i lecimy na "party" hahahahaha, do wieczorka YO

Gość wucash
i jednak przebilo... :)

Gość wucash
Jezeli do konca sesji amerykanskiej utrzyma sie kierunek gora/dol w granicach 2grosze to jutro w porannym chaosie (czy to juz poczatek trendu czy tylko kilkugroszowa korekta???) nastapi kolejna realizacja zyskow, kotra moze podciagnac USD/PLN do 3.2550 i po przebiciu tego lecimy...!!! To jest tak wciagajace, ze nie moge odejsc od kompa...

Gość walgru
witam,....lukasz widze , ze zamiast swietowac to zarabiasz kase!!!!!! nie wiem co sie dzieje ....bo to za duzy skok . oby nie przedwczesna zmiana trendu...........nie zapakowalem jeszcze dolarkow i sie lekko denerwuje bo nie wiem co mam robic???? grecja kreci , ale to jeszcze nie powod zeby zl tyle tracil......no i eur/usd..

Uważam że to dobry moment na sprzedaż tylko trzeba wyczuć górkę ale nie widzę kupujących kurs idzie a sprzedaż stoi

Gość walgru
zbyszek....jak zwykle czujny....hmm ......masz racje ......dz

Gość wucash
Yo ;) - To jest wg mnie zmiana trendu w gore... Wszystko wskazuje na to, ze Europa nie ma sie czym bronic juz i chyba nawet nie bedzie juz pod warunkiem interwencji aby wyhamowac wzrost dolara kiedy ten przygalopuje... Jezeli chodzi o dolara do zlotowki to granice wczoraj okreslilem sobie w okolicach 3.25 i tego sie trzymam... Przebicie tego poziomu otwiera dalsza droge i potwierdzi (dla mnie ocywiscie) zmiane kierunku. Realizowane sa zyski na gieldzie w Warszawie wiec cudow nie bedzie. CHwilowe zatrzymanie zmiany ruchu nastapi w momencie kiedy sredni inwestorzy beda chciwli dokupic "kilka" akcji po tym jak oddadza one 3% do 5 % aby zagrac krotko i przetestowac nastroje. NIc to, mam malego kaca i jestem mega niewyspany ale wieczor super!!! STO LAT JORDAN!!! hahahaha

Gość wucash
Zgodnie z wczorajszym planem uderzylo w 3.25.50 ale na chwile obecna przebilo tylko na moment, opiera sie... Trwale przebicie oznacza wg mnie potwierdzenie odwrotu trendu i jazde ku niebiosom ale czujnym nalezy byc bo BGK i NBP beda czuwaly (zawsze czuwaja) nie wliczajac "ktosia" ze stycznia, ktorego do dzis nie jestem w stanie nazwac... Beda szpice w dol korekcyjnie strzyzac wykres ale bedzie szlo do gory. Tym zawalonym w dolary (ja na przyklad) zycze opanowania i jak najwiekszego zysku (nie sprzedawac za szybko) - bedzie roslo i tu nie ma zmiluj sie, jak nie dzisi to "jutro" wiec spokojnie...

No jak w poniedziałek nie będzie odbicia to faktycznie będzie trzeba przyznać że wiatr zmienił kierunek.

Zbyszek nadal czekasz na USD poniżej 3 PLN? Nie ma tutaj cienia złośliwości. Nadal uważasz, ze to korekta czy zmiana trendu.

Witam Pola Mam nadzieje, że uda Ci się odrobić stratę więc życzę Ci by była to zmiana trędu, ja na razie czekam nie śpieszy mi się z kupnem bo jak pisałem wszystko planuję zaplanowałem kupić poniżej 3 i dalej sądzę że się doczekam ale nie zbadane są rynki więc nie mogę na razie nic doradzić tylko życzyć i Tobie i sobie szczęścia

Powiem Wam że najdziwniejsze jest to, że wszystkie odczyty ekonomiczne w tym tygodniu ( pomijając stany ) są in plus i to nawet mocno. Gospodarka europejska wstaje, a np stany wciąż na czerwono. Tymczasem eur od dolara dostaje. Co ciekawe teraz może się okazać że temat grecji się przeciągnie do kwietnia. Jak w poniedziałek tego nie załatwią i eurusd wciąż będzie spadal to już myślę będziemy mówić o zmianie trendu.

Łukaszku dzięki za poparcie na wałku ciekawe co przyniesie nowy tydzień

Cześć Chopaki :) Masz rację Zbyszek. Ja się na razie wstrzymuję z dokupieniem. Może źle, może dobrze. Wolę mniej a pewniej, mam dzieci, które niekoniecznie chcą jeść chleb z masłem. Tym bardziej, że teraz kompletnie jestem bez szans śledzenia co się dzieje. To co teraz się dzieje to mogą być spekulacje, panika co będzie, zmęczenie materiału?? Dziwi mnie, że dopiero teraz. Dzisiaj podadzą kilka ważnych info z USA. Zobaczymy.

Pola wspomnisz moje wcześniejsze słowa G... to kwestia czasu Europa nie chce już im pomagać więc mydli oczy coraz więcej o tym mówią w mediach a nawet czytałem na tej stronie co podawałaś tylko innego analityka też ma takie zdanie,

wałek mnie wpienia (czyt. użytkownicy/ i te ciągłe krytyki. wypowiedziałam się na ten temat wcześniej.

Gość wucash
Zbychu!Zrobisz jak chcesz ale dlaczego nie dac sobie szansy i nie kupic kursu w banku za 10% kapitalu dodac dzwignie i inwestowac liczac na wzrosty - lec z trendem - o tym trabili juz dawno i maja racje. Sprawdzilo sie w styczniu a ja nie posluchalem ;)? Jezeli kupisz z terminem zapadania na koniec sierpnia (wtedy mysle, ze bedzie mial limit Twojego czekania do ponizej 3.00) i pojdzie do gory do realizujesz zysk a jezeli bedzie ponizej tego co jest teraz to tracisz zabespieczenie ale wchodzisz w swoj zaplanowany pociag i lecisz na kolejne 60 groszy majac czas... Co Ty na to?