Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Jak to jest, że takie wystylizowane pedałki mają powodzenie?

Polecane posty

ale to ze jestes w posredniaku zarejestrowany nie gwarantuje ci zasilku przypadkiem ?

"Angielski i niemiecki biegle i 1500 zł brutto. Niezły żart." ja pierdolę :D to żeby odrobić kasę jaką trzeba wydać na nauczenie się biegle dwóch języków to by parę lat trzeba pracować.

no to niezle wymagania takie a płacą 1500 zł zenada chociaz ja tez tera bylam na szkoleniu to tak samo szkolenie z 30 osob przechodzi moze około 8-10 osob ale stawka 16 zł netto mi sie udało :p

Gość taki jeden facet27
"no to niezle wymagania takie a płacą 1500 zł zenada " dla biednej zdolnej wieśniareczki co się pilnie uczyła językow za młodu i chce się wybić ze wsi ..wystarczy niestety tak wygląda kapitalizm jak popyt podaż na ludzi ....ale spokojnie za kilka dekad gdy produkcja robotów humanoidalnych będzie wystarczająco tania będzie jeszcze "weselej"

Gość z ta ofertą to pewnie taki
typowy pic na wodę albo żerowanie na zdesperowanych. bo looserek na pewno widział tą ofertę w pośredniaku a tam to zwykle są takie dziwaczne z gigantycznymi wymaganiami za minimalną krajową. Albo liczą na desperatów albo są z tego jakieś inne korzyści... w rodzaju ulgi w czymś za złożenie oferty do publicznego pośrednictwa, więc specjalnie piszą taką której nikt nie spełni albo jak spełni :classic_cool: ludzie z biegłym niemieckim i angielskim to w pośredniaku nie szukają pracy :classic_cool:

Looser masz trzydzieści lat i nie pracujesz?? Jak można byc na garnuszku rodziców w tym wieku? Ty jestes facet, czy cipa? Na miejscu Twoich rodziców dawno pogoniłbym Cie z domu do roboty. Jak długo masz zamiar tak żyć? Z czego Ty chcesz mieć emeryture?

"wystarczy niestety tak wygląda kapitalizm jak popyt podaż na ludzi" tak to akurat wygląda socjalizm. w kapitalizmie problemów z pracą nie ma. no ale u nas to nawet własnego psa nie wolno ci sprzedać a za robienie oscypków "bez certyfikatu" baca ze zrębu został skazany na więzienie. a potem się jeden z drugim dziwią że "pracy nie ma" i obwiniają kapitalizm.

Gość no wiesz offerma
ktoś sobie zarejestrował nazwę oscypek :classic_cool: acta działa :P

mniej więcej tak to działa. korporacje robią sobie z nami co chcą i wmawiają nam że to "ochrona własności intelektualnej". no po prostu skandal.

Ja pracuje odkładam składki a oprócz tego oszczedzam, odkładam i inwestuje pieniadze a nie żeruje na rodzicach nic dziwnego że jestescie prawiczkami po trzydziestce, skoro jesteście mamejami a nie facetami🖐️

Nie będzie i tak na emerytury. Już teraz ZUS to właściwie bankrut i dokładane są miliardy z budżetu. Będzie coraz gorzej.

Gość no wiesz offerma
w sumie z acta to żart bo oscypek to sobie zastrzegli jacyś górale w ramach eu dla produktów regionalnych :P Ale jakby acta działała to oscypek byłby własności jednego kolesia z USA (polonia) co zastrzegł sobie nazwę i recepturę w tamtejszym urzędzie patentowym :P i nawet się chciał w na podstawie prawa usa procesować :P z górolami :classic_cool:

Gość no wiesz offerma
chociaż jak jest ten koleś od ambasady księżycowej co sprzedał 2 mln działek na księżycu po 15 USD :classic_cool: to zarobić można na wszystkim :P

Gość chaa i riczard pogonil
tych nierobów prawiczków z topiku:classic_cool:

"nic dziwnego że jestescie prawiczkami po trzydziestce, skoro jesteście mamejami a nie facetami" Mów za siebie Naplet. tzn. Alpert

Gość do Darker
ale przecież od lat tu siedzisz i się żalisz że żadna dziewczyna cie nie chce to jesteś memeja

Jak napiszesz na forum motoryzacyjnym, że nie stać cię na ferrari to tez się żalisz i jesteś mameja? Myśl głupi sukinsynu.

Gość do Darker
na dziewczyne każdy ma szanse ale ty wolisz się użalać niż działać i obskakiwać panienki

Gość Eudoksjusz
Jakby każdy miał szansę to nie byłoby tylu samotnych

Panienki to ja obskakiwałem na studiach i dowiedziałem się, że nie każdy ma szansę, gamoniu.

Gość na dziewczyne maja szanse
przystojni wysocy z dobra bajera z kasa A reszta ma tylko zludzenia ze moga miec a to co gadaja kobitki nijak sie ma do rzeczywisosci

Gość do Darker
no jak uderzałaś tylko do największych ślicznotek to się nie dziw że miały cię w dupie skoro mogły mieć każdego, trzeba było startować do własnej ligi

Gość Eudoksjusz
Czyli do dziewczyny o twarzy konia ?

Znowu ten sam głupi zarzut. Ciekaw jestem jakim trzeba być kretynem aby sądzić, że w ogóle miałem odwagę do takich "ślicznotek" podchodzić. Posłuchaj tępy chuju: nie ma czegoś takiego jak "liga". To wymysł takich komuchów jak ty. Rusz tłusta dupę i przejdź się na miasto jak ja dzisiaj to zobaczysz, że mało jest par gdzie oboje wyglądają jak z żurnala. Mnie się podoba większość dziewczyn które widzę na ulicach

Zaraz dostaniesz bana za wklejanie obrzydliwych treści :D