Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Jak to jest, że takie wystylizowane pedałki mają powodzenie?

Polecane posty

Looser byłeś w wojsku? Pewnei nie. A szkoda bo tam jak wstawili by ci w pizde, to nauczyłbys sie że mamusie wiecznie nie upierze, ugotuje, uprasuje. Może nauczył bys się zaradności i samodzielności. Po drugie w tym kraju istnieją prace nie tylko za 1k miesięcznie. Trzeba tylko chcieć. Wyobraź sobie czy normalna ambitna kobieta związałaby się z utrzymankiem rodziców i leniem? Żadna nie chciałaby mieć drugiego Ferdka Kiepskiego w domu🖐️

Ale tylko jakbym się w niej zakochał, to możnaby się zastanowić.

Looooser, kobiety zwracają uwagę na atrakcyjnych mężczyzn. Atrakcyjność= wygląd, osobowość, zachowanie, podejście do życia i innych. Mnie się nie podobają faceci w czerwonych rurkach, zwróciłabym właśnie uwagę na Twój "męski styl" i jak dla mnie świetny wzrost. Odpadłbyś mówiąc, że nie opłaca Ci się pracować, bo za mało Ci oferują. Moim zdaniem bierz tę marną pracę i w międzyczasie czekaj na lepszą lub wyjedź do innego miasta, gdzie zarobki mogą okazać się większe. Zarabiam na siebie i nie zainteresowałby mnie facet, któremu nie jet głupio brać kasę od rodziców.

"Po drugie w tym kraju istnieją prace nie tylko za 1k miesięcznie" ale większość niewiele lepszych.

Ostatnio słyszałem o gościu, który pracuje 17 lat i zarabia 1500 zł brutto. To tak odnośnie tego brania tego co jest i szukania dalej. Nie wierzę w to, żeby bez super wykształcenia, obrotności, znajomości mieć dobrą pracę.

Gość Eudoksjusz
U mnie w marcu i sierpniu będzie dobrze w finansach

Moorland, jasne, że to jego sprawa, ale ja mu tego nie pisałam w pejoratywnym wydźwięku, tylko musi mieć świadomość, że rodzice i dziadek wiecznie żyć nie będą, a on jako jedynak zostanie zupełnie sam, bez jakiegokolwiek obeznania w świecie. No ale to jego sprawa. Looooser "Tak się zastanowiłem, ze najbardziej to bym się nadawał na utrzymanka dla bogatej kobiety, albo na kochanka. Ale na utrzymanka to by mi raczej honor nor pozwolił." Utrzymankiem już jesteś, a na kochanka kobiety sobie wybierają namiętnych ogierów ociekających testosteronem. No ale może Ty jako prawiczek też masz szanse... :)

Gość Eudoksjusz
Looooser podoba się dziewczynom i dziewczyna będzie mu w zębach jedzenie przynosić

jak zaczyna się rozmowa o pracy z takim gościem jak loser to zaraz pojawiają się teksty o tym, jak to "można" nie wiadomo ile zarabiać. a średnia w polsce to chyba 3,5 brutto (niecałe) a mediana to pewnie mniej niż 2000 na rękę. nie oszukujmy się, perspektywy są marne o ile nie jest się informatykiem lub innym jakimś z poszukiwanych branż i to najlepiej jeszcze przebojowym i potrafiącym się super "sprzedać".

Czego wy się spodziewacie po kimś kto ma nick: /nieudacznik/?

Można i 10.000 miesięcznie zarabiać. Trzeba tylko chcieć... okradać innych na dużą skalę :D

''ale większość niewiele lepszych.'' Wcale że nie. Trzeba tylko ruszyć głową, zakasać rękawy i wziąć się za robote. Jeśli trzeba, przekwalifikować się na inny zawód. Ale to typowo polskie tylko narzekać. Looser skoro nie za 1000zł(to bardzo mało fakt) to za za jak wysoką pensje miesiecznie mógłbys pójść do pracy??

"Fatalnie się czuję, choróbsko mnie wzięło" Podobno bakterie nie znoszą mrozu. Natychmiast otwórz okno i zaczerpnij arktycznego powietrza :D

Mógłbym być piłkarzem. Dobrze grałem, ale tak wyszło, że nie zostałem. Takim macho ogierem nie jestem, ale wiem że często się starszym kobietom podobałem.

Gość Eudoksjusz
Najlepiej tak za 3 tys ja bym chciał pracować za biurkiem za 1800

Pewnie chodziło o odchył w drugą stronę. Że niby taki delikatny romantyk.

"Trzeba tylko ruszyć głową, zakasać rękawy i wziąć się za robote." Na taśmie tylko tyle od człowieka wymagają ale coś płacić więcej nie chcą niż ten 1 tys. :D "Jeśli trzeba, przekwalifikować się na inny zawód." Jaki? Dentysta? Spawacz? Informatyk? Uuu ... to zbieraj kasę loser na owe przekwalifikowanie się :D Gdzieś czytałem o profesorze polonistyki co hydraulikiem został bo wyżyć nie szło.

A propos mrozu; oglądałem ostatnio Zamieć - film taki sobie ale Kate Beckinsale zajebista :D

"Wcale że nie. Trzeba tylko ruszyć głową, zakasać rękawy i wziąć się za robote. Jeśli trzeba, przekwalifikować się na inny zawód. Ale to typowo polskie tylko narzekać." jak ja lubie słuchać frajerów którzy dali się nabrać na taką propagandę. w polsce bezrobocie wśród młodych do 27 roku życia wynosi 30 proc. weź się "przekwalifikuj" idioto w takiej sytuacji. co ma zrobić człowiek który o jedno miejsce musi walczyć z 20 innymi? na zachodzie jak idziesz do pracy i mówisz im że zapisałeś się do szkoły związanej z finansami na przykład to już uważają że nadajesz się do pracy w instytucji finansowej. a u nas możesz skończyć studia, podyplomówkę i chuj wie jeszcze co i siedzieć na bezrobociu z powodu "braku doświadczenia". a jak już w końcu ci się uda za którymś tam razem to tak jak pisze loser - 1500 na umowę zlecenie. naprawdę trzeba być osłem który "w dupie był i gówno widział" żeby opowiadać bzdury o "zakasaniu rękawów". weź się jebnij w ten pusty łeb.

Mógłbym być piłkarzem. Dobrze grałem, ale tak wyszło, że nie zostałem. Takim macho ogierem nie jestem, ale wiem że często się starszym kobietom podobałem. Naprawdę Twój nick nie jest prześmiewczy :( boooosze ŻAL mi takich ludzi.

Darker "oglądałem ostatnio Zamieć - film taki sobie ale Kate Beckinsale zaj**ista" Fap, fap, fap?

''Jaki? Dentysta? Spawacz? Informatyk? Uuu ... to zbieraj kasę loser na owe przekwalifikowanie się Nie lepiej kurwa siedzieć i narzekać od rana do wieczora. Jakby wszyscy mysleli jak wy to w tym kraju by nic nie było. Druga kurwa Nigeria. ''Gdzieś czytałem o profesorze polonistyki co hydraulikiem został bo wyżyć nie szło.'' No i dobrze zadna praca nie hańbi. Może w tym kraju za dużo sie narobiło juz pseudointeligentow i profesorów. Jesteście kurwa żałośni. Facet to ma byc facet zaradny. A jak was czasem czytam to mi kurwa wstyd w imieniu płci męskeij za was :o🖐️

"Nie lepiej k**wa siedzieć i narzekać od rana do wieczora." Loser narzeka bo ja pracę mam. Poza tym na takie coś to trzeba mieć kasę. Za darmo to nikt się nie przekwalifikuje. "Jesteście k**wa żałośni. Facet to ma byc facet zaradny. A jak was czasem czytam to mi k**wa wstyd w imieniu płci męskeij za was " To wstydź się także za siebie bo na babskie forum wchodzisz.

"Nie lepiej k**wa siedzieć i narzekać od rana do wieczora." jakoś nie widzę żeby do ciebie rękę wyciągał więc się odpierdol, pedale.

''a u nas możesz skończyć studia, podyplomówkę i ch*j wie jeszcze co i siedzieć na bezrobociu z powodu "braku doświadczenia". a jak już w końcu ci się uda za którymś tam razem to tak jak pisze loser - 1500 na umowę zlecenie.''' Może za dużo jest już umysłowców w Polsce. Może trzeba iść do fizycznej pracy? Ty offerma to w ogóle sie nie odzywaj bo ta młodzież która pracuje na takich utzrymanków państwa jak Ty. Ja zarabiam 2,5 tys z pensji(za biurkiem) i 1tys dodatkowo(fizycznie) skoro ja potrafie to inni też potrafiliby. Ale lepiej być frajerem, ciota i mameją która sama by sobie w zyciu nie poradziła. Problem waszego prawictwa leży w waszych pustych łbach. Szkoda tracić mi czasu na rozmowy z frajerami. Żegnam ozieble:o🖐️

"Ty offerma to w ogóle sie nie odzywaj bo ta młodzież która pracuje na takich utzrymanków państwa jak Ty. " Naplet, Offerma ma pracę.

Gość rozia to blondynka
:classic_cool: