Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdsdsds

W jakim kraju mozna znalezc porzadne dziewczyny?

Polecane posty

Gość myohmy
MalutkaBrunetka ty nie dobra, rozwiązła kobieto :D No jak możesz być w zwiąku 3 raz? Brak słów ;p

Gość PORZĄDNA TO TAKA
Ja bym przebolał u kobiety maks. 3 byłych partnerów. Przygody, seks analny, seks bez związku wykluczone

Ha ha ha ;D Dokładnie :d Pierwszy chłopak w technikum, oj szaleliśmy sobą, później mąż teraz trzeci ;P No nic, jestem już na niego skazana ;) ;)

Gość myohmy
No to uważaj bo cie tu jeszcze ukamieniują :D

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
pisze pod wiecej niz 3 nickami, wlasnie z powodu podszywow mysl to nie boli

Gość pomaranczaka
Co powiesz na Hiszpanki? Są bardzo wyluzowane i nawet a zwlasza w związku śpią z kim popadnie. Każdy z kazdym. Masz taka Hiszpanke = masz pewność że przeleci wszystkich w twojej miejscowości włącznie z księdzem, twoim ojcem i najlepszym przyjacielem :) Polecam !

Gość pomaranczaka
Minus - gęba się im nie zamyka ale jak masz dużego penisa to będzie czym zapchac :D

Gość myohmy
To z myśleniem nie ma nic wspólnego, czemu mamy zakładać, że piszesz pod 3 nikami? Równie dobrze mogło nie być podszywów, a te żałosne wypociny mogły być twoje :D Z tobą się nie da rozmawiać, tylko się wściekasz a jedyne co potrafisz napisać to myśl, nie dociera do ciebie co piszą ludzie, nie masz żadnych argumentów, robisz mi afere o wypowiedź która była skierowana do kogoś innego(ale widać ego cie ruszyło), a do tego siedzisz na babskim forum i żalisz się na kobiety, śmiech na sali. Odpowiedź czemu nie poznałeś żadnej porządnej jest chyba oczywista. MYŚL, MYŚL :D no ale wesoło było, to ci trzeba przyznać :)

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
szukam porzadnej kobiety a nei takie co spia z kim popadnie jak Hiszpanki czy Polki

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
czemu mamy zakładać, że piszesz pod 3 nikami? Równie dobrze mogło nie być podszywów, a te żałosne wypociny mogły być twoje Jesli bys byla inteligentna, to bys wiedziala dlaczego masz zakladac. Bardzo latwo jest ropoznac podszywy, wystarczy odrobina inteligencji.. Chyba za duzo od Ciebie jednakowoz wymagam wypowiedz byla skierowana do mniej, bo pisalem rowniez pod takim nickiem

Gość PORZĄDNA TO TAKA
Jestem na razie prawiczkiem

Gość myohmy
Podszywy można rozpoznać, oczywiście :) Ale to, że jedna osoba pisze pod kilkoma nikami NIE. Nikt takiej opcji nie zakłada, jak wchodzisz na forum i widzisz odpowiedzi to myslisz, ze wszystkie pisała jedna osoba? Nie wiesz już jak się bronic :D W ogóle nie masz argumentów, kolejny sfrustrowany koleś, nie może znaleźć dziewczyny, każda jest dla niego łatwa, a z ciebie przecież pewnie rycerz w srebrnej zbroi z białym porsche :D Jesteś, ŚMIESZNY. Potrafisz tylko zdobyć się na obelgę o najniższej jakości ubliżając czyjeś inteligencji, ale ambitnie. Facet ty chyba potrzebujesz psychologa. AAAAA ratunku nie ma żadnej porządnej Polki dla mnie, co zrobić... no szok że takie ciamajdy zaliczają się do płci męskiej.

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
Kobieto mysl chociaz troche! Jaki jest najlepsza rada na podszywy. No pomysl? Podpowiem Ci! Pisac pod roznymo nickami i informowac o tym. jestes tak glupia ze nawet na to nie moglas wpasc

Gość PORZĄDNA TO TAKA
25

Gość myohmy
Znowu niezawodny argument: jesteś głupia, hahaha :D Twoja elokwencja jest nie do pobicia, na pewno wkrótce jakaś wykształcona i porządna kobieta zechce się z tobą związać :D Na początku było mi cię trochę szkoda, ale ja teraz zrozumiałam dlaczego ty na takie kobiety nie trafiasz. Naprawdę zaczełam doceniać to, że mam porządnych, wesołych i sympatycznych kolegów, dzięki nim mozna uwierzyć w męską część społeczeństwa. Pisać pod różnymi nikami i INFORMOWAĆ O TYM, no dobrze ale dlaczego postanowiłeś poinformować tak późno? Bo zabrakło ci argumentów, gubisz się w tym co piszesz :D Nie musisz odpisywać bo wiem co napiszesz: jestes głupia! zgadłam? ;D Jak dziecko w piaskownicy :)

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
Pisać pod różnymi nikami i INFORMOWAĆ O TYM, no dobrze ale dlaczego postanowiłeś poinformować tak późno? Bo liczylem na odrobine inteligencji z twojej strony, jak widac sie przeliczylem. Nie moja wina ze jestes taka glupia

Gość myohmy
No tak głupia, to ty jesteś głupi ;p wiedziałam co napiszesz. Sam sobie odpowiadałeś pod jednym z fałszywych ników co jest ŻAŁOSNE, nie widzisz, że się pogrążasz? Piszesz pod wieloma nikami, a co masz rozdwojenie jaźni? Trzeba ZACZERNIĆ nik jak podszywy przeszkadzają, taki z ciebie inteligent a na to nie wpadłeś? :D Sam fakt, że żalisz się na damskim, polskim forum, ubliżasz kobietom mówiąc, że nie są porządne, o tobie świadczy. To co zrobiłeś było żałosne. Wyemigruj do Arabii Saudyjskiej, znajdź sobie jakąś dziewice i ciesz się, a nie rób do własnego gniazda. Kobiety uciekają od świrów i frustratów.

Gość hfhtruyt
w kazdym kraju:)a gdzie masz najbliżej?Spróbuj w Rosji ,one lubią POlaków

Gość gryr5y76547
W Arabii Saudyjskiej szukaj ;]

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
myohmy nie pomyslalas idiotko ze nie cche miec stalego nicku na tym forum? Myls to nie boli Ale Ci kole w oczy prawda

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
Nigdzie nie ublizam kobietom! Ja tylko stwierdzam fakty!

Gość myohmy
I znowu wyzwiska, puszczają zwieracze co? TO TRZEBA BYŁO WCZEŚNIEJ POINFORMOWAĆ O TYM, ŻE PISZESZ POD WIELOMA NIKAMI. Jesteś marnym, sfrustrowanym, żałosnym facetem wiec wybacze ci te wyzwiska. Ale pisanie w 3OSOBIE o samym sobie jest żałosne, prawda? W ogóle nie odnosisz się do moich argumentów bo wiesz, że MAM RACJĘ. Skompromitowałeś się przed nami, rozwiązłymi, złymi Polkami, nie wstydź ci tu jeszcze pisać? I sie jeszcze dziwi ze kobiety nie może znaleźć. Elokwencja przedszkolaka, kultura chłopa, zero dojrzałości i męskości, wymarzony mąż co nie? :D

Gość IEWJURF83EYHFE8HFEJEOIHFSSJSDJ
w Kazachstanie!

Gość myohmy
Na podstawie czego te fakty? statystki prowadzisz? A faceci w Polsce smierdzą, są brudasami, pijakami i chamami, powiesz mi gdzie mogę znaleźć jakiegoś porzadnego faceta? :D

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsds
Gdzie sa te twoje arguemnty? Pytam sie gdzie? Podaj chociaz 3? Czekam

Gość myohmy
Przeczytaj moje posty, ciołku :D A jak odniesiesz się do faktu że pisałeś sam o sobie w 3 osobie? To nie jest normalne, nie chciałeś się przyznać ze piszesz pod paroma nikami więc nie ściemniaj. Cytuje: 1) autor tematu powyzszego: Jak widac Polki nie tylko nie sa porzadne, ale takze nie sa pomocne. Zadna nie chce odpowiedziec na pytania autora 2) autor tematu powyzszego: Autor zadal tylko pytania, powaznych odpowiedzi praktycznie nie dostal. To mowi wiele o kobietach Jesteś ŻAŁOSNY, nie masz żadnych argumentów, tylko mnie obrażasz z bezsilności, nie czytasz ze zrozumieniem, nie wiesz jak się bronić, jesteś słabym człowieczkiem wyżalającym się na babskim forum. Odpowiadasz tylko na to co chcesz, chociaż w prawie każdym poście daje dowody na twoja glupotę. Ale zawsze potrafisz zgasić ripostami typu jesteś głupia :D Napisz jakiegoś konstruktywnego posta i przestan bredzić.

Gość myohmy
I zacznij odnosić się do moich postów, bo je po prostu ignorujesz, potrafisz tylko napisać, że jestem głupia. Z tobą się nie da dyskutować. A jak nie wiesz co pisać to nie pisz ni i tyle :)