Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojhgsshj

Teściowa Katarzyny W.

Polecane posty

Gość nic jej nie usprawiedliwia
Ojciec -jest zastanawiający i wcale się nie zdziwię jak okaze się,ze jej pomagał.Bardzo opanowany,za bardzo jak na cała zaistniałą sytuację.

Gość magduchaW
dokładnie,za bardzo spokojny,kamienna twarz,ale prędzej czy pzoniej zostanie zdemaskowany szkoda mi tej tesciówki,widac,ze oni bardzo przezywali zaistniałą sytuacje,przez to psychiczne ścierwo równiez nie będą mieli spokoju

Gość zaczarowany olowek1000
ja nawet nie wiem jak mam to skomentowac, bo brak mi slow. Nie wyobrazam sobie jak mozna skrzywdzic wlasne dziecko, noszone przez 9 mcy pod sercem. Takie bezbronne malenstwo, ktore ufa bezgranicznie. Ech

Ci co bronią tej kurwy powinni iść gnić do pierdla razem z nią i tam się kurwa wzajemnie pocieszajcie! Może kogoś z was też 'niechcący' upuści w progu więziennej celi:-D

No na tym filmiie z UWAGI, gdy kaśka wesżła do łazienki i zaczeła się drzeć na teściową, to myślałam, ze to jakas inna osoba, zupełnie inny głos...

Gość nic jej nie usprawiedliwia
Aktorka niezła,wszystkich zrobiła w konia. To wyrachowana smarkula z pretensjami.

Gość hehehe, już tej morderczyni
ślepia zakrywają wszędzie...Taa, nie rozpoznamy jej;)

Gość no niesamowite
człowiek zachowuje się "różnie" :D ty pewnie zawsze zachowujesz się identycznie, niezależnie od okoliczności:D nikt nikogo nie broni, ale niektóre wasze argumenty są dziwne- no sorry, nigdy w życiu nie podniosłaś głosu? :D

Gość NIC NIE USPRAWIEDLIWIA
ZBRODNI!!!!!A PRÓBUJĄC USPRAWIEDLIWIAĆ ZWYRODNIALCA SAMA STAJESZ TROCHĘ PO STRONIE ZBRODNI! ZABICIE WŁASNEGO DZIECKA TO ZBRODNIA NAJGORSZA BO PRZECIW GATUNKOWI I NATURZE.....

Gość jest niewinna mimo wszystko
jak ja tesciowa nie szanowała to jej nerwy puszczały normalna reakcja tesciowa przed kamerami to mogła ja całowac i w tyłek..tak dla pozoru A moze to tesciowa zabiła mała i wine zwalili na kasie? ktos kasi dał w głowe nie zapominajmy o tym! obdukcja nie myli sie a trop psow zaprowadzil na parking a tam bartus odjechał z ciałem dziecka bo matce dał w głowe i lezała.. za znecanie sie psychiczne tez powinno sie siedziec!

nie chodzi o to, poprostu wyszlo z niej prawdziwe oblicze jeszcze beszczelnie podniosła głos na tesciową

jest niewinna mimo wszystko - jesteś takim debilem czy tylko udajesz? skończ już :O

obejrzałam materiał z rozmowy teściowej z "matką" Madzi. Widzę, że teściowa jest opanowana, grzecznie zwraca się do tego dziwuszyska. Chyba sobie ubzduraliście tą wredną, złą teściową, żeby jakoś sobie wytłumaczyć tak okrutny czyn Kaśki. Nie zawsze jest racjonalne wytłumacznie okrytnych czynów, czasami ludzie są poprostu źli.. Winę za to co się wydarzyło nie ponoszą teściowe a sama Kaśka. Widać, że teściowe bardzo kochali wnuczkę. Ja na miejscu teściowej tak bym wpierdoliła suce, że wszystko by wyśpiewała..

Gość Matka Magdy była poczytalna w
Matka Magdy była poczytalna w chwili tragedii.

Gość niektóe są straszne
umndra nie chodzi o to, poprostu wyszlo z niej prawdziwe oblicze jeszcze beszczelnie podniosła głos na tesciową podniosłaś kiedykolwiek na kogoś głos? jesteś bezczelna i wyszło twoje prawdziwe oblicze:D ludzie bywają spokojni, opanowani a kiedy indziej rozdrażnieni i kłótliwi- to jest normalne:D

Gość zmartwiona losem dziecka
a ja mam pytanie czy jak była ta pierwsza konferencja jeszcze nie było wiadomo że ona je zabiła , to za rękę na konferncji ją trzymała matka czy teściowa ?bo się pogubiłam

http://uwaga.tvn.pl/55354%20,wideo,332930,nie_mogla_jej_skrzywdzic,nie_mogla_jej_skr%20zywdzic,reportaz.html a ta kobieta to jest jej matka czy teściowa??

niektóe są straszne - w sumie może i masz rację

matka i brat katarzyny nie życzą sobie i nie chcą, by ich łączyć z tą sprawą...

http://uwaga.tvn.pl/55351,wideo,332908,wiem__ze_klamiesz,wiem__ze_klamiesz,reportaz.html ona mówi wyjdzcie stąd jesteście obcymi dla mnie ludźmi...hmm jak ona tak może się odzywać ja też nie przepadam za tesciowa ale ją szanuje

ona się bała że ta się zamknie w ubikacji że sobie coś zrobi tam albo co a ta na nią z mordą ehhh prawdziwe oblicze zero załamania ona ją utopiła niech policja sprawdzi ten fakt

umdra sądze że rodzina kaśki to wiedzą jaka ona jest i się całkowicie odsuwają, albo brat maczał w tym palce, znasz ich co jeszcze wiesz?skąd wiesz że je utopiła?

przecież umdra napisałeś że je utopiła!

aha to cytat okay już jarze

Gość SŁUCHAJCIE
LUDZIE W SOSNOWCU WIEDZA ZE DZIECKO ZABIŁ OJCIEC A ONA GO CHRONI, DZIECKO JUZ OD RANA NIE ZYŁO I OBMYSLALI PLAN, UBUIERAŁA MARTWA MADZIE, ROBIŁA MLEKO ZEBY WSZYTSKO WYGLDAŁO WIARYGODNIE. SA WYRODNYMI MORDERCAMI.