Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojhgsshj

Teściowa Katarzyny W.

Polecane posty

Gość zmartwiona losem dziecka
a nie możesz podać linka do tej wypowiedzi, bo widze że niejaki Radosław tak stwierdził ze utopiła

Gość guziczek bez pętelki
jakie utopiła? telewizji nie oglądacie przecież znaleźli już ciało pod gruzem zakopane 1,5 km od jej domu...

Gość zaczarowany olowek1000
a skad ludzie w sosnowcu to wiedza??

a co tam mogą wiedzieć ludzie z sosnowca jak było,,

Gość SŁUCHAJCIE
OD ZNAJOMYCH, JEDEN OD DRUGIEGO PRZBAKUJE

Gość niektóe są straszne
jak się okaże że to ojciec zabił to i tak zlinczują matkę, facetom zawsze się wybacza, kobietom nigdy, choć za cholerę nie wiem czemu:O

wiadomosci.wp.pl/title,Wiadomo-kiedy-bedzie-sekcja-zwlok-Mad zi,wid,14225578,wiadomosc.html tylko teraz nie wiem na której stronie bedzie ten koment, poszukajcie

Gość SŁUCHAJCIE
OD RANA BYŁO CICHO W MIESZKANIU A ZAWSZE BYŁO SŁYCHAC DZIECKO,

a co, ktos im sie schowal pod lozko i caly dzien podsluchiwal? Prosze cie

nie wymysląj że ludzie z sosnowca wiedzą że to on... skąd niby mają to wiedzieć?

ej ta bez pentelki...nie jarzysz o co chodzi widze...nierozumiesz że mogła madzie utopić a nie ze jej wypadła

Gość Elwira śląsk
Uważam że chore jest że tesciowa sie oburza gdy synowa mówi jej na "ty" Ta dziewczyna byla traktowana jak niańka dziecka, nie rodzina.

Gość SŁUCHAJCIE
MIESZKAM TUTAJ I SŁYSZE O WIELE WIECEJ NIZ WY O NICH

Gość SŁUCHAJCIE
CHODZILI SOBIE BEZTROSKO PO MIESCIE I JEDLI LODY

taaaak naprawdę? a co widziałeś ich na mieście jak lody konsumowali na -20 C?

Gość szlagmnie TRafIa
ojojojhgsshj Czy widzieliście zachowanie teściowej Katarzyny W.? Dziewczyna musiała mieć ciężkie życie z tą kobietą, matką swojego męża. Myślę że to właśnie strach przed tą kobietą przyczynił się do takiego przykrego obrotu sytuacji. Zapewne słyszała ciągle że jest złą matką, była pouczana i psychicznie też z tego powodu siadła... Przykre. Moim zdaniem rodzina tej Pani( w sensie teściów z którymi mieszkali) też ma duży udział w tej jakby nie było tragedii. Wczoraj widziałam krótki materiał przedstawiający zachowanie teściowej wobec Pani Katarzyny - nienawiść, szykanowanie, zero ciepła.... A Pani Katarzyny mi żal.... po prostu żal. 15:11 [zgłoś do usunięcia] ojojojhgsshj do autorki-----zal ci kobiety, ( nie mowie teraz o kwestii czy zabila dziecko czy to byl wypadek) ktora zwloki coreczki, ktora nosila 9 mcy pod sercem, wyrzucila jak smieci? cialo dzieciatka przywalila gruzem na mrozie ? tak robi kohcajaca matka ??????????? ja tez mialam bardzo ciezkie zycie , bardzo , jak cholera, lecze sie takze na nerwice, i co ? szlaje z milosci do synka, kocham go, jest calym moim zyciem, ! i nie wyobrazam sobie nawet ,ze moglaby mu sie stac krzywda, czy dziecko zywe czy marwte, to kocha sie jak tak samo, szacunek dla ciala, ta malutka istotka nie dosc,ze umarla to jeszcze zostaala wyrzucona na odludzie, zgroza

Gość Elwira śląsk
17:07 [zgłoś do usunięcia] NIC NIE USPRAWIEDLIWIA ZBRODNI!!!!!A PRÓBUJĄC USPRAWIEDLIWIAĆ ZWYRODNIALCA SAMA STAJESZ TROCHĘ PO STRONIE ZBRODNI! ZABICIE WŁASNEGO DZIECKA TO ZBRODNIA NAJGORSZA BO PRZECIW GATUNKOWI I NATURZE..... Uważacie że anonimowośc daje wam bezkarność wypowiedzi?! Każdemu mogło sie wydarzyć, że dziecko wypada. Mam wrazenie że szczekąja tu gówniarze NIE MAJĄCE dzieci, nie macie prawa oskarżać bez wyroku, a już nie bachory które macieżyństwa nie zaznały!

Gość SŁUCHAJCIE
TAK JEDLI LODY W CENTRUM HANDLOWYM

no to dziwne że do teściowe nie mogła powiedziec na ty, taka paniusia ta tesciówka.....lody jedli to co ?

Gość SŁUCHAJCIE
JASNE JASNE, DZIECKO MOZE WYPASC I KAZDEMU MOZE SIE TO ZDARZYC TO JASNE ALE NIKT NIE IDZIE DZIECKA ZAKOPAC POD GRY=UZ TYLKO BIEGNIE PO POMOC WIEC NIE CWANIAKUJ TAK.

Gość Leon_ Zawodowiec
No jak to co ze jedli lody, ja bym nic nie przłknał w takiej sytacji a ci chodza sobie i beztroska lodziki wpierdalaja :/ pisało z reszta juz gdzies o tych lodach.

sorry mam dziecko i gowniara nie jestem i jak to "kazdemu sie moze zdarzyc". Myslisz czasem?

Gość a ona jeszcze do kina
chciaola isc :-O to nie jest normalne.

Gość Elwira śląsk
Dziewczyna nie miała wsparcia u swojej matki, rodziny. W domu tesciowej byla traktowana przedmiotowo i musiała mówić im per Pani/Pan! :o Dlatego spanikowała, nie wołała o pomoc tylko tuszowała, wiedziałą że teściowa potraktuje ja jak zwyrodnialca, i tak też sie stało. Żal mi dziewczyny, a teściowa... bez komentarza filmik ujawnia prawde o ich stosunkach rodzinnych.

elwira jasne, jasne. Ty tez pewnie zamiast dzwonic po pogotowie zakopalabys cialo w jakiejs opuszczonej chacie??:o Masz dziecko? Wspolczuje mu zatem takiej matki

hmm lody wcinali a dziecka temperatura ciała minus 50,sztywne leżało przywalone głazem które je pewnie jeszcze dobiło...szok

a co ty moze poglaskalabys po glowie i powiedziala, ze nic sie nie stalo?? Zal

Gość Elwira śląsk
17:46 [zgłoś do usunięcia] zaczarowany olowek1000 sorry mam dziecko i gowniara nie jestem i jak to "kazdemu sie moze zdarzyc". Myslisz czasem? Tak myśle, nie raz nie dwa zdarzyło sie że nioslam dziecko a ono raptownie sie poruszyło, gdyby było owiniete w sliski kocyk byłoby to samo co w Sosnowcu. Chyba nie wiesz ile dzieci spada z łóżek, krzeseł, przewijaków, rąk..

Gość Leon_ Zawodowiec
SIEDZICIE I SPEKULUJECIE JAK STARE BOJCORY, AAAA SIEDZCIE BO CHYBA NIE MACIE NIC DO ROBITY JAK MIESZAC RYJA W NIE SWOJE SPARWY

Gość Oliśka.!!
Katarzyna postąpiła jak osoba chora na umyśle, nikt o zdrowych zmysłach by tak nie postąpił. A teściowa może ją nawet bić, wyzywać i itd., ale to nie oznacza że trzeba od razu zabić własne dziecko.