Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdsdsds

W jakim kraju mozna znalezc porzadne dziewczyny?

Polecane posty

Gość dsdjdjdjdj
ja jestem porzadna ale nikt tego nie docenia

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
Tak jak myslalem. Nie napisalas zadnych argumentow, bo ich po prostu nie masz. Nie napisalem ze pisze pod roznymi nickami bo dla kazdego srednio rozgarnietej osoby bylo to latwo zauwazalne. Nie trzeba tego pisac. Czekam na arguemnty

Gość myohmy
NIE NIE BYŁO BY TO ZAUWAŻALNE, nie wiesz po prostu jak się bronić. Piszesz pod róznymi nikami, podajesz się za różne osoby, tworzysz sobie w głowie jakiś chory obraz a z bezsilności wyzywasz ludzi od głupków bo nie ogarniają twojego "genialnego planu" :D

Gość myohmy
Argumenty są w postach, tyle ich napisałam i jeszcze nie dotarło. Mam kopiowac to samo? Zacznij czytać ze zrozumieniem albo wracaj do szkoły :)

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
Doczekam sie arguemntow czy nie? Jesli je napisalas to jaki problem je skopiowac? A moze nie umiesz skopiowac, co patrzac na twoja inteligencje co jest calkiem mozliwe. To jak z Toba w koncu jest? Podasz te arguemnty?

Gość myohmy
No tak, tylko atakujesz. Każdy mój post jest argumentem. Przeczytaj wszystko po kolei, jak nie dotrze to świadczy już tylko o tobie. Niestety muszę się zmywać, ale pewnie odwiedzę wątek potem :) PODSUMOWYWUJĄC: 1. "Fcet", żali się na babskim polskim forum, na rozwiązłość\ Polek - ŻENADA 2. Pisze pod róznymi nikami, udając inne osoby podając dziwny powód na uspraweidliwienie - ŻENADA 3. W prawie kazdym poscie potrafi tylko wyzwać od głupków lub obrazić inteligencję - ŻENADA 4. Nie potraf czytać postów, nie rozumie ich- ŻENADA 5. Nie odnosi się do odpowiedzi uzytkoników, nie wie co odpisać, w kółko ubliża- ŻENADA 6. Zero elokwencji, argumentacji, jakieś bełkotanie, słowne ataki- ŻENADA 7. Nie pisze nic od siebie, nie analizuje, nic nie wnosi do dyskusji- ŻENADA No cóż, kiepsko to wygląda. A teraz UWAGA UWAGA!, ostateczna odpowiedź na pytanie autora? Nie ma kraju z kobietami idealnymi. Porzadne znajdziesz i w Polsce i za granicą, ale żeby je zdobyć trzeba coś sobą REPREZENTOWAĆ ty nic nie reprezentujesz poza buractwem i frustracją. Generalizujesz, nie masz żadnych dowodów, gadasz trzy po trzy. Dalej się dziwisz, że nie masz porządnej kobiety? Bo ja nie.

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
Argumentow jak nie bylo tak nie ma. Kiedy doczekam sie argumnetow? Przeciez je niby napisalas, wiec je skopiuj, to chwla, Nie podasz argumentow bo nie masz ich zadnych! Taka jest prawda.

Tak sie sklada ze ubrania, kosmetyki itd to sa kobiecie zainteresowania. Woliński i Tyszka też się tym interesują a kobietami nie są.

Gość myohmy
A ty znów swoje, argumenty dotyczyły poszczególnych postów. Ripostowałam każdy twój post więc musiałabym kopiować twój post i moją odpowiedź na niego. Nie dociera że wystarczy przeczytać wątek od poczatku? Mam skopiowiać całe 3 strony naszych wypowiedzi bo nie umiesz odnieść się do moich postów i w kółko PISZESZ TO SAMO? Mam nadzieje, że żadna kobieta nie zmarnuje sobie przy tobie zycia. PRZCZYTAJ SOBIE CAŁY WĄTEK. Każdy post to zbiór ripost i argumentów na twoje wcześniejsze. Ale ty do moich wypowiedzi rzadko się odnosiłeś. Pisałes to co chciałeś, ale to już świadczy o tym że PRZEGRAŁEŚ tą dyskusję. pa

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
Jestes zalosna! Nie masz argumentow. Poprosilem o argumenty to nagle jest wielka cisza i brak argumentow. Arguemnty mialy dotyyczyc tytulowego wpisu. Jak widac nie masz zdnych argumentow. Jesli nie, to chociaz powiedz gdzie szukac, w jakim kraju, porzadnych kobiet

Gość jasmijn
Drogi dsdsdsdsds!Jak czytam twoje posty to nie wiem czy śmiać się czy płakać.Przeglądając odpowiedzi na te jakże błyskotliwe pytanie odniosłam wrażenie,że swoimi wypowiedziami w tym temacie to nie Polki,a Polacy się ośmieszają.Widać tu tylko frustracje i powody żeby zastanowić się nad tym czy to jednak nie płeć męska jest tępa. Nie ocenia się kobiet/ludzi innej narodowości/mężczyzn jako grupy osób,które posiadają takie same/identyczne cechy.Takie stereotypy niszczą ludzi.