Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojhgsshj

Teściowa Katarzyny W.

Polecane posty

Gość nic jej nie usprawiedliwia
Elwira i zaczarowany-zesżłyscie z tematu. Takie wypadki zdarzają się niesamowicie rzadko-upadek dziecka ze skutkiem śmiertelnym,zresztą nawet wypowiadał się na ten temat specjalista.

Gość Elwira śląsk
Wiesz co z ludzmi na twoim poziomie się nie rozmawia, przytakuje się im, bo sa zbyt ograniczeni by mogli zrozumieć że ktoś może myśleć inaczej. Żegnam.

Gość zaczarowany olowek1000
oliska sluchaj ona zaczela mnie wyzywac od glupiej bo co? Bo mam inne zdanie od niej? Nigdzie nie nazwalam jej glupia a ona mnie owszem, kilka razy. Nie potrafi sie obronic inaczej, niby po studiach:o Nie pozwole sobie zeby ktos mnie obrazal bez powodu!

Gość Elwira śląsk
żegnam wszystkich pułgółwkóf

Gość strach się bać . .
śląsk to patologia

zaczarowany ołówek,nie ma czym sie przejmować,masz duzo racji.

Gość Elwira śląsk
JA ELWIRKA sobie jestem , jestem najmądrzejsza, mam całą ścianę dyplomów i obciągam mojemu szefowi dlatego jestem elektroradiologiem ale co wam do tego

Racje to ma elwira, bo każdy może mieć inne zdanie na dany temat. A lekarze, to normalne że liczą sie suche fakty, a nie spekulacje ale panie sklepowe, fryzjerki zawsze taaakie mądre. Matka Madzi nie może być normalna,a wyjscie do kina to nic innego jak próba powrotu do "normalnosć' fikcji w której żyła. Zeznała że po jakimś czasie chciała powiedzieć prawde ale to zaszlo za daleko, i bała sie wycofać.

Widze że bardzo was zabolało jej wykształcenie, wszystkie na miotle pracujecie, ze tak was żółć zalała? :classic_cool:

Gość zmartwiona losem dziecka
masz rację myślała że powróci do dania powszedniego i będzie jak zawsze tylko że bez dziecka, spokój święty by miała

a skad ta pewnosc, ze jestem sklepowa?? Co nie moge miec swojego zdania? Trzeba mnie od glupich wyzywac?? I powtarzam ona nie jest lekarzem:o

ninaaaa19 napisałaś "Racje to ma elwira, bo każdy może mieć inne zdanie na dany temat" Jedno przeczy drugiemu;) Skąd wiesz kim są osoby wypowiadające się tutaj,wchodzisz i obrażasz.Nadal twierdze,ze matka Madzi to wyrachowana kłamczucha-kazdy może mieć swoje zdanie,prawda?

Gość Elwira śląsk
zazdroszczą mi wszyscy suki jebane

I co to podkreslasz czy nim jest? Sama chyba masz marne, zawistne wieśniaczki. Uważacie ze jestescie mądrzejsze od biegłych kryminalnych, każdy wykształcony to ćwok... to po co wam specjaliści?!

heh:) szkoda czasu na dyskusje z toba

Ołowek to troll, :) Ile ty masz lat, tamta ci powiedziała prawde a ty sie podszywasz.Jakie to zabawne mam nadzieje że nie popuścisz ze smiechu. Jakie masz dowody, że nie upadła ta mała tylko ja zabiła specjalnie? Slucham?

ninaaa elektorkardiolog to technik ,tak na marginesie:D.Nie kręci mnie jej wykształcenie,jestem ponad tym,nie oceniam ludzi takimi kategoriami.

Gość Oliśka.!!
A sklepowe i fryzjerki to ktoś gorszy? Gdyby nie one miała byś pióra na głowie i nie miała byś iść po co do sklepu bo nie miał by kto Cię obsłużyć.

To tak jakbym ja napisała że za 5l stopi sie lodowiec, bo sie stopi bo ja tak mówie, każdy kto uważa inaczej to sprzątaczka i debil. Powodzenia dziewczyno ci zycze 🖐️

Gość Elwira śląsk
ninaq detektyw buaha

pisz do moderatorow czy sie podszywam. Prosze, pisz. Moze jak dostaniesz na pismie to uwierzysz w koncu, ze to nie ja:o ale pewnie tego nie zrobisz bo bys sie niemile zdziwila. A jakie masz dowody, ze nie zrobila tego specjalnie, no jakie??

Nikt nie wie czy specjalnie czy nie,wszystko o czym piszemy to nasze osobiste odczucia. "Mamusia"Madzi zrobiła szopkę i tym samym dała pozowolenie na ocenianie i spekulowanie.Niestety jak ktoś chce żyć kłamstwem musi się liczyć z konsekwencjami.

ty mnie posadzasz o podszywanie a ja sobie napisze ze ty to elwirka. Niby zniknelas pod pomaranczowym ale dalej piszesz pod czarnym. CO, prawda cie bolala i zmienilas nicka??:o

Gość fgdhjnhbg
Elwira śląsk Dziewczyna nie miała wsparcia u swojej matki, rodziny. W domu tesciowej byla traktowana przedmiotowo i musiała mówić im per Pani/Pan! Dlatego spanikowała, nie wołała o pomoc tylko tuszowała, wiedziałą że teściowa potraktuje ja jak zwyrodnialca, i tak też sie stało. Żal mi dziewczyny, a teściowa... bez komentarza filmik ujawnia prawde o ich stosunkach rodzinnych. 17:48 [zgłoś do usunięcia] zaczarowany olowek1000 HAHAHA I DLATEGO POTRAKTOWALA DZIECKO JAK SMIECIA? teraz na pewno nikt nie potraktuje ja jak zwyrodnialca haha, no fakt tesciowa moze nie, ale caly swiat TAK

Gość Głupia elwiro!!!!!!!
I nigdy nie badż pewna co los ci przyniesie. W mojej miejscowości dziecko utopiło sie w kąpieli! Mama brała waciki z pralki... i co morderczyni?!! Pomyśl zanim coś napiszesz, zycie jest przewrotne, jesteśmy tylko ludżmi. I co ta osoba zakopała to dziecko,tak?Zastanów się zanim coś napiszesz głupolu!!

Odbiegasz od tematu, i nie masz tu nic madrego do powiedzenia poza mieszaniem anonimowej laski że ma chuj nie wyksztalcenie. Ty pewnie nawet technika nie masz, bo twierdzisz że sie go robi ponad 3lata ;)

ninaaa uspokój się,nie interesuje mnie co skończyła Elwira z kafe.Jedno jest pewne,że najwięcej mądrzy się zawsze średni presonel medyczny:D

gdzie to niby napisalam? Prosze o cytat. Nudna jestes. Pojawilas sie i od razu sie rzucasz, elwiro

Poza tym za moich czasow technika trwaly 5 lat madralo