Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała ale słodziutkaaa

fantazje erotyczne

Polecane posty

Gość ostry ruchacz
Ja chciałbym mieć 7żon.Każda by coś robiła w domu a łóżko by było losowane z którą.Tylko żeby to było cały czas nie jakiś okres.Tak jak w filmie oh karol.Innych fantazij nie mam bo wszystkie spełniły mi się.

Gość Aleksjii
Ja fantazjję o wiazani partnerki, wydawani poleceń, założeni obrożki, związaniu jej i posuwaniu. Czy robiliście takierzeczy takie zniewolenie Partnerki delikatne elementy tresura jak suczki

Inny, dzień pracowity, a weekend zapowiada się... miło :D jeśli jutro wyrobię się z tekstami, to ruszam na protest antyACTA, jeśli nie, to dołączam do znajomych już po, w jakimś pubie, a co później - któż to wie ;) zależy, kogo spotkam... ;) Kati, najdroższa moja, nie mogę dziś, trochę jeszcze pracy przede mną, ale jutro będę piła Twoję zdrowie, słowo :)

a liczy się delikatne (a czasem więcej, niż delikatne) zniewolenie partnera? ;)

Gość Aleksjii
Katerina czy byłas kiedyś wiazana jaki był TWÓJ ostry sex

Kate, a tobie noc, jak już teściowa odpuści... ;)

Gość vvvooovvv
ja nie rozumię :):):)

Gość Aleksjii
czasem się też nad tym zastanawiam bo to wiązanie w mojej fantazji w sumie działa właśnie w obie strony i też mógłbym sie poddac wiązaniu ale zdominowanie Partnerki jednak przerważa a jak mocno go zniewoliłaś arrrr

a to zależy którego... od opaski na oczach i związanych za plecami rąk, po kopanie po... ciele ;) co kto lubi, umiem się dostosować, bo co mi w sumie szkodzi ;)

Gość kremowkaaa
a ja bym chciala, zeby facet mnie ostro zerżńął. Chcę być uległa, wykonywać jego polecenia. Chcę być jego suką, dziwką i poddać mu się całkowicie...

Ech byłam wiązana byłm i lubie od czas do czasu takie znniewolenie , ale sama też wiazałam i to też lubię:)

a mnie nigdy nikt nie zdominował!!! to jakaś patologia jest, nie wiem, dlaczego, bo mnie nprawdę kręci taka perspektywa, ale jak stawiam opory, jako część zabawy, to poddają się i znowu ja górą... 🖐️ a faceta, słowo honoru, nie przypominam!

Inny, Ty jesteś rodz-inny, więc nie rozochocaj nas tu, z łaski swojej ;)

Arrrr Wszystko przed Tobą Musisz być mientka;) Katerina Myślę, że było bo to ciekawe przeżycie dla nas obojga;)

mientka, to może być koci ;) a ja się staram, naprawdę się staram, no ale co to za zdominowanie, jeśli się nie stawiało oporów? :(

Życzę wszystkim miłego, udanego (przerznietego) weekendu, za niedługo będę pił za wasze zdrowie :-)

Życzę wszystkim miłego, udanego (przerznietego) weekendu, za niedługo będę pił za wasze zdrowie :-)

Joe, przecież Ty nie alkoholujący się z tego co wiem, więcej grzechów nie pamiętam :P Katerina mi polej ;) please :) choć wolałabym coś mocniejszego ;)