Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość detektyw kasia

Kto kłamie? Bartek czy Katarzyna W. ??

Polecane posty

Gość oni oboje kręcą !
Nie wiem jak on może kochać swoją żone po czymś takim ,zakładając oczywiście ,że to ona zakopała zwłoki Madzi... A może było tak ,że on sam to zrobił ? Dziecko mu przeszkadzało ,więc się go pozbył...i teraz dlatego tak łatwo mu przebaczyć żonie ,która powiedzmy ,że jest niewinna ? Powinni bardziej obserwować poczynania tego Bartka.On dziwnie się zachowuje.Już pisałam o tym wyżej.Jak dla mnie on ma coś wspólnego z tą całą sprawą.

Gość tylko ty i ja i nic więcej
Huk spadajacego dziecka?? bu ha ha ha ha ah a ahabuuuhhhhhaaaaaatekst roku. Ludzie ogarnijcie się.

Gość FGH
JA BYM TAK WIDZIALA CALA SPRAWE: rodzice dziecka byli umowieni na jakies spotkanie z kolezkami, dzeiecko na pewno marudzilo moze i plakalo, na pewno juz mieli nerwy, razem wyszli , kolega juz czekal w samochodzie a matce sie przypomnialo ze nie ma pieluch w nerwach wrocila do domu, ojciec dziecka pojechal a ona zemscila sie na corce i musiala czyms przywalic w nerwach w glowe ze znowu bedzie z dzieckiem w domu siedziec, jak sie zorientowala co zrobila wsadzila dziecko do wozka i popedzila zakopac. Potem wymyslila bajke ze szla do rodzicow i ktos ja napadl

Gość toz to jakis cyrk jest
nie no ludzie powiedzcie mi czy sadzicie ze ta sprawa sie jeszcze wyjasni? czy zostanie tak jak jest teraz ?

Gość moder na pomarańczowo
toz to jakis cyrk jest dziękujemy za te jakże ważne i nieznane nam informacje, jednakże to że tak można zrobić nie znaczy, że oni tak zrobili . Poza tym jakie to ma znaczenie? gdzie jest napisane, że on znosił dziecko w wózku? A jeżeli znosił w wózku to po czym wnioskujesz że niezapięte?

Gość masakra jakaś ....
poza tym bez przesady ,jak huk ? Pół roczne dziecko nawet jak spadło to nie było żadnego huku...Ale nie wierzę w to ,że od razu Madzia zmarła na skutek upadku.Po prostu nie wierzę.Moja córka gdy miała może 7 miesięcy to wypadła mi z nosidełka,uderzyła główką o podłoge.Był płacz ,i wielki guz.Na szczęście nic się nie stało.Więc błagam nie wciskajcie kitu ,że dziecko upadło tak niefortunnie ,że uderzyło głową o próg i zmarło.:-|

Gość MASZ LIINKAAAAA
tu jest napisane jak sie przyznal ze znosil wozek z dziekciem,ktore jeszce zylo: http://tnij.org/pb6v

mówił że wybaczy, ale nie mówił że ma zamiar z nią być, że wszystko jest ok. z resztą zaznaczał że musi najpierw z nią szczerze porozmawiać. z resztą gdyby chciał kłamać, to by kłamał że jej nienawidzi itd.

ja pierdole a ty myslisz ze 6 mies dziecko jest jak piorko ? nie bylo huku ? co ty kurwa pierdolisz czlowieku jak by tobie powiedzmy dziecko z lozeczka wypadlo np to pewnie bys nie slyszal bo przeciez 6 mies dziecko nic nie wazy i nie slychac ze spadlo !!!!!!!!!!

Gość MASZ LIINKAAAAA
w wywiadzie na zywo rmffm to samo potwierdzil i rowniez powiedzial ze sąsiadka jeszce zaczepila malutką, a mala sie do niej cieszyla, usmiechala,

moder na pomarańczowo toz to jakis cyrk jest dziękujemy za te jakże ważne i nieznane nam informacje, jednakże to że tak można zrobić nie znaczy, że oni tak zrobili . Poza tym jakie to ma znaczenie? gdzie jest napisane, że on znosił dziecko w wózku? A jeżeli znosił w wózku to po czym wnioskujesz że niezapięte? A MOŻE TAKL NA PODSTAWIE WYPOWIEDZI OJCA DZIECKA? ! co? TĘPY MODERZE

ja tu widzę tylko "pomagał żonie znieść wózek. Madzia jeszcze żyła". Z resztą zaznaczam że nie widzę związku pomiędzy tym, czy była znoszona w wózku czy nie z całą sprawą a szczególnie z ewentualną winą ojca.

co ze ja niby napisalam o nie zapiety dziecku? co ty do mnie czlowieku teraz piszesz? skopiuj mi to co napisalam albo czytaj ze zrozumieniem !!!

proszę więc o podanie źródła wypowiedzi, w której bartek zaznacza że znosił wózek z dzieckiem , niezapiętym oczywiscie :-) nie unoś się bo tą tępotę to ja tobie mogę przypisać, lecz nie będę tego robić...

Gość pierwszamama
wiecie co ja mysle tez ze bartek jest winny, patrze teraz na niego to mi nie dobrze robi, jasny golf, nowa fryzura...zero emocji..jakby mu ukradli rower a nie zamordowali dziecko i aresztowali zone.. ja mysle ze policja predzej czy pozniej do tego dojdzie..i bartus uslyszy zarzutu..

