Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apolinka

dolarek

Polecane posty

Gość wucash
fpierdalam kupę aż mi się uszy trzęsą

Gość wucash
co to? hahahaha!!! wszedzie sa debile!

Gość wucash
"w" a nie "f" durniu!

Nie przerabiałem tego tematu więc nie za bardzo wiem o co chodzi z tym terminem zapadalności a do banków nie mam zaufania ostatnio mnie namawiali na jakąś lokatę która z 10.000 dawała 1.20 dziennego zysku, a jak się spytałem jaka jest inflacja klijent uśmiechnoł się i zakończył rozmowę - sami oszuści / mówię o bankach nie o tych co tam pracują/ namawiają by im dać ale nic w zamian - taka ich praca. A jeśli chodzi o wałka to jestem na nich cięty z innego powodu ale kiedyś wam to opiszę będziecie mieli nad czym pomyśleć albo będzie z tego niezły ubaw na razie jest to moja i ich tajemnica o której oni nigdy nie napiszą a ja na razie ich będę punktował

Gość wucash
tatełe każe mi lewarować swoją dźwignię

Zbyszek no dobra. Tylko jak G.. dupnie to dlaczego USd ma spaść poniżej 3 PLN????

Pola źle mnie zrozumiałaś czekam na $$ po 3 jeszcze przed upadkiem G.. może do tego dojdzie jak będą dobrze ściemniać że UE wychodzi z kryzysu potem to już na pewno będzie odwrót i $$ w górę i na to liczę.

Gość wucash
to nie ja, ktos se robi jaja :( DIUREN jakis

Gość wucash
nie wiem czy da rade zarezerwowac sobie nick - chyba tak zrobie bo jakas zblakana osoba nie ma co robic. Zglaszam to do usuniecia, zgloscie tez prosze - moze bedzie szybciej. Lipa jezeli kazdy moze tak sie podpisac po Ciebie...

ok, rozumiem, banki to instytucje do zarabiania a nie dawania - fakt... Z zabezpieczeniem kursu waluty jednak, nie powinno byc chockow klockow... Moze warto sie zainteresowac?

artykul mowi prawde. Co do tego czy moze to byc zwykly czlowiek to tak, moze byc w zaleznosci od banku do ktorego wystapisz o taka opcje... To moze byc uzaleznione od wysokosci zabezpieczenia oraz wysokosci tranzakcji... Sprawdz oferte biur maklerskich i domow maklerskich. Musialbys podzwonic lub pomailowac ale na bank znajdziesz cos dla siebie. Musisz tylko pozniej policzyc (opcja amerykanska chyba jest najlepsza bo mozesz ja zrealizowac wczesniej, kiedy CI pasuje). Moze byc drozsza za to.doradzilbym gdybym znal oferty...

Łukasz ten interes to od Ciebie? ;) Gorzej jak kierowca odpali , to wtedy ojojj...

Zbyszko, OK. Bo już zaczynałam Cię podejrzewać... Wszystko jest możliwe. Ja też bym chciała tanio dokupić aby poprawić wartość moich kiszonek :) No skakanie krótkie niestety nie mam czasu. Szkoda bo czasami jak dzisiaj widać można nieźle ugrać. Jak wiadomo granie jest straszne na przeciąganie sytuacji. Dzisiaj słuchała w radio, że G po cięciach jest w strasznej d... bo ludzie nic nie kupują i oszczędzają etc. To samo u nas będzie.

Drodzy mili czy wyczuliście tą górkę o której wczoraj pisałem jutro może będzie jeszcze jedna potem spadek i niepewność jak cotydzień w sobotę i niedzielę realizacja zysków i tak w kółeczko dopuki coś nie walnie. Jak gracie to wykorzystujcie te tygodniówki na razie się sprawdzają

Poli ja też teraz tylko obserwuję i dzielę się z Wami moimi spostrzeżeniami nieraz mniej lub bardziej trafnymi, korzystam też z uwag innych bo człowiek uczy się całe życie ale lepiej jestuczyć się na cudzych błędach niż na swoich. Jak ktoś zrobił coś żle ja tego nie robię i przestrzegam innych jak mnie coś nie wyjdzie też się tym podzielę taki już jestem. No ale dość opowiadania teraz zajmijmy się tym Łukaszkiem trzeba go skierować na odwyk bo jak jego żona zobaczy co robi z tym samochodem to zmieni albo jego albo samochód :)

Łukaszek albo się nudzi, albo ma dzisiaj dobry dień ;) albo ktoś chce jako on na nas zrobić wrażenie.

Zbyszek dlaczego ty masz raz przy nicku adres mailowy a innym nie masz?

poprostu go nie wpisałam :) . Poza tym w moje konto możesz go ukryć.