Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SpagettiNaobiad

W dzisiejszych czasach znaleźć atrakcyjną fizycznie kobiete a do tego porządną

Polecane posty

Gość SpagettiNaobiad

graniczy dosłownie z cudem... co mam na myśli, mówiąc porządną? ano taką , która: -nie miała bujnej przeszłosci sexualnej -nie zostawi cię po paru miechach bo stwierdzi, że się jej znudziłeś -nie zdradzi cię -nie będzie flirtowała z innymi facetami -nie będzie jej ciągneło do wypadów z koleżankami do klubu aby się zabawić -nie będzie patrzyła ile zarabiasz.. czyli np jeśli zarabiasz np 1500 to w jej oczach nie jesteś nieudacznikiem no a mówie, do tego wszystkiego atrakcyjna fizycznie.. nie czarujmy się, istnieją w ogole takie kobiety?

Gość hitsezonu
tak, znam kilka z mojej pracy i nie wiem czemu są same... acha, wiem bo nie mogą znaleźć fajnych i do tego porządnych facetów :O

Gość semperfideliszw
ano taka jest prawda.. dlatego tak wielu facetów jest singlami u mnie na uczelnie z grupy, spośród hmm 40 facetów na oko, to tylko może 5 ma dziewczynę? reszta to single.. z kolei na 40 na oko kobiet, to 30 ma facetów, a te 10 to albo mega bazyle albo chwilowo wolne

Gość spaghetti durniu
co ty pierdolisz frajerzyno?

taka kobieta czeka na wyjatkowego mężczyzne, zatem nie dziw ż enie możesz takeij znaleźć 🖐️

Gość kobietka:)
A co rozumiesz przez bujną przeszłość seksualną? Czy jeżeli ma prawie 30 lat, a miała powiedzmy 4-5 facetów, bo po prostu była w kilkumiesięcznych związkach, to już źle? Czy nie wