Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojhgsshj

Teściowa Katarzyny W.

Polecane posty

Gość Elwira śląsk
zaczarowany olowek1000 ojej zaraz sie poplacze...Idz juz moze bo sie tylko osmieszasz...i widac kto snuje teorie. Na podpalanie bym nie wpadla, ty owszem 18:08 [zgłoś do usunięcia] zmartwiona losem dziecka elwira lekarzem to ty napewno nie jestes z twoją inteligecją Jestem elektroradiologiem, a wasze teorie i uwłaczanie mojej inteligencji jest śmieszne. Własnie w zawodach ZAUFANIA SPOŁECZNEGO nie ma ludzi którzy tak jak wy mówią bez pewności "zabiła, zrobiła to specjalnie etc" Opamiętajcie sie, nie ma sekcji, nie ma dowodów, po co spekulować?!!

Gość ja znam prawde, ja prawde znam
bartek ma profil na fb, on chyba mial 2. nie wiem czy moge wkleic link? albo sami sobie wyszukajcie, imie i nazwisko wpiszcie z polskimi znakami, jego fotka jest jak przebrany jest za rycerza, nie ma nic o madzi, ost. aktywnosc w grudniu, wiec albo pousuwal wszystko albo to drugie konto

Gość zaczarowany olowek1000
w zawodach zaufania spolecznego:D

Gość Elwira śląsk
No tak, rozumiem że ty idziesz do lekarza nie ufasz mu i nie masz pewności że pani X dowie sie na co chorujesz.. :o Prosze, pochwal sie jesteś doktorem, profesorem, że tak cie bawi to że pracuje w szpitalu ??!

Gość Elwira śląsk
I nie wiem co ty tyle czasu robisz na forum wyzywajac tylko w kólko matke dziecka od morderczyni, czy twoje dziecko jest bezpieczne?! Bo jak to napisałaś "dziecka sie pilnuje"

Gość nic jej nie usprawiedliwia
Dajcie spokój z teściową.Większość synowych ma problemy z mamusiami mężów,ale jakoś nie ma plagi pozorowanych porwań dzieci. Matka Madzi to cwaniara.

przeciez ty nie jestes lekarzem kobieto:o zeby byc elektroradiologiem nie musisz miec nawet skonczonych studiow. Technikum wystarczy:o ale wywyzszasz sie tu jakbys miala conajmniej tytul profesora nadzwyczajnego:o

Gość latooo
Spalic na stosie ta czarwinice!!!

Gość kikio
eechch....jacy to wszyscy mądrzy jesteśmy........

tak, moje dziecko bawi sie obok, to raz. Po drugie nie wkladaj mi do ust slow, ktorych nigdy nie napisalam - morderczyni. Po trzecie nie bedziesz mnie rozliczala z czasu spedzonego na kafe. Ja rozumiem, ze nie masz sie juz do czego przyczepic wiec wymyslasz durne powody. PS nie zegnalas sie juz czasem??:o

Gość Elwira śląsk
walcie się wszyscy bo ja jestem lekarzem i jestem tu najmądrzejsza huje i cipy

Gość TakaaaaaaaaaaaaaJaaaaaaaaaa
apropo materialy jakbyscie nie zauwazyli tesciowa odnosila sie kasiu powiedz itd a kasia bezczelnie do niej odpowiedziala tak czy owak trzeba miec szacunek do sttarszych tak czy owak jesli to nieszczelswy wypadek to wiadomo mogla sie wystraszyc ale jesli faktycznie to zabojstwo to nic nie tlumaczy kasi ze bylo tak w rodzinie itd nie miala prawa zabijac dziecko

Gość Elwira śląsk
18:22 [zgłoś do usunięcia] zaczarowany olowek1000 przeciez ty nie jestes lekarzem kobieto zeby byc elektroradiologiem nie musisz miec nawet skonczonych studiow. Technikum wystarczy ale wywyzszasz sie tu jakbys miala conajmniej tytul profesora nadzwyczajnego Ojej wygooglowałaś sobie to?! Ja mam ukończone studia, i to ty mi wyjechałaś że pracuje jako sprzątaczka, dodam że 1pomocy w pogotowiu udziela ci osoba po 2l trybie nauczania-moje studia to 7 semestrów na fizyce medycznej, jezeli uważasz że to jest nic, naprawde jestes głupia. Wracając do tematu, uważam ze teściowa tej kobiety to okropna baba.

Gość ludzie gdyby każda relacja
teściowa - synowa miałą się kończyć zabójstwem wnuków, to kazdego dnia słyszelibyśmy o sprawach tego typu:O:O:O

Gość marianna pe*
obie wrzucić do gorącego kotła!!! czarownice

Gość Elwira śląsk
18:25 [zgłoś do usunięcia] Elwira śląsk walcie się wszyscy bo ja jestem lekarzem i jestem tu najmądrzejsza ch*je i cipy O widze że INTELIGENTNY ołowek który zapewnie zapierdala na kasie, nawet sie podszywa... a w kosciólku pewnie sie było, takie to najgorsze, fałszywe, uważaj bo nóżka ci sie powinie.

o i kolejny raz mnie obrazasz:o wiesz studia to i moze konczylas, ale poziom nadal prezentujesz patologiczny.

Gość Elwira śląsk
mam dyplomów pełną ścianę także walcie się

wiesz nie musze sie podszywac pod takie elementy jak ty...

Gość nic jej nie usprawiedliwia
:D chyba ktoś się podszył pod Elwirę Dopóki sprawa się nie skończy będziemy snuc domysły,rzadko zdarzają sie takie tragedie,stąd cała ta dyskusja

Gość Elwira śląsk
jestem ogółem pierdolnięta

poza tym musi cos cie strasznie bolec skoro tak na mnie najezdzasz.

Gość Elwira śląsk
To ty prezentyjesz patologie, ja wyrazilam swoje zdanie że byc moze wypadek a ty nawyzywalaś mnie od głupiej salowej. Jesteś naprawde głupia.

Gość ludzie gdyby każda relacja
przecież ta teściowa odnosiła się do niej normalnie nie wiem co chcecie od tej kobiety to ta dziewczyna od razu wyskoczyła jak poparzona z buzią:O musielibyście poużerać się z moją... jakbyście posłuchali i wiedzieli co ta kobieta przez lata robiła byśmy z mężem nie byli razem... szkoda słów:O złe relacje z teściową, to żadna nowość i konflikt taki istnieje i istniał będzie, ale litości! to nie powód by nawet jeśli stał się nieszczęśliwy wypadek - nie udzielić pomocy własnemu dziecku!

Gość Elwira śląsk
i bede ósuwać wasze wypowiedzi bo jestescie tylko po zawoduwce

Gość Oliśka.!!
Widzę że obie Panie reprezentują sobą coś czym nie powinno się chwalić. a wiecie co reprezentujecie? Głupotę!!

Gość Elwira śląsk
17:52 [zgłoś do usunięcia] zaczarowany olowek1000 Dziecka sie pilnuje mamusiu od siedmiu bolesci Jeden mój post, a ty już wiesz jak ja sie dzieckiem zajmuje... naprawde musisz być znudzona.

sprawdz kto kogo najpierw od glupiej nazwal. Ty mnie polmozgu

Gość Oliśka.!!
Przenieście tą swoją durną dyskusje gdzie indziej.

buhahaha nie masz sie do czego gwiazdo doczepic:D:D:D