Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdsdsds

W jakim kraju mozna znalezc porzadne dziewczyny?

Polecane posty

Gość dzień dobry :)
ja się dziwię ze ty w ogóle tu z nami piszesz nie boisz się ze głupota nasza ci się udzieli ? a nie, tobie już nic nie zaszkodzi

Gość autor tematu powyzszego
Autor zadal tylko pytania, powaznych odpowiedzi praktycznie nie dostal. To mowi wiele o kobietach

Gość myohmy
Odpowiadając na pytanie, nie ma kraju z idealnymi ludźmi. W każdym kraju możesz znaleźć porządne dziewczyny i porządnych mężczyzn, ale możesz też znaleźć latawice i łatwych facetów.

Gość myohmy
Oh, przepraszam że pozwoliłam sobie na małą dygresję, ale już odpowiedziałam :) Po prostu reaguje na ludzkie buractwo.

Gość autor tematu powyzszego
Siedzę na kobiecym forum, bo tylko tutaj kobiety nie uciekają na mój widok. Na co dzień wszystkie się ode mnie odsuwają, nie wiem dlaczego

autor ma chyba problem z czytaniem ja już w dwóch postach widzę odpowiedź

Gość myohmy
Współczuje, no ale siedzienie na damskim forum to faktycznie lekki akt DESPERACJI.

Gość myohmy
też tak myśle ;) ale to już świadczy o jego inteligencji, nie nasz problem. To nie przedszkole, gdzie trzeba wyjaśniać wszystko krok po kroku.

Gość dsdsdsdsdsdsdsd
Mam rozumiec ze kobeta ktoira siedzie na meskim forum, bo np ma meskie zainteresowania to takze akt desperacji?hehe

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
Ale kobiety zabolalo to pytanie, widac w wypowiedziach w tym temacie

Gość myohmy
Ale to nie jest forum o damskich zainteresowaniach, ale np o damskich przypadłosciach zdrowotnych, ubraniach, kosmetykach i wszystkich damskich sprawach. No ale jeśli to jest twój konik to przepraszam :) Nie myśl, że odbieram ci prawo do dyskutowania o damskich sprawach :)

Gość myohmy
Chyba własnie nie zabolało, to nie my tu przeklinamy, nie wyrzucamy z siebie frustracji tylko TY :) My odpowiedziałysmy ci w spokojny i cywilizowany sposób.

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
myohmy Tak sie sklada ze ubrania, kosmetyki itd to sa kobiecie zainteresowania. Mysl, to naprawde nie boli

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
A gdzie ja niby przeklinam? Te podszwy to nie jest przypadek, prawda kole w oczy

Gość myohmy
Co za pocisk, aż mnie wgniotło w ziemie ;D Całe forum jest poświęcone modzie- czyli zainteresowaniu. A rozmowy o rozwodach, ciązy, macierzynstwie, problemach zdrowotnych? To też jest pasja? Cytując klasyka: " Myśl to nie boli" :D no cóż, nigdzie nie wcześniej nie pisałeś, że to podszywy więc o co żale?

Gość PORZĄDNA TO TAKA
co nie miała więcej niż3 partnerów, nie uprawiała seksu bez związku i nie poszła z nikim szybko do łóżka

Gość myohmy
tak zrobiłam błąd w ostatnim zdaniu, przyznaje się zanim z braku argumentów sam mi to wytkniesz :)

Gość myohmy
No z tej definicji porządności to boki zrywać :D To z jakiegoś męskiego poradnika? Aż sobie to zapisze.

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
Jak to nigdzie nie pisalem ze to podszywy? Mam zacytowac? Slepa jestes czy nie umiesz czytac? Gdzie ja pisalem ze to jest forum o tylko zainteresowanich kobiet i o niczym wiecej? Naucz sie czytac ze zrozumieniem bo masz wyrazne problemy

a ja wciąż nie rozumiem dlaczego swoje zapytanie skierowałeś do nas, głupich i puszczalskich kobiet :)

Gość PORZĄDNA TO TAKA
Ja bym w życiu nie chciał kobiety, która miała wielu partnerów albo spała z kimś bez związku. Dla mnie to obrzydliwe, że kobieta jest w stanie z obcym tak łatwo iść do łóżka

jestem porządna :)

Gość myohmy
Zajrzyj sobie na pierwszą strone, 3 ostanie wypowiedzi, i powiedz gdzie zdementowałeś, że to podszyw je napisał? Nie napisałeś, że to forum tylko o zainteresowaniach kobiet, ale ja odniosłam się do twojej wcześniejszej wypowiedzi, czy ty w ogóle czytasz moje wypowiedzi? A teraz cytaty ze specjalnym tłumaczniem, special for you :) Napisałeś: "Mam rozumiec ze kobeta ktoira siedzie na meskim forum, bo np ma meskie zainteresowania to takze akt desperacji." dlatego ja odpisałam, że to nie forum tylko o babskich zainteresowaniach, bo to wynikało z twojego postu. Dyskutuje sie tu o różnych sprawach, typowo kobiecych, dlatego dziwi obecność faceta. Bo jaki normalny i zdrowy facet czytał by o babskich dolegliwościach itp. TY SIĘ NAUCZ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM, bo nikt nie bedzie pisał dla ciebie esejów tylko dlatego, ze nie rozumiesz sensu wypowiedzi.

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
myohmy' Odnislas sie do wczesniejesz wypowiedwzi sugerujac mi ze jestem desperatem. Jestes taka idiotka ze nie potrafisz czytac?

Gość PORZĄDNA TO TAKA
Co nie miała więcej niż 3 partnerów, nie uprawiała seksu bez związku i nie poszła z nikim szybko do łóżka

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
O podszywach pisalem kilka razy, nie bede pisal za kazdym razem. Kazda intleigetna osoba bedzie wiedziala czy to podszyw czy nie. Ty nie widzisz, wniosek ejst prosty

Gość myohmy
Nie wiesz co napisać to wyzywasz, to nie była odpowiedź do ciebie ale do kogoś o niku : autor tematu powyzszego. No chyba, że piszesz pod dwoma nikami? I co teraz? dalej się chcesz kłócić? Robisz afere z wypowiedzi która nie była skierowana do ciebie. Potrafisz rozbawić :D

robi się nudno 💤