Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze w to ,nigdy

A co z ojciem Magdy?przeciez byl w domu w czasie "wypadku" i znosil wózek!!!!

Polecane posty

Gość jest niewinna mimo wszystko
bo to on je udusił znosił wózek a na dole matka sie zorientowała moze gliny chciała wzywac? I ja uderzył w głowe..wział dziecko trop psa prowadził n a parking! a zatem to ojciec miał dziecko durnie!!! matka lezała..10 minut cuciła ja sasiadka! a jak zobaczyła pusty wozek to jedyne co sobie pomyslała ze jej dziecko porwali po uderzeniu w głowe nic sie nie pamieta jest amnezja i mozna kazdemu cos wcisnac...nawet to ze zabił.. ojciec swietnie udaje brak emocji..juz wypłakał zły..boze co za dupek. Niedojrzały dupek. Tesciom i jemu nie na reke był zwiazek z dzieckiem i tak sie to zakonczyło kto by szedł 3 km z łopata? tylko facet..baba nawet nie wie skad łopate wziac głupki!!! on nie z kolegą, on ze swoim ojcem pojechał zakopac dziecko!

Jak moze ci bardziej inteligentny tempaku bardziej zal tej idiotki niz dziecka? Dziecko nie zyje! A ta malpa klamala zeby uratowac swoje dupsko! Jak oklamac wariograf! Ludzie obudzcie sie! I to ze pochodzi z patologicznych jej nie usprawiedliwia. Ale oscara nie powinna dosatc bo nie pokazaywala emocji Normalnie. Matka się nie urodziła okrutna, świat ją taką zrobił i geny rodziców, nie mamy na siebie tak wielkiego wpływu jak nam się wydaje. Żal mi jej bo przez to co przeszła jest jaka jest i zrobiła to co zrobiła, a dziecka nie jrst mi żal. No bo czemu miałoby mi byc go żal? Umarło tyle. Śmierć to częśc życia. Kazdy kiedyś umiera, one umarło trochę wcześniej, ale przynajmniej ma spokój od tego pojebanego świata.Pewnie musiałaby życ w patologii i biedzie i przeklinało dzień w którym się urodziło. Umarło i nic czuje, bo nie żyje, a matka bedzie musiała gnić w więzieniu...

jest niewinna mimo wszystko -weź się zastanów co ty piszesz...

Gość jest niewinna mimo wszystko
mogło sie utopic przez przypadek..oni mogli sie kłocic w tym czasie skoro jego rodzicie jej nielubili to on ja sznował? na pewno nie! tez ja ponizał! to był wypadek nieszczesliwy tak jak wtey gdy matka pierze a dziecko przez okno wylatuje i sie zbaija..chwila nieuwagi. Przy kapieli o nieuwage nietrudno. Albo on udusił dziecko wsadził w wózek..i dał w łeb matce! obdukcja mówi, ze dostała w głowe! cos tu nie tak..jest

Gość troszke logiki by sie przydalo
http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,14225651,wiadomosc.html?ticaid=1ddc9 To o zainteresowaniach ojca Madzi: tematem smierci i ofiarach z dzieci. Strach miec takich rodzicow. Nie wiem jaka byla prawda ale oni oboje nie sa zdrowi. Plus fakt ze zostawiaja dziecko na 2 tygodnie u kogos. Biedna malutka.

Gość a ja mam nadzieję że to nie
do jest niewinna mimo wszystko----->hmmm,może masz rację...

hahaha o matko "jest niewinna mimo wszytsko" ale bzdura, wstyd mi ze ludzie moga byc tak glupi i sluchac/czytac/ogladac bez zrozumienia. Po pobycie na kafe dłuższy czas już rozumiem po co na maturze kiedyś było czytanie ze zrozumieniem, ale po co z niego zrezygnowano... :(

Inteligentny tempaku - puknij sie zdrowo w leb. I zmien leki.

twoje twierdzenie sie kupy nie trzyma, pierwsze co sie rzuca w oczy - pies doprowadzil do parkingu ALE przeciez nie do parkingu przy ich domu ciemnoto:D

'jest niewinna mimo wszystko ' i 'a ja mam nadzieję że to nie' to chyba ta sama osoba... :O

Gość wg mnie to OBOJE rodziców
jest winnych!!!!!!!!!!!!!!!!!Oboje są siebie warci,jebana patologia😡

Ja tez tak uwazam. Ciekawe co wykaze sekcja. Oby nie to utopienie.

troszke logiki by sie przydalo Inteligentny tempaku - puknij sie zdrowo w leb. I zmien leki. Nie ma to jak racjonalne argumenty :D Ale widać, że rozumem nie grzeszysz. Puknięcie się w łeb mi nie pomoże, a leków nie biore chociaż może by mi się przydały.

troszke logiki by sie przydalo Z resztą nie tylko mi by się leki przydały,tobie chyba też...nie wszystko jest czarne albo białe. A ty się srasz z tą sprawą jakby to było twoje dziecko, i jakby tragedie nie zdarzały się codziennie.

ludzie ! Pytam? Dlaczego w Polsce jest w szpitalach psychiatrycznych więcej ludzi Niż na porodówkach a w naszym kraju psychiczny dużo może macie odpowiedz

Tak, bardzo mnie przejmuje ta sprawa. Nienawidze klamcow. Ale tez wiele innych spraw mnie absorbuje. Zreszta nie Twoja brocha co ie to absorbuje a co nie. Wklejam linki ktore demaskuja klamstwa tej pary a Typiszesz ze ci bardziej szkoda ,mamusi, niz dziecka :O

troszke logiki by sie przydalo No bo tak uważam.Żądasz od innych logiki, to żądaj jej od siebie. Ludzie nie rodzą się źli. Matka została skrzywdzona przez świat , dlatego się taka stała. A dziecko? Czemu miało by mi go być szkoda? Bardziej by mi go było szkoda jakby musiało życ w patologii, a tak to ma spokój. NIe potrafisz zrozumieć mojego punktu widzenia?

