Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojhgsshj

Teściowa Katarzyny W.

Polecane posty

ojojojhgsshj---wyobraz sobie ze masz syna...syn wyszukuje sobie "cos takiego"(ani szkoly,ani domu normalnego,targnac na zycie sie chce...)i spodziewaja sie dziecka.malo tego!zamieszkujecie pod jednym dachem. twoja synowa ma gdzies twojego wnuka i twojego syna... nosisz jej sniadania do lozka?bo ja nie.... poza tym nie jest powiedziane na filmie ze ona byly na "pani". ja to zrozumialam tak,ze babcia oczekuje szacunku od tej gowniary! zeby jej nie "tykala"! tego teznie wiemy....... z reszta ,nic nie wiemy:(

Gość czapka krasnalaaaa
@ Musztarda Jadlam dzis parówki z Musztardą ;)

Gość ojojojhgsshj
PRZECIEŻ ONA NIE ZABIŁA Z PREMEDYTACJA to sie stało nieumyślnie

A Ty skąd wiesz co się stało? Bo ta kurew tak powiedziała? Do gazu!

wierzysz w to?:O daj spokoj..... zdenerwowalo ja dziecko...zrobila mu krzywde... i tyle:(

Gość Nie tłumaczcie jej
Obejrzałam i co wy chcecie od tej kobiety? Ona rozpaczliwie chciała poznać prawdę!!Co miała ją głaskać po jej biednej główce jeszcze-No bo to ona przecież jest poszkodowana!!Nikt wiecej tylko ona wg jej mniemania.Ja bym jeszcze sprała po mordzietą perfidną sukę!!A teściowa spokojnie do niej mówiła.Nie doszukujcie się czegoś czego nie ma!!

Gość ojojojhgsshj
Dziewczyna i tak teraz nie będzie miała życia.... Ludzie jej tego nie zapomną. Pomimo tego że, moim zdaniem działała w afekcie, być może nie do końca poczytalnie. Myślę że kara więzienia nie jest jej potrzebna. Życie z takim wydarzeniem na sumieniu jest chyba jeszcze gorszą karą od pozbawienia wolności choćby na 10 lat

Nie, no jasne. Wypuścić, niech wróci do życia i społeczeństwa. Niech zapełni pustkę i powije nową Madziulkę.

Gość cvzczfa
A mi szkoda tej Kaśki. Dziewucha psychikę ma zjechaną (pewnie trudne dzieciństwo), depresja poporodowa (nikt jej nie udzielił pomocy), strach przed teściową, mężem, światem. Dziewuchę trzeba byłoby leczyć, a nie pakować za kratki. Co ona za życie miała dotychczas? :O

Gość ojojojhgsshj
To samo pytanie kieruję w Waszą stronę: wierzycie w to że ona zabiła dziecko z premedytacją ? Na jakiej podstawie? A ja po prostu myślę że jej trudna sytuacja rodzinna miała wpływ na to co się stało po tym nieszczęśliwym wypadku

a ja mam nadzieje,ze sekcja zwlok wykaze iz to ona doprowadzila do smierci dziecka.. w wiezieniach dzieciobojczynie maja tak samo przewalone jak pedofile! "madziulka"!!!!!!!!bezczelna!!!!!!!

Gość a mnie on wyglada na polglowka
jak tak jej bylo zle to mogla siebie zabic, nie dziecko

Gość cvzczfa
To, czy jej wypadło, czy zostało rzucone z siłą rozstrzygnie sekcja, ale o9bojętnie, co by to nie było i tak żal mi tej Kaśki.

polecam film"plac zabawiciela". podobna sytuacja...i matka tez chce usmiercic swoje dzieci...... tesciowa,problemy itd....... tylko,ze ciezko wspolczuc takim ludziom:( bo kto wtedy bedzie wspolczul ich ofiarom?:(

Gość niektóe są straszne
akurat to że nie miała normalnego domu to nie jej wina, co za głupi zarzut:O a jak nie miałam normalnego domu to brak szkoły i targnięcie się na życie mogło z tego wynikać

Gość cvzczfa
Kaśka też jest takim skrzywdzonym dzieckiem, które prawdopodobnie cały czas musiało walczyć o jakość swojego życia. :(

Gość Nie tłumaczcie jej
Żyłaś w patologicznej rodzinie??Pewnie nie.Ja tak. Moi rodzice pili na umór ojciec bił matkę.Matka jak miałam 9 lat zginęła.Doszła macocha.Torturowała mnie.Biła,poniżała,dręczyła wiecznie psychicznie.Nie zdajesz sobie sprawy co jam przeszłam!!Mam teraz swoją rodzinę.Synka też mam.Ale te traumatyczne wydarzenia nie odbiły się na moim dziecku!!!!!!! POWTARZAM!!! NIC A NIC JEJ NIE TŁUMACZY!!! Ona teraz zwala na to ale jak się puszczała to nie miała traumy po trudnym dzieciństwie!!

