Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Jak to jest, że takie wystylizowane pedałki mają powodzenie?

Polecane posty

O gustach się nie dyskutuje, ale skoro byłeś ciekawy naszej opinii to wg mnie jest nieciekawa, nijaka i ja jako kobieta wolę inny styl. Akurat mi jej zwyczajny styl się podoba. Nie chciałbym jakiejś dyskotekowej gwiazdy, w stylu Paris Hilton.

świat nie jest czarno-biały. Nie trzeba od razu być Paris Hilton żeby mieć umyte i jakoś ładnie uczesane włosy...

Luzer, co rozumiesz poprzez termin 'męski styl'? Wszystko oprócz pedalskiego stylu.

nie no, to jest ciekawe - bo akurat są tacy faceci którzy założą spodnie-rurki i nadal nie wyglądają jak część roweru. Poza tym wydawało mi się, że określenie "styl męski" odnosi się jakoś specyficznie do podkreślania tej męskości.

Gość jezu ale on jest glab
powinni go wziac do cyrku i by bawil widownie :D

Jak mam wytłumaczyć, opisałem ten styl. Dziwne fryzury, jakie teraz są modne, kolorowe ubrania o dziwnych krojach, białe buty też mi sie nie podobają itp.

Gość wasz oofferma
o czym dzisiaj rozmawiałeś z rodzicami looooooooser ?

Nie o to pytamy - chcemy wiedzieć jak dokładnie Twoim zdaniem powinien wyglądać mężczyzna. Jak powinien, nie jak Twoim zdaniem nie powinien się ubierać.

Każdy inny styl uważam za męski. Bardzo elegancki, dresiarski, skinowski i normalny, czyli np. klasyczne jeansy i koszula. Ja lubię normalny.

Nie maja... idealem mezczyzny jest Gerard Butler! MA wlosy na klacie i zarost! AMEN!

To skoryguje Twoje myślenie - niechlujny styl typu "dresiarski" czy wytarte jeansy z wygniecioną koszulką wcale nie są męskie. Oczywiście, jeżeli ktoś umie dobrać jeansy, buty i ubrania nie wyglądają jak buchnięte z czerwonego krzyża to owszem, jeansy i koszulka zdadzą egzamin - ale nie byle jak na siebie wrzucone. Normalny styl to normalny, nie męski.

może chodzi o to, że ci goście którym tak zazdrościsz chodzą w wypranych ciuchach.... Mama mi regularnie pierze i prasuje. :classic_cool: Zauważyłem, że takie typy mają dziewczyny. W serialach często młodzi faceci są ubierani w stylu pedalskim.

Wiesz co, zarzuć no jakieś zdjęcie, ale nie bardzo przesadzone, tylko takie przedstawiające ten "pedalski styl" jaki widujesz na co dzień.

To skoryguje Twoje myślenie - niechlujny styl typu "dresiarski" czy wytarte jeansy z wygniecioną koszulką wcale nie są męskie. Myślę, że są męskie. Lepiej jak facet nie przywiązuje uwagi do stroju, niż jak się stroi jak panienka. A że wygląda to mało elegancko, to się zgodzę.

Gość co sie robi?
calymi dniami jesli sie nic nie robi? siedzi w necie? lezy? spi? chodzi do parku? jak to jest?

Gość skromny ON
Też mnie ten fakt irytuje. (temat wątku)

Gość Eudoksjusz
fajnie

Gość wasz oofferma
Mama mi regularnie pierze i prasuje. prawdziwy maczo :classic_cool:

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://i.wp.pl/a/f/jpeg/18722/1eska381.jpeg&imgrefurl=http://nocoty.pl/gid,9361553,kat,1013659,title,Rafal-Mroczek,galeria.html&usg=__HuSW3eYmwo0OSbgseIFssKlWhoM=&h=600&w=400&sz=30&hl=pl&start=56&zoom=1&tbnid=zX2__TcCk73XPM:&tbnh=135&tbnw=90&ei=rGstT9qiE8PAtAai6bHXDA&prev=/images%3Fq%3Drafa%25C5%2582%2Bmroczek%26start%3D42%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26gbv%3D2%26rlz%3D1R2GGLL_pl%26tbm%3Disch&itbs=1

Gość zastanawiajace jest to
co sklania taka osobe jak moorland do rozmowy z skrzywionym debilem jakim jest luzer ? czyzby byla tak samo "udana" jak on?

siedzi w necie? lezy? spi? chodzi do parku? jak to jest? Dokładnie. Jeszcze czyta książki, gazety i ogląda tv. No i na zakupy, ale to jak spacer.

Gość Eudoksjusz
Musisz dać "pokaż obraz" i potem dać link. Widzę że nie podoba Ci się Mroczek ? W serialu M jak Miłość jeden ma taką sobie dziewczynę (mowa o CIchopek) ale ten drugi ma całkiem niezłą

Gość wasz oofferma
cudownie interesujące życie

Gość co sie robi?
ale to chyba nie powoduje wrazenia, ze zycie ucieka miedzy palcami, nie? bo to fajnie tak

Ostatnio mi koleżanka przysłała zdjecia jakiegoś modela, którego za kobietę przebierają. Jakby nie było pięknych kobiet. Kiedy ten armagedon?

Z seriali to podoba mi się Gabi, dziewczyna Łukasza w M jak Miłość i Klara z Barw Szczęścia.