Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samantha przez nieme H

Kto dzis sie upija sam przed kompem????

Polecane posty

Gość .,m,.m
samantha wlasnie mysle nad podobna sytuacja na pewno mi sie zdarzyla ale nie moge sobie przypomniec:)

Gość ja wypije z pol litra
moge wyrzucic pierscionek zareczynowy do kibla?

do mojej kolezanki przystawial sie jakis facet na ktorego nie miala ochoty. :P karmil ja glodnymi kawalkami:P w koncu mowi- ale ladnie pachniesz . ona na to - tak. !! to mydlo :D mina faceta bez cenna. juz nic wiecej nie powiedzial :P

Gość .,m,.m
pje z pol litra-po prostu sie upij!!! to na pewno podziala lepiej niz mleczka i inne czekoladki sradki

ruchawinioon przestan!!! jak to nikt nie chce cie wyruchac!!! jak chcesz to ja ci zapodam taki orgazm ze twoja samoocena wzrosnie do 100000 nawet dostalam kiedys taki pitol pas jak masz orgazmy waginalne to sie mozemy pobawic hhehhe :) czemu tak mowisz co? nie przesadzasz troche?

w domu mam pol litra finlandii limonkowej, malibu i daniels'a ktorego zaraz wyleje bo to tego podlego mutanta ruchacza

Gość Lady Kenzo
zjedz nawet dwa pudla mleka i doloz do tego jakies ptaki:):):):) Ja pije Belweder...z moich trzydziestych urodzin , a ja mam juz 32 i arabskiego kochanka ,ktory mnie laduje...ups...czas przeszly ladowal w ch....

Gość .,m,.m
jak wypije pol litra-wiesz co, ja na serio suce bym nie daroweala jakbym cie znala osobisce to pewna jestem na bank ze juz bym knula dziki plan...

quis leget a co mi po tym smierdzacym pierdzionku?? nie chce go, chce ktos?

pijaczko zdradzona! nie wywalaj sprzedaj na alegro albo daj na biedne dzieci byle nie do kosciola albbo na biedne pieski kotki czy chjuj wie co tam jeszcze

ej jej jeje pierscionek rozumiem ale danielsika wylewac to juz lekka przesada heheeh

Was przynajmniej ktoś kiedykolwiek podrywał. A mnie? Żałosne, nawet na takiego brzydala bym poleciała, gdyby mnie chciał. To teraz będzie moja straszna historia: Miałam ze 22 lata i byłam strasznie zdesperowana, postanowiłam się umówić z facetem na seks, bo nie chciałam skończyć jako 25 letnia dziewica, która się nawet nie całowała. Poszukałam w necie, znalazłam kolesia, który po obejrzeniu zdjęć stwierdził, że ok, możemy się spotkać na seks. Umówiliśmy się w kawiarni. Pojechałam, wiadomo makijaż, fryzura, jakieś fajne ciuchy. Siedzę, czekam, facet przyszedł, zmierzył mnie, widzę że coś nie halo. Nic nie zamówił i pyta mnie, czy mam jakieś doświadczenie, ile razy to robiłam wcześniej. No to ja, idiotka, zgodnie z prawdą mówię - nigdy. Facet śmiał się z dziesięć minut, potem powiedział parę nieprzyjemnych zdań i wyszedł. Przebije to ktoś? Nie sądzę :P

mm knuje i uknuje cos napewno, nie daruje bo zniszczyli mi kilka lat mojego zycia!!! moje zycie z tym baranem bylo fantastyczne, a zostala jedna wielka zadra, ktora znajdzie sie w jego tylku!! i jej sylikonowych cyckach!!!

Gość .,m,.m
lady kenzo co takoego bylo w arabie ze zaryzykowalas z nim byc, niw esz jakie to gnidy??????

Gość .,m,.m
rhovannion no i co z tego????oszalals??? przejmujesz sie czyms takim kurwa??przeciez tylko skonczony smiec moze sie tak zachowac:):):):) nikt normalny nie powie takich rzeczy zadnej dziewczynie, wiec to ejst jego problem ze byl takim skurwielem nie twoj:):):) to z toba nie ma nic wsplnego, ba bylas mocna bo stac cie bylo na szczerosc, dziewczyno daj spokoj i zapomnij o tym zdarzeniu serio:)

prosze bardzo, białe złoto z brylancikiem, zasrany brylancik...diamencik, wszystko gówna warte

Gość Lady Kenzo
m...m... kurcze...to byl pierwszy arab jakiego poznalam...Matko...jak go pierwszy raz zobaczylam to zjechalam...mega wypas...super facet...niestety jak to Arab kurwi...rz, a ja bylam jedna z wielu...szkoda ze sie zakochalam i mialam nadzieje na cos wiecej

Rhovannion- wow :O piszesz poważnie ? ''gdybys nie miala kreconych wlosow to bys tu dzisiaj nie byla''(czyt. nie byłbym z toba ) :O - taki teks uslyszalam od swojego faceta (bylego)

Rhovannion ty no teraz to mnie rozjebalo na lopatki! a gruba chociaz jestes czy cos? co jest w tobie takiego? ja podobno nadrabiam wzrokiem bo mam kurewski :D ale tez nie jestem najpiekniejsza a moze to kwestia twojego podejscia

Gość xxxx23
witam dziewczyny,ja pije cytrynowego grzanca:D

Gość Lady Kenzo
Ja od "mojego"Araba uslyszalam...Ile wazy Twoja wagina?? Taki se romantyczny podryw

jakie przykrosci czlowieku, pogrzalo cie????????? facet zostawil mnie prawie dwa miesiace przed slubem!! wy jestescie chamy i prostaki, lecicie na kawalek plastikowego cycka!!! jestescie beznadziejni!! co ja powiem rodzicom, mama dostanie zawalu...tyle kasy i nerwow i tego wszystkiego ja nie chce o tym myslec

oj malenka jak bym mogla to bym cie utulila nie powinnas byc dzis sama

i jak ja mam szanować kobietę i dawac jej poczucie bezpieczeństwa i milosci??????????????? jak ona i tak zdradzi