Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samantha przez nieme H

Kto dzis sie upija sam przed kompem????

Polecane posty

Gość Lady Kenzo
Podryw: ile wazy Twoja wagina?

vagnozi - hej kupe lat :P gdzie sie szlajasz :P ???? pamietasz ''nasz ''topik :P??? współczuję wszystkim porzuconym kobietom :O pamietajcie - nie ten, bedzie nastepny :P

ja wypije z pol litra ej ej ej kochana KAZDA PORAŻKE OBRACAJ W SUKCES!!! KAZDA PORAZKE OBRACAJ W TRYUMF!!!

Gość ja wypije z pol litra
tak sie niby nie lubili, a co sie okazalo, wypadziki gdziekolwiek, a ja glupia myslalam ze siedzi w papierach, jak ja wtedy nie myslalam, a ona taka milusinska kolezanka, no nie wytrzymam zaraz...jak tak mozna....i jeszcze mi opowiadala o swoim randkowaniu, pierdolona suka...umre zaraz

jaki sukces? ze wokol mnie sami falszywi ludzie, i facet i kolezanka....o boze ja slepa jestem, mam ochote ich zaszlachtowac

Gość .,m,.m
alez ja ne jestem podla!! i nie mialam na pwno na celu jej obrazac, tylko zapytalam bo napisala kochanek...niewazne...wspolczuje wam dziewczyny no nie wiem co powedziec...jakos ja nie malam takiej sytuacji wiec jedyne co moge napisac to to ze nie sa was warci ale tak naprawde tylko czas ....jest tu najlepszym lekarstwem

Lecę po piwo, bo ciekaw temat się zapowiada :D

ja mialam z nim slub brac!!!!!!!! podle swinie z nich.......!!!!!!!!!!!!! o jezuu

Gość .,m,.m
ta koleznka to suka i ja bym jej nei darowala....

Gość Lady Kenzo
m...m... masz racje , czas....To ja chce zeby juz bylo za rok :P

Samantha przez nieme H - no i co z tego? Moja macica mi niepotrzebna. Jestem żałosną starą panną, więc mogę wdupcać spaghetti, oglądać dobre fantasy i pić czerwone winko, 3 dzień z rzędu. I tak spać nie pójdę przed 5 rano, zdążę strawić.

Gość .,m,.m
Lomu to szybko, bo bedziesz miala duzo do czytania:)

Ja w sumie pije bo chujowo być fajna kobitą ale sama :) no ale zdrady też przerabiałam wiec mogę pogaworzyć ;)

pamiętam :),a no jakoś tak się złożyło ze nie odwiedzałem kafe a co z reszta z tego topiku???

TO MALA SLUCHAJ MOJ PODRYW!!! to sie posmiejesz przez te zaplakane oczki!!! to sie stalo pare juz lat temu jeszcze bylam taka malolatka impressski esski wiecie o co chodzi :) tancze sobie tancze na parkiecie wymiatam hahah i podbija kafarek taki wogle nie w moim typie ale ladne mial bardzo zabki bo mu sie w ultrafiolecie swiecily mowi ze chodz mala napijemy sie drinka :P a ja na pixach mowie ze wodki nie pije soczek ewentualnie :) przyniosl ten sok sobie cos tam tez siedlismy do stolika jego kumpli takie gej party na laski przyszli do klubu on chyba pirwsza przyprowadzil i mowi "wiesz co DZIS RANO ROZBILES SWOJA BEEMKE" tak zaczelam sie chichrać ze masakra!! a w dokumentach mialam akurat wizytowke z warsztatu bo mi kumpel dal z tata nowy otwierali :) polozylam mu na stolik i powiedzialam "powolaj sie na Sami to ci da upust"

nie daruje!!! zajebie i ja i jego, przysiegam...to rozstroilo moja psychike...jestem zalamana, moja samoocena spadla do -10

Gość .,m,.m
lady kenzo:) rozumiem cie...ale zobaczysz bedziesz sie z tego jescze smiala, kazdy z nas ma jakies gowna z ktorych musi sie leczyc...wlasnie czasem:) jeden ma to inny tamto.:)

Vagnozi - trójkąt bermudzki ich pochlonal :O a ja dla was pierniki swiateczne upieklam :O:P ok. juz nie zasmiecam. jak cos jestem na ''naszym ''topik. :P

Ruhawannion gupia ty!!! ja tez jestem stara panna!! ale sie ogarniam i nie jedz po nocy nie spalisz chyba ze walisz brzuchy i piszesz!! moze wszystko ci sie odmieni :) trzeba paCZec w przod a nie w tyl :D a jak juz w tyl to tylko co dobre wspominiac

Gość dasd
Witam, tez piję :D

ja tez juz bede stara panna forever :(:(:(

kto przebije moj podryw z beemka roztrzaskana???? dawajcie bo chce sie posmiac :P

Moje ciuchy się nie zwężają, jak sobie zjem raz na miesiąc ciepły posiłek, to nie przytyję :P Nie, ja nie jestem singielką. Singielka jest sama z wyboru, a ja jestem nieatrakcyjnym pasztetem, którego nikt nie chce nawet wyruchać na imprezie. Nawet po pijaku. Więc, nie jestem singielką, tylko okropną starą panną. Nawet w tym wieku.

ja wypije pol litra --- mnie tez kiedys facet w choya zrobil :O boshe jaka ja naiwna bylam. wierzylam mu na 100 % :O zostawil mnie w kwietniu a pod koniec maja bylam juz z innym. cdn:)

Gość .,m,.m
samantha, hahahahahahahah:):):) dobre, a wiecie co do mnie w pracy podbija taki strasznie brzydki facet, ale na prawde brzydki o jzeeezu nigdy takiego brzydal;a nie widzxialam serio, ale jest bardzo mily, uprzejmy na poczatku bardzo go lubilam bo rozmawial ze mna stale, przynosil kawki itd...myslalam ze tak z sympatii, ale zaczely sie dziwne akcje typu smsy jak sie czuje, czy juz mi bol glowy przeszedl itd, czy jestem juz w lozku czy wzielam aspiryne itd. i wie dobrze ze jestem w zwiazku!!!! i tak sie zastanawiam czy on sadzi ze ma u mnie jakies szanse czy co???? moze zle to zabrzmialo ja nie uwazam sie za miss nie do zdobycia ale kurcze facet jest na serio brzydki a ja no...do brzydkich nie naleze zdecydowanie..ech nie wazne...po rpstu z dupy sytuacja.

czy jesli zjem pudlo ptasiego mleczka to bedzie lepiej