Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samantha przez nieme H

Kto dzis sie upija sam przed kompem????

Polecane posty

Gość xxxx23
ja wypije z pol litra-dziewczyno dobrze ze przed slubie nie po, ale sytuacji nie zazdroszcze,zycie sobie ulozysz, zobaczysz, z kims wartym Ciebie, ale teraz to bym tego chamasa do odpowiedzialnosci pociagnela niech wszystko odwoluje i przeprasza i jeszcze niech Ci pieniadze odda bo zmarnowanych lat z tym fagasem nie odzyskasz;/ co za czlowiek

Gość ja wypije z pol litra
idz precz meska swinio!!!

a ja tam wam powiem ze ja poznam i tak :D i sie zakocham :D jak nie w tym zyciu to w nastepnym! a zaczne od randek na potege! zaloguje sie na wszytskich mozliwych portalach i bede umawiac po kolei jak leci :D niech tylko te mrozy zelza!

Gość .,m,.m
lady kenzo, no to teraz wiesz ze arab nawet najpiekniejszy odpada na wstepie...coz czlowiek uczy sie na bledach. tez kiedys syryjczyka takiego poznalam, jak mu dobzre z oczu patrzylo..jaki byl cudowny boze jaki szarmancki . powiedzialam tylko jedno slowo kolezance-syryjczyk i jak mnie zjechala, od razu mi przeszlo:) ty ze szwecji..sory za trudny nick-o kurwa to ci dowalil, co za jakis kutas...w ogole dziewczyny kurde co wy na takich facetow trafialyscie ... ja jakos tak hardkorowych akcji nie mialam, nie wiem...

takie wszystko mialo byc piekne...suknia, tort, wszystko, jebane zaproszenia wybieralam ze dwa miesiace, nie mowie o innych rzeczach, obeszlam chyba z milion sal weselnych, odluchalam drugi milion zepolow, wszystko mialo byc na tip top, nie zalowalam pieniedzy, rodzice byli tacy dumni...boze gdzie jestes!!!!!

Quis leget haec? ale masz fajnego burasa :)

Nie wiem, może i jestem gruba. Mam 163 i ważę 52 kilo. Cóż, raczej nikogo nie spotkam, skoro miałam tyle czasu i jeszcze nie spotkałam żadnego, to już nie spotkam. Umawiałam się już przez neta, przez biuro matrymonialne, przez znajomych i nigdy w życiu do randki nie doszło, bo albo koleś nie przychodził, albo uciekał nim zamówił. Jestem żałosna. I co z tego, że mam na co dzień pozytywne nastawienie, jestem dusza towarzystwa, wychodzę na imprezy, ubieram się tak, żeby podkreślić wąską talię, a tuszuję szerokie biodra. Że noszę długie, zadbane włosy, staranny makijaż. W niczym mi to nie pomogło jak dotąd.

Gość Lady Kenzo
m...m... To byl moj pierwszy Arab w zyciu i ostatni...Dobrze, ze chociaz mial gest...

ja wypije z pol litra akurat ci cholernie współczuje, przepraszam Cie pewnie ty jestes wyjątkową kobieta a taki typ cie zostawił napewno jeszcze będziesz szczęśliwa :)

oo tu boga nie wolaj bo on cie nie kocha grzeszylas i grzeszysz!!! ja pieprze a to ja myslalam ze mam problem :( malutka a co z kolezankami nikt do ciebie nie przyjdzie??

Gość .,m,.m
ja wypije zpol litra-o kurde,....ale dupa...co za kutas...nie moge zaraz oszaleje, ja bym im pieklo zgotowalo, telefony non stop do niej do niego w srodku nocy...smsy meile...chociaz z drugiej strony mogliby cie po rpostu wysmiac...nie wiem co dobre w takiej sytuacji

.,m,.m-- bylo minelo :O nie ma we mnie zalu, zlosci, checi odwetu. mam go w d**** napisal do mnie po roku milczenia. chcial zebym mu wybaczyla. nie zrobilam tego... :O Samantha- dzieki. Odi to maskota moich rodzicow :P

przyjadaaaaaaaaaaa, czekam, swinia podla, i jaka zaklamana, tak sie niby cieszyl, planowal, wybudujemy domek bedzie dzidzia, napewno bedzie dzidzia ale nie ze mnaaaaaaaaa!!!! co ja mam powiedziec rodzicom, moj tato go zabije

ja wypije z pol litra bede trzymam kciuku za twoje zycie by sie ułożyło:)

Gość fetyszysta40
Jestem fetyszystą jeżeli chodzi o zarost cip... u kobiet. Mam bzika na tym punkcie a wy jak sądzicie jak dziewczyny powinny się golić lub wcale? Tutaj cip... która jest dla mnie najbardziej podniecająca, wręcz wymarzona. http://dodatki.net/i/wymarzonaa/

Gość .,m,.m
Quis- i brawo dla ciebe!! ja wypije pol litra- ale jak to tak z dnia na dzien cie zostawil, niczego nie przeczuwalas, to on juz byl z nia jak sie talk cieszyl na domek i dzidzie?? bo nie rozumiem...

Gość Lady Kenzo
Quis leget haec? Araby nie nadaja sie do niczego ale potrafia niezle zakrecic....Ja myslalam, ze my zwiazek kiedy stworzymy a tu tylko fuck friends...

ale macie problem ,pijcie problemy będą rosnąć wraz z wypitym alkoholem PIJE SIĘ PO TO ABY SIĘ BAWIĆ

no przeciez musi sie ulozyc, to teraz jest dla ciebie koniec swiata a za jakis czas jak juz ochloniesz i sobie wszystko przekalkulujesz zemscisz sie tak ze szmaciarzom w piety pojdzie

Gość Lady Kenzo
ja wypije z pol litra : wyrazy wspolczucia....a ja myslalam, ze mam tragedie z moim arabem...

Gość .,m,.m
lady kenzo-ile masz lat??/ zwiazek z arabem to wieksze zlo niz fuck freinds, wiec w zasadzie powinas sie cieszyc ze do niego nie doszlo:)

mm ja nawet wiem kiedy ona mi go odebrała, wierzyłam slepo w to ze siedzi np przy papierach w pracy, spotykał sie z nia, jego praca wymaga wielu delegacji itd wiec takze wierzylam, w te delegacje, co sie okazywalo, byli sobie w hotelu itd..a w miedzyczasie dopinalismy na ostatni guzik slub...co sie okazalo to juz trwalo okolo 2 miesiecy, dwa miesiace mnie oszukiwali obydwoje! ona miala byc swiadkiem na slubie, byla czestym gosciem w domu, taka mila, wspaniala, pomagala, doradzala, planowala wieczor panienski, zimna suka! i patrzyla na to moje szczescie!!!

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(