Gość Moder idiototooo
moder ty jestes naprawde ograniczony, W wywiadzie rmf fm na żywo ojciec MOWIL ze zniosl wozek z dziekciem, przyczepil paskami i kocykiem corke, sąsiada jeszcze zagatywala malą, madzia sie umiechala do niej , i corka jeszce zyla,

toz to jakis cyrk jest a czy ty myślisz że ja rozmawiam tylko z tobą? jak piszę o wózku to odnosi sie to do osób, które o nim wspominały. nie tylko do ciebie

NIE WIEM GDZIE TY MIESZKASZ...w KURNIKU JAKIMŚ?! Nade mną mieszka rodzina z 3 letnim (teraz) dzieckiem nigdy nie słysze żadnego płaczu, a przecież każde dziecko płącze. Minimalnie słyszę dzuiecko jak skacze z tapczanu na drewnianą podłogę (ma taką zabawę). Żadne inne dźwieki do mnie nie dochodzą. Jak moje dziecko się przewraca, to nigdy nie ma żadnego huku...

raz jeszcze pytam, jakie to ma znaczenie? czy w wózku, czy nie? czy zapięte czy nie?

Gość Ojca slowa w wywiadzie RMFfm
BARTKA slowa w wywiadzie Rmfm: "Pomagalem Kasi znosic wózek , a ze klatka była bardzo ciasna wiec tylko ja znosilem wózek, na dole jeszce przypiąlem szelkami i kocem Madzie, sąsiadka zagadywala córkę,, mala sie usmiechala i smiala do niej, ...."" Wedlug męża Katarzyny, nieszcescie musialo sie stac kiedy wrocila sie po pieluchy

A jakie ma znaczenie do kogo ty piszesz owózku... bu ha ha ha ha ha :) :) Fakt jest faktem.

Gość ghngtjyjgmghn
ale pierdzielicie z ta kąpielą nie było żadnej kąpieli !!! dziennikarz z tvp sobie to wymyślił - dopowiedział - jak teraz ludzie dopowiadają sobie różne głupoty :) poza tym dziecko po kąpieli wsadza się w kocyk czy w ręcznik ??? nie wiem, ale mnie się wydaje, że wyciera się je ręcznikiem a nie kocem :) wymyślacie gorsze pożal się boże głupoty niż sama matka dziecka ogarnijcie się, a nie żyjecie czyimś życiem to jest tylko i wyłącznie ich sprawa, Wam nic do tego !!! więc skończcie te Wasze zbędne mało istotne dla sprawy spekulacje, bo nikt normalny tych głupot nie czyta

Gość milordiniotka
Jakie ma znaczenie czy dziecko było przypiete? Takie że skoro mówi, że zapinał dziecko na dole to znaczy miał znim kontakt i niby jeszcze zyło...Mogłoby być tak,że pomagałby nawet nieswiadomie znieść wózek z martwym dzieckiem...

Gość juhyde
cicho!!!!!!!!!slyszycie???????????????????????????????? slyszycie?????????????????????????????????????????????????????????????????????? jakis straszny huk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to huk spadajacego dziecka:(

moder na pomarańczowo toz to jakis cyrk jest dziękujemy za te jakże ważne i nieznane nam informacje, jednakże to że tak można zrobić nie znaczy, że oni tak zrobili . Poza tym jakie to ma znaczenie? gdzie jest napisane, że on znosił dziecko w wózku? A jeżeli znosił w wózku to po czym wnioskujesz że niezapięte? z tego co ja tu widze to zwracasz sie do mnie a nie do wszystkich no chyba ze jak dla ciebie pare osob to liczba osobowa co tylko swiadczy o tym ze jestes pustym tepakiem i sam nie wiesz co piszesz wez idz do lekarza albo zmien leki bo te zle na ciebie dzialaja a co do huku to moze ty masz takie mieszkanie ale w niektorych mieszkaniach slychac wszystko nie slyszysz huku jak dziecko sie przewraca? t zrzuc je z 1,5 m to uslyszysz

Gość milordiniotka
"wymyślacie gorsze pożal się boże głupoty niż sama matka dziecka ogarnijcie się, a nie żyjecie czyimś życiem to jest tylko i wyłącznie ich sprawa, Wam nic do tego !!! więc skończcie te Wasze zbędne mało istotne dla sprawy spekulacje, bo nikt normalny tych głupot nie czyta" To dlaczego ojciec ibabka robią cyrk w telewizji i co chwilę zwołują konferencje prasowe?! Zamiast opłakiwać w smutku dziecko.

14:13 [zgłoś do usunięcia] tylko ty i ja i nic więcej A jakie ma znaczenie do kogo ty piszesz owózku... bu ha ha ha ha ha Fakt jest faktem. dokładnie hahaha, jak przeanalizujesz naszą rozmowę to sama dojdziesz do wniosku, że smiejesz się z siebie...

Gość milordiniotka
No ja też nie słuszę huku jak moje dziecko się przewraca. Jest 'plast" ale nie "huk" chyba nie wiesz co to znaczy...

Gość hej hej
masz na pierwszej stronie że zapinał ją w szelki i tak mi się to skojarzyło

14:15 [zgłoś do usunięcia] milordiniotka Jakie ma znaczenie czy dziecko było przypiete? Takie że skoro mówi, że zapinał dziecko na dole to znaczy miał znim kontakt i niby jeszcze zyło...Mogłoby być tak,że pomagałby nawet nieswiadomie znieść wózek z martwym dzieckiem... nie niby, tylko żyło. ja już wcześniej przedstawiłem wydarzenia chronologicznie - zyło, kiedy wychodzili razem - potwierdza Bartek, bo jak sama zauważasz miał kontakt. Zyło też chwilę później kiedy matka się wróciłą do domu - potwierdza sąsiadka która zagadaywałą jeszcze do Madzi.