inteligentny tepak - a jakby dziecko bylo torturowane, to byloby ci go szkoda? czy uwazasz ze uamrlo w humanitarny sposob i jest mu lepiej w "niebycie" czy gdzie tam uwazasz ze teraz jest lub nie jest.

inteligentny tepak - a jakby dziecko bylo torturowane, to byloby ci go szkoda? Myślę, że tak, byłoby mi go szkoda. Torturowanie nie jest niczym przyjemnym. " czy uwazasz ze uamrlo w humanitarny sposob i jest mu lepiej w "niebycie" czy gdzie tam uwazasz ze teraz jest lub nie jest." Umarło i nie będzie się musiał męczyć w patologii, wiecczemu miałoby mi być go szkoda.? Duzo gorsze rzeczy sie dzieją na świecie. A gdzie jest tego NIKT nie wie. Albo umarło i tyle. Abo jakaś reinkarnacja. Albo jest w niebie.Albo krainie żelków. Albo gdziekolwiek.

spoko, czyli ogólnie jeśli zabijać, to szybko i humanitarnie, np młotkiem, albo odcinac głowę, wtedy dla takich jak ty bedzie to w sumie nieważne i może w ogóle nie zwracac na to uwagi? Tez nie jestem w rozpaczy po smierci małej, ale jesli stopniuje sie smierc w taki spoosb, to moze powinienes pomyslec nad psychologiem?:)

Inteligentny? tepak - po tej ostatniej wypowiedzi zamierzam cie ignorowac. Dyskusja z toba nie ma sensu. Mamusi ci szkoda a dziecka nie. A moze masz cos do czynienia z ta sprawa, co?

Gość oł noł
a wiadomo juz co na to ojciec? Widze ze juz nie wystepuje publicznie?

chip-chan-fan Tak przydał by mi się psycholog, ale nie tylko mi.Także ponad połowie ludzi w tym kraju. Z resztą nawet jakby ją torturowali, to nie przejął bym się tym jakoś szczególnie,okrucieństwo, przemoc i agresja to norma w dzisiejszym świcie, jak tego nie widzisz to otwórz szerzej oczy. Chyba śmierć przez torturowanie jest gorsza niż przez odcięcie głowy. Nie uważasz?

Gość WKURWIONY KRZYSZTOF RUTKOWSKI
ZAMYKAM CHUJOWY TEMAT WYPIERDLAĆ HIENY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

troszke logiki by sie przydalo Inteligentny? tepak - po tej ostatniej wypowiedzi zamierzam cie ignorowac. Dyskusja z toba nie ma sensu. Mamusi ci szkoda a dziecka nie. A moze masz cos do czynienia z ta sprawa, co? Jak może mi być szkoda kogoś, kogo już nie ma? To nielogiczne. Szkoda mi jest dzieci które rodzą się z wadami genetycznymi, albo takich które muszą dorastać w patologicznej rodzinie. A jej już nie ma , więc nie moze mi być jej szkoda. Ignoruj sobie mnie jak chcesz , nie możesz spojrzeć na świat z mojej perspektywy, bo brakuje ci wyobraźni. Stawiasz znak zapytania koło"inteligentny" , a sama masz nick w którym wymagasz od innych logiki, choć jesteś z nią na bakier.

troszke logiki by sie przydalo Po prostu na seri nie rozumiem cocię tak dziwi w tej sprawie. Żyjesz w alternatywnej rzeczywistości, czy co?Morderstwa intrygi i kłamstwa to norma w naszym coraz bardziej "cywilizowanym" świecie.

widze jak jest świat oczywiście, ale zgadnij dlaczego taki jest - właśnie przez takie wartościowanie śmierci - ta jest gorsza, ta nie. Śmierć naturalna jest czymś naturalnym, ale smierć spowodowana bezposrednio przez inną osobę - wartościowanie tego sprawia, że to staje się normą. I w tym momencie też mogłbys powiedziec, ze to nie twoja wina, tylko spoleczenstwa, tego ze dorastałeś ogladajac filmy, seriale, wiadomosci w tv, czytajac gazety, słuchajac takich a nie innych wypowiedzi i dlatego masz do tego olewniczy stosunek. Można to przyjąć i uważać sie za dobrego czlowieka, albo można zaczac myslec, zastanawiac sie i nauczyc sie innego myslenia. Łatwiej jest osobom które maja wszytsko w dupie i są ignorantami, czasami zazdroszcze im tej beztroski i braku pomyslunku, ale potem wchodze na kafeterie i widze jakie to płytkie i płaskie i żałosne i jednak wole myslec :D

Gość mamamadzi--------
natura jest mądra - osobniki niestabilne psychicznie słabe itp same eliminuja swoje geny przez zabicie potomtw...wiec wszystko dzialo sie zgodnie z prawem naturalnym prawo ludzkie jest przeciw naturze słab geny złe same sie eliminuja. dlaczego na t nie ozwalamy tylko chuchamy na patologie?patoogi rodzi patologie tego nie da sie wychuchac. to dobrze ze psychiczni chore osobniki zabijja potmstwo

mamamadzi--------a ty, oczywiscie według swojej wlasnej oceny jestes silna, stabilna mądra i cudowna?:D Od kilku dni czytam twoje wypowiedzi i nie raz sie do nich odnosiłam i pwoiem ci tak - uważaj, bo ta twoja natura chyba cię pominęła przypadkiem i może naprawić swój błąd.