tralala91 0 Napisano Luty 3, 2012 Tak jak w temacie juro rozpoczynam dietę 500 kcal - wiem, że to mało i niezdrowo, ale jestem zdesperowana i potrzebuję szybkich efektów. Mam 164cm wzrostu, a ważę ok. 81kg... Do wakacji chciałabym schudnąć jakieś 15kg... Mój plan jest następujący: Śniadanie: 9:00, 150 kcal Obiad: 12:00, 100 kcal Podwieczorek: 15:00, 150 kcal Kolacja:18:00, 100 kcal ZASADY: - dużo wody, zielonej herbaty - warzywa, owoce - zero białego pieczywa - zero słodyczy, fast-foodów, chipsów itd. - zero ziemniaków, makaronów - ćwiczyć - stosować balsamy wyszczuplająco-ujędrniające. To chyba na tyle, jak mi się coś przypomni to napiszę :) Już dzisiaj staram się ograniczyć jedzenie:) Jeśli ktoś chce się przyłączyć to zapraszam, razem zawsze raźniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saawwaa Napisano Luty 3, 2012 ile mozna w 1 dzień stracić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karinkas 0 Napisano Luty 24, 2020 a nie jest to za mało jednak? ja wlaśnie zdecydowałam się na dietę ale 1200 kcal + jak jestem głodna to sobie piję soki Nuja. Jestem nasycona i bardzo mi one smakują. Takie rozwiązanie jest dla mnie ok bo nie chodzę głodna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania H99 603 Napisano Luty 24, 2020 Tak jak w temacie juro rozpoczynam dietę 500 kcal - wiem, że to mało i niezdrowo, ale jestem zdesperowana i potrzebuję szybkich efektów. Mam 164cm wzrostu, a ważę ok. 81kg... Do wakacji chciałabym schudnąć jakieś 15kg... Mój plan jest następujący: Śniadanie: 9:00, 150 kcal Obiad: 12:00, 100 kcal Podwieczorek: 15:00, 150 kcal Kolacja:18:00, 100 kcal ZASADY: - dużo wody, zielonej herbaty - warzywa, owoce - zero białego pieczywa - zero słodyczy, fast-foodów, chipsów itd. - zero ziemniaków, makaronów - ćwiczyć - stosować balsamy wyszczuplająco-ujędrniające. To chyba na tyle, jak mi się coś przypomni to napiszę Już dzisiaj staram się ograniczyć jedzenie:) Jeśli ktoś chce się przyłączyć to zapraszam, razem zawsze raźniej też chce razem z Tobą ja jem 2 razy dziennie, rano kawa czarna, lunch 150-200 kcal, obiadokolacja do 300 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania H99 603 Napisano Luty 24, 2020 ile mozna w 1 dzień stracić? to zależy ile ważysz, ale tak 0.5kg na bank może trochę mniej. ale tak na dzień to słabo.. tydzień wytrzymaj w skali tygodnia może być to od 2 do 5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach