Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfafds

Czy pani Czubaszek zamknie sie wreszcie??

Polecane posty

Gość sdfafds

Od kilku dni tylko gada o aborcji, eutanazji, homoseksualistach...Ok powiedziala raz, wystarczy!!!Po co ciagle porusza ten temat!!?? Niech sie schowa wreszcie!!

Gość ssssoja
ha ha, wreszcie ktoś mówi bez strachu co myśli niech mówi dalej :)

okdad raz to powiedziala media szukaja sensacji, zapraszaja ja do roznych programow i prowokuja debate z ludzmi z pro-rodzinnych partii. Ja ja popieram bo ma teraz polew ze wszsytkich sprzeciwiajacych sie jej poglądam a ona ma to w dupie

Gość borys27
podobno Czubaszkowa ma jeszcze do opowiedzenia mediom ze jest zwolenniczka analu

Gość borys27
tylko nie wiadomo czy Tusk Vision Network(TVN) pusci to na antenie

Gość borys27
tylko nie wiadomo czy Tusk Vision Network(TVN) pusci to na antenie

Nie każdy publicznie ma odwagę powiedzieć co myśli. Zwłaszcza jeśli jest to kontrowersyjne

Gość Czubaszek ma rację
sdfafds Wreszcie ktoś w tym parafialnym grajdole mówi to co myśli.Nikt ci tłumoku nie każe słuchać i czytać tego co ona mówi i pisze,to ty się zamknij nawiedzony przygłupie

Gość z dystansem ;)
jak ci się nie podoba Czubaszek to sobie nastaw Radio Maryja

Gość modddadama
a mi sie nie podoba ani czubaszek ani radio maryja i jak slysze jedno i drugie to wylaczam ttelewizor lyb radio

Gość a powiedz mi autorko czego
ty chcesz od tej kobiety ? Bo ze rozumem ,inteligencją i madrością życiową do pięt jej nie sięgasz to wiem .... Czy lepiej życ w obłudzie ,kłamstwie ? Ja tez gdybym musiała to usunęłabym i nie ważne co myśli o mnie X czy Y :O Ale obłuda i fałsz pełnią w tym kraju -jak zawsze- naczalną rolę .A jak ktoś mówi prawde to sie go nazywa nawiedzonym albo poddaje sie wątpliwości jego zdrowie psychiczne. Brawo Pani Mario! A wczoraj słuchałam Beaty Kempy ze zwykły zażenowaniem tak jak ciebie czytam dzisiaj 🖐️

Gość Czubaszek ma rację
modddadama to sobie włącz radio Józef,hahaa

Gość gergerg
Po pierwsze, z pewnością pani Czubaszek mówi od kiedy się nauczyła a więc na oko od kilkudziesięciu lat. Po drugie, to media ją pytają a ona odpowiada. Po trzecie, skoro czytasz, to znaczy że był sens publikować. A po czwarte, dobrze że pani Czubaszek mówi wprost o tematach ważnych społecznie.

Gość a powiedz mi autorko czego
skoro mamy w sejmie grupe gejów to mozna mówić swobodnie o aborcji . wolność w wolnym kraju

Gość sdfafds
Co??? W ogole nie moge sie nadziwic podejsciem dzisiejszych mlodych ludzi do takich spraw!! Skad sie w was to bierze?! Nic nie zostalo w was z jakichkolwiek wartosci! Dla was wazna jest sensacja i jak ktos" mowi co mysli" nie wazne jak mysli i czy to jest dobre. Mam nadzieje ze kiedys zrozumiecie wasze bledy w rozumowaniu i popieraniu niektorych rzeczy... ;/

nie sensacja, bo to media to promują- zauważ, Czubaszek tylko powiedziala, jak ja zapytali. A że mówi o tym otwarcie o chwała jej za to, bo nie jest kolejną zakłamaną babką

a dlaczego ma sie zamknac? co komu przeszkadza ze ona mowi? przeszkadza tobie ze miala aborcje? to jej sprawa!! kazdy zyje wg wlasnych zasad, i kazdy pozniej bedzie osadzany za nia nie umrzesz wiec ty sie zamknij

Dobrze, że się wypowiada. Wreszcie ludzie przestaną patrzeć na mnie jak na UFO, bo nie chcę mieć dzieci, popieram aborcję i eutanazję. Jest mnóstwo ludzi o takich poglądach i fajnie, że ktoś wreszcie powiedział o tym głośno.

Gość kotek00701
wlsnie przeczytalam kolejny artykol na pudelku o czubaszek,mowi ze lubi bardzo pisink a jej maz klocka na klate

a ja myślałam ,ze ona jednak jest mądrzejsza , że nie szuka taniego poklasku , że nie będzie w taki sposób kontuować swojej kariery pisarki . Ale cóż , fakt ,ze pisze dla jednak waskiej grupy odbiorców , chleba pewnie z tego już nie ma , bo konkurencja straszna to trzeba swoje życie , swoje wnętrzności sprzedawać po kawałku ...

Gość sdfafds
Piszecie mi ze jestem ograniczona... ze to jej sprawa, oczywiscie ze to jej sprawa, tylko po co o tym opowiada i zacheca?? nie mam nic do tego kto co robi ze swoim zyciem ale po co mi o tym wiedziec? Przykladowo, nie mam nic przeciwko homoseksualista, ale po co mi ktos o tym ciagle mowi? Niech sobie zyja, tak jak zyja ale niech mi o tym ciagle nie opowiadaja i nie pokazują sie mi ciagle w telewizji i zadaja jakis tam swoich specjalnych praw. Tak samo z czubaszek- gowno mnie obchodzi ile dzieci usunela i jak ona to nie umrze lykajac tabletki (bo tak ostatnio powiedziala, ze jak bedzie niedolezna to sobie sama zrobi eutanazję ) OK niech sobie robi co chce, ale niech sie tym nie chwali na prawo i lewo przedstawiajac aborcje, homo.., eurtanazje jako super swietne sprawy zdrowe i zdrowsze od tych normalnych, deprawujac, tak DEPRAWUJAC dzieci i mlodziez, robiac wode z mozgow nam wszyskim.

pani Czubaszek jest o prostu starszą wersją Dody .

Gość 123tututu7676
Co do pani czubaszek, to jest starsza kobieta, z postepujaca demencja starcza i dlatego piep... glupoty. powinna siedziec na emeryturze i karmic golabki. Ale co do was polaczki bez mozgow, bez moralnosci, jak sie wam pozwoli to bedziecie gwalcic swoje 6 miesieczne dzieci lemingi parszywe.

Gość parafialna hipokrytka
sdfafds ale jesteś zakłamana,myslisz,że jak się o czymś nie mówi,to tego nie ma?

"Przykladowo, nie mam nic przeciwko homoseksualista, ale po co mi ktos o tym ciagle mowi?" bo ma prawo napierdalac o tym 24h na dobę... ty nie mas zobowiązku tego sluchac bo swoich mądrości nie wygłąsza w twojej sypialni ani kuchni ani na tylnym siedzeniu samochodu jak jedziesz do roboty.... nie musisz jej sluchac.

Gość sdfafds
Nie nie o to mi chodzi ze czegos nie ma. Ale niektorych rzeczy nie powinno sie PROMOWAC!!!

Gość sdfafds
bo ma prawo napie**alac o tym 24h na dobę... ty nie mas zobowiązku tego sluchac bo swoich mądrości nie wygłąsza w twojej sypialni ani kuchni ani na tylnym siedzeniu samochodu jak jedziesz do roboty.... nie musisz jej sluchac. Jesli homoseksualizm, aborcja, eutanazja i inne takie sa popierane w radiu, telewizji wszedzie to jest to PROMOWANIE takich zachowan i jest to nie zdrowe dla pokolen.

15:41 [zgłoś do usunięcia] sdfafds Nie nie o to mi chodzi ze czegos nie ma. Ale niektorych rzeczy nie powinno sie PROMOWAC!!! NIE NAWOŁUJE DO ŁAMANIA PRAWA więc może tk gadać swobodnie sobie i nikt nie moze sie jej czepiać za bardzo bo nie ma o co.