Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasankaaaaaaaaaa

Co byscie zrobiły w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość jydtjjdrrjt
Przeciez idziecie sie tam bawic, swietowac!!Wiec z kim masz to robic ???

Gość sasankaaaaaaaaaa
dziękuje wm dodałyscie mi odwagi dziś porozmawiam z męzaem i zadzwonimy do nich

Gość jydtjjdrrjt
Koniecznie! I baw sie dobrze🖐️ No i wiecej wiary w siebie na przyszlosc, bo maz cie wybral taka, jaka jestes :)

Gość _Ato_
Uważam, że powinnaś domagać się posadzenia obok męża i broń boże nie czuj się z tego powodu głupio, to oni zachowali się wybitnie nie taktownie i to oni powinni się wstydzić. Jeśli jednak zdecydujesz się zostawić sprawę tak jak jest, to pamiętaj, żeby na weselu szczerze odpowiadać na pytania o sposób w jaki siedzicie. Z pewnością takie pytania padną. Mów otwarcie: młodzi tak zadecydowali, nie znam powodu ich decyzji. Niech się wstydzą, Ty nie musisz. Doradzam jednak pierwsze rozwiązanie.

Gość nie wierzęę
Nie chce mi się wierzyć, że ktoś mógłby zrobić coś tak chamskiego umyślnie i sadzać oddzielnie żonę z mężem :o

Gość mireczkaa
no uff! Bardzo się cieszę :) Bo naprawdę takie zachowanie to totalny brak szacunku dla Ciebie!!!!

tradycyjnie rzeczywiście świadkami na ślubach bywali kawalerowie i panny, przychodzili oni bez partnerów i nie było problemu. ale też śluby zawierano znacznie wcześniej, więc wszyscy Ci ludzie przeciętnie byli młodsi i dlatego też było to ok. a jeśli Twój szwagier zdecydował się na takiego świadka, to raczej z dobrodziejstwem inwentarza - w tym przypadku z żoną. sadzanie małżeństwa osobno to ogromny nietakt. niedawno sama wyszłam za mąż i ustalałam gdzie kto będzie siedział. świadek męża jest żonaty, moja świadkowa ma chłopaka i do głowy mi nie przyszło, żeby ich rozsadzać. siedzieli wszyscy z nami przy głównym stole. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mi coś takiego zaproponował, żebym siedziała z dala od męża i tym bardziej nie wyobrażam sobie, żebyśmy się na to zgodzili.

Gość autorka tego tematu.....
Witam. Wczoraj mąż zadzwonił do brata i na spokojnie porozmawiali I wiecie jaki był powód?! Tak zadecydowała matka pani młodej, bo , jak to stwierdziła-"nie pasuję do stołu" dlatego,ze jestem drobna i najczęściej wkładam rózowesukienki-rzeczywiscie uwielbiam kolor fuksja i mam dużo rzeczy w tym kolorze-i bedę wygladała jak Barbie... ale siedzę przy męzu-jednak ze swiadomoscia ,dlaczego wstępnie miałam tam nie siedzieć-juz mi sie nie chce...

Gość autorka tego tematu.....
up