Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarra92

Co lepsze ? Bułka czy motyl ?

Polecane posty

Gość dooo mysle wiec jestem
Ty chyba masz jakiś problem ze swoim dzyndzlem ,bo jesteś od początku tego tematu tutaj .

Gość Każda cipka jest inna.
I w dupie to ja mam twoje zdanie ty durny człowieku, masz kompleks dużych wiszących jąder, i ta frustracja kaze ci doszukiwać sie mankamentów u kobiety.

Gość myślę więc jestem .
Motyl to nie pochwa palantko tylko kształt warg sromowych....yesssuss-widzisz a nie grzmisz...

Gość do Taki jeden ziom :P
Dokładnie, mnie by przerażało to coś zwisające jak u konia hahah ;) Ja bym wszystko zrobila aby pod skalpel iśc,ale matka natura jednak mnie kocha i dała ladną pochwę ;) hihi

Gość wedługmnie
dajcie sobie spokój dyskusja z idiotą nie ma sensu

Gość myślę więc jestem .
no mam osobisty stosunek do mojego motylka-uwielbiam go:)

05.02.2012] 22:04 [zgłoś do usunięcia] do Taki jeden ziom :P Dokładnie, mnie by przerażało to coś zwisające jak u konia hahah Ja bym wszystko zrobila aby pod skalpel iśc,ale matka natura jednak mnie kocha i dała ladną pochwę hihi I tu ci się rypło, piszesz kilka razy pod różnymi nikami ziomuś WARGI TO NIE POCHWA TUMANIE!!!!!

Gość Posiadaczka buleczki
Ale ten frędzel miedzy nogami to myslalam,żę tylko u starych bab jest.

Gość myślę więc jestem .
ziom-widać jak na dloni że piszesz z kilku pomaranczek do siebie i przyznajesz sobie rację,mamy cię i twoje alter ego zostawić tutaj żebyście sobie popisali,może nie będziemy tobie i tobie przeszkadzać co?;))))))

Nie pójdzie, bo zapewne sypia z FACETEM nie kretynem, więc nie podniecaj się już :classic_cool:

Gość Mloda bulcia
Pozdrawiam wszystkie zazdroszczace mi motylki ;) Pozdro dla dzyndzla

Gość Nie rozumiem problemu wogole
Kazdy ma swój gust i lubi co lubi. Jeden to drugi tamto. A ja lubie i to i tamto :) najbardziej kocham wrecz wariuje za bobrem mojej hehe jutro go dopieszcze znow :)

Gość jestem motylkiem
jestem brzydka i mam między nogami frędzla

Gość ufhqwlxjpwsxk
o rany ale wy sie podniecacie i przezywacie.Gdybyscie faktycznie nie przejmowały sie swoimi cipkami to olałybyscie ten temat:)

Gość myślę więc jestem .
tylko ty jeden gląbie/albo głąbko-mylisz srom z pochwą idiotyczny idoto/tko;))))))

Gość myślę więc jestem .
To proponuję żebyś pomyślała co ty masz w gatkach sfrustrowana podpuszczalska;)))

Gość myślę więc jestem .
dokładnie tak:)

Uważam że głupote należy zwalczać, dlatego że mloda dziewczyna wyśmiana przez takie debila będzie miała kompleksy, co wpłynie na dalsze zycie seksualne. Życie go skrzywdziło, ma obwisłe jaja i doszukuje się jak tu dokopać innym. Teraz może powiedz jaki biust lubią facei a jaki ich brzydzi- pytam bo ty znawca wszystkiego jak widać

Gość ufhqwlxjpwsxk
:classic_cool:

Gość myślę więc jestem .
ziom-i tak wiem że jesteś laską,posiadaczka bułeczki,i jestes giga samotna bo podnieca cie próbowanie zdolinowania innych lasek,źle tym razem trafilaś.Jestem z siebie bezgranicnie zadowolona,a z mojego motylka najbardziej(robi wrażenie);))) ale staraj się dalej:)

Gość hahah dobre
mlodsa dziewczyna bedzie miala kompleksy bo ma fredzla / dzyndzel hahah zwisiający dobreee : ) ja jestem młoda i mam bułę. Kocham siebieee

A właściwie kogo obchodzi twoje zdanie czy dana cipka jest ładna czy nie??! I tak taki cham nie ma szans u większości kobiet :

Gość ziom - w jednym maja racje
ide sobie strzelic fote mojej buleczki! :D nie wiedzialam, ze mimo moich 40 lat wciaz jestem dzieckiem? :P o, cholera! A przeciez ja sie w dodatku gole!!!! Yyyyyyyy!!!!! Powinnam podac do sadu mego faceta za pedofile????? ....on sie, glupi, smieje. A przeciez grozi mu wiezienie, glupolowi :P

Gość do myślę więc jestem .
to,że mam dzyndzla między nogami to twoja wina , operacja plastyczna wskazana moim zdaniem. A ten co pisze to facet, bo ja do niego odpisałam, widać lubi normalne wargi a nie frędzel zwiasajacy jak worek u byka. ;) hehe , ty pewnie jestes zakompleksiona bo caly czas się dowartościować chcesz pozdro . dla obrzydliwego motyla śledz rozjechany hahahahaha

Gość myślę więc jestem .
a ja sie dowiedziałam o tobie tyle: -że mylisz wargi sromowe z pochwą -że niby każdą cipkę można pokochać ,,,ale...jak pomyślisz o tych wnętrznościach z pochwy to rzygasz -że 80% kobiet to pato bo maja motylki jestes baba i tyle i nawet wiem która-oj pogonię cie na forum jak wystapisz znowu pod swoim czarnym nickiem,pogonię-możesz na mnie liczyć mąciwodo;)))

Trans to cie wysrać mogł dziecko. Jak juz pisalam KILKA razy, nie mam wystających warg- mam móżg i wiedze nt anatomi, i ewentualnych anomaliach a duze wargi to NIE anomalia prostaku.

-że 80% kobiet to pato bo maja motylki Dlatego większość robi operacje plastyczne ;)

Gość myślę więc jestem .
Ziomica-twój poziom wypowiedzi jest powalający;)))

mnie się podobają motylki, ale nie mam nic przeciwko buleczkom - też są fajne. ale macie problemy-każda cipka na swój sposób jest wyjątkowa :D

-że 80% kobiet to pato bo maja motylki Watpie żeby tyle kobiet miało dzyndzla między nogami fujj operacje plastyczną dużo kobiet robi jak mają takie coś jak ty