Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarra92

Co lepsze ? Bułka czy motyl ?

Polecane posty

Gość Czytam i też mysle
że to z pomarańczy pisze ta idotka ktora ma tu czarny nick

Gość Akurat na RedTube
Większość to normalne cipeczki, maja wargi, jak nie ma wcale warg mniejszych to jebanie takiej cipy to jak odbyt, dwa faldy skóry i dziura, czym się jarać w takim cipsku

Nie pisze z pomarańczego tępaku tylko z czarnego ;) Ale polecam okuliste . O fujjj xd hahah weź bo zwymiotuje dzisiaj

Gość myślę więc jestem .
taka jedna-pocieszaj się,pocieszaj,a twojemu jest wszystko jedno w którą bramkę ci gola wbija bo i tak nie widzi rożnicy co?;)))

Ja myślę, ze to jedna klientka pisze ,że ma motylka , bo cały czas chce sobie wmówić,ze motylki są fajne ,coś się jej nie udaje;)

Gość Gówniaro do misia
I spać. Facet potrzebuje kobiety, a nie niedorozwiniętej cipy, masz szanse u pedofila, lub prawika

Ja siebie nie pocieszam po prostu znam swoją wartość jestem młoda nie dość,ze ciało i figura - zgrabne ;) fajne i do tego normalne narządy. Wiem,ze niektóre mi zazdroszczą ale to najczęściej te które maja : - iski wzrost poniżej 1,65 to jakiś krasnal ahaha nie mówiąz o niższych Ja mam 173 ;) - mam szczuple nogi ,ale niektóre krótkonogie i grube mi zazdroszcza ;) Nie dośc ,że małe jest wredne to jeszcze zazdrosne

wiecie co? Nie jest niedorozwojem posiadanie motylka czy bułeczki - za to niedorozwojem jest uważanie się za lepszą lub gorszą z faktu posiadania takiej czy innej cipki. większość wypowiadających płci żeńskiej zachowuje się jak dziewczynki a nie dorosłe kobiety. czy macie taka czy inna cipkę, to faceci i tak się będą do nich garnęli. Tak było jest i będzie :D

Nie bulwersuj się frędzlu;) Ja tam wolę prawnika niż dzwoneczek wystajacy ;p

No tak naprawde nie będe skromna . Ale widać ludzie zazdroszczą i to bardzo . Ale jak ktoś ma np. figurę modelki to od razu : wieszak itp a to nie jest prawda

Gość myślę więc jestem .
Młoda 93 zabawne że masz takie same zwroty co taka jedna-siostry sjamskie czy co?;))) Taka jedna spotkamy się na innych topikach jeszcze jak będziesz na czarno to pogadamy o tych twoich malych warach;))) i podpowiem wam dziewczyny-jak chcecie mieć bardziej kobiece to może wam jeszcze troszkę urosna jak będziecie mniej siedzialy na cafe i wbijały innym do glowy że niewidoczne jest piękne tylko więcej zajmowały sie swoimi panami.;)) Pocieszające nie-macie jeszcze szansę;)))

Gość Miałem 6lasek i wiem
[zgłoś do usunięcia] Mloda93. No tak naprawde nie będe skromna . Ale widać ludzie zazdroszczą i to bardzo . Ale jak ktoś ma np. figurę modelki to od razu : wieszak itp a to nie jest prawda Co zapustak, jesteś jak wiadro-tylko nalać do niego. Czego zazdroszczą?!! Miałaem 6 lasek, i 4 z nich mialy duze wargi, były zajebiste, jedna z bulek miala fajniutkie takie idealne wargi male ale nie duze ale typowa buła, ja pierdole nigdy, ogolone to wyglada jak tzipa dziecka, Nikt ci nie zazdrości bo kurwwa nie ma ci czego zazdrościć.

Ziom - dokładnie, ale frędzel tego nie rozumie. Ciekawe ile ma lat kobiecinka

Gość myślę więc jestem .
antyfanatyk-no ty na 100% jesteś facetem bo i piszesz jak facet a te tem zakompleksione,niedorozwinięte fizycznie opluwaczki(jedna podaje się za mężczyznę)tylko psują wam opinię;)

Oj ktoś sie wkurzyl czyżby dzyndzeek.;p dobraa pobrechałam się z was masakra :) Jedna osoba pewnie pisze spod tych nicków , bo mało jest fanów frędzla ;p pozdro wyluzuj dzyndzla hahahahahahah

masakra, na forum już się wyzywają od stulejów, to teraz do kanonu wyzwisk dojdzie motylek i bułeczka :D cipka to cipka, byle zadbana i każda dobrze smakuje :P

Gość myślę więc jestem .
Młoda 93 -ty niby jestes kobieca,z gnotami na wierzchu i z cipka która nawet niczego dobrze nie otuli bo skory nie wystarczy;)))) no padam,dawajcie wiecej panienki bo mi humor podbijacie a piwko mi się konczy;)))

Młoda to mała, o kurwa za chwile założyymy temat na ogólnym że jej niedojebanie padło na móżg. Chciałabyś miec rocznik 93 kureffko

hahah ,ej ale ja nie chce miec takiego czegoś jak one jak bede miała 40 lat omg.

Taki jeden ziom Ty poruchaj a potem pisz. Każda z moich lasek z dużymi wargami miała ponizej 25l , pedałem jesteś czy jaki chuj. Dla normalnego gościa wyglad cipy nie ma duzego znaczenia, chyba że to odparzopna bułka w lato, a no one musza sudokrem używać, ja pierdole typowa buła to porażka

ahhaah no ej ona caly czasu tutaj chyba pisala ,przejrzałam forum i caly czas próbuje wmówić,że jeste ,,fajny motylek,, haha ;) Nie no ludzie to maja nasrane

Gość myślę więc jestem .
taka jedna-a gdzie ja tutaj cokolwiek pisałam o jakies małej? ....co ma być na czarno? ;)

Miałem 6lasek i wiem to pewnie dziewczyna spod nicku ,, wiem wiec jestem ,, hahahaha

Gość myślę więc jestem .
taka jedna-a gdzie ja tutaj cokolwiek pisałam o jakies małej? ....co ma być na czarno? ;) jaka wsypa co????;))))

Nie ma to jak pisanie z dwoch nickow pozdro dal ,,wiem wiec jestem,, dowartościować się chcesz

Masz orzech zamiast mózgu, facetowi takie buły sie nie podobają to po chuj się pocieszasz. Obrzydliwe cipsko masz i żalisz się tu, i tak w dupie to mamy

Siedzi bidulka sama przed komputerem i spija sobie browara ; p dobre Kurde mam dzisiaj super humor przez fredzel

Gość myślę więc jestem .
ja się nie muszę dowartościowywać jak wy dziewuszki,ja wiem co w lustrze widzę:) nie muszę się upewniać jak co poniektóre tutaj;)))