Gość ojojojhgsshj
Taka sytuacja zawsze budzi wątpliwości co do osądu. Tyle że tak naprawdę i motywy i prawdziwy obraz tych wydarzeń zna tylko Katarzyna. I to ona będzie żyła z tymi wydarzeniami na swoim sumieniu. I jeżeli jest tak jak mówi, to będzie dla niej najgorszą kara...

Gość nic jej nie usprawiedliwia
Wiele osób ma trudne dzieciństwo,wredne teściowe i beznadziejne życie,ale stara się to zmienić i żyć normalnie. Moze i była krytykowana ,ale też należało się jej,podobno/mówili w tv/niedawno zostawiła małą na dwa tygodnie u dziadków nie mówiąc kiedy wróci,miała gdzieś wlasne dziecko i tyle. Każdy ma takie życie na jakie sobie zapracował,żeby coś mieć,trzeba chcieć i starac się,a nie zrzucać wszystko na innych i grać biedną życiową cierpiętnicę.

Gość ojojojhgsshj
Ale ja nie piszę o jej dzieciństwie tylko o obecnej sytuacji jaką miała w domu, a to chyba w istotny sposób determinuje zachowanie. Tak jak właśnie konflikt na lini teściowa - synowa. Synowa która jest upokarzana, wszystko robi zle, nic nie potrafi, tylko Teściowa wszystko robi dobrze i może zapewnić synowi odpowiednie życie a synowa z natury jest zła.... Toakie patologiczne sytuacje występują często imają istotny wpływ na psychikę

Gość no tak jasne
a nie uwazacie ze gdyby madzia nawet wysliznęla sie z kocyka to najpierw upadła by nogami do dołu co by zamortyzowało upadek!!!czy ta matka trzymała ją do góry nogami???

nie tlumaczcie jej-------dokladnie.to,ze ludzie maja start zyciowy taki jaki maja-nie jest ich wina...ja absolutnie takich ludzi nie skreslam! wrecz odwrotnie!mam szacunek do takich ludzi!!!znam nawet takowych...z meliny praktycznie wyszli a dzis -s a m i potrafili stworzyc normalny dom,rodzine i normalne zycie... tylko trzeba chciec:(

ewelina Masz rację,życie zależy od nas samych ,jest dorosła i nie ma co nad nią sie uzalać.To krętaczka bez uczuć wyższych.

Gość spoko loko
Tylko każdy ma inną psychikę. Nie wszyscy są mocarzami, kórzy wytrzymują, stąd samobójstwa, inne przestępstwa. Postąpiła z malutką okrutnie (i mam nadzieję, że niecelowo), ale trzeba zobaczyć szerszy kontekst. Ona i tak już sobie zmarnowała zycie. A również uważam, że złe stosunki z teściami (o ile takowe były naprawdę) znacznie na nią wpłynęły i oni również ponoszą za ta tragedię moralną odpowiedzialnośc.

Gość Nie tłumaczcie jej
Tak-trzeba chcieć a nie całe życie robić z siebie biedną pokrzywdzoną,wyrzuconą ze stada owieczkę.Ja postanowiłam zmienić swój los i dobrze mi idzie.A też bym mogła każde niepowodzenie zwalić na trudne dzieciństwo ale po co robić z siebie ofiarę??!!Tym bardziej w takim wypadku!Takiej tragedii!!Ona stwierdziła że to jest dobra obrona i każdy będzie jej współczuł!!Ja na pewno nie!!

a tak na marginesie to nie rozumiem jak dziecko wogóle może wyśliznąć się z kocyka,to nie ryba,nie ma na skórze śluzu.

Gość Nie tłumaczcie jej
Dokładnie!Też nie mogę pojąć jak.Jaki to musiał być kocyk skoro był ''śliski''

Gość hm po 5 latach
wyjdzie i ...zacznie zycie od nowa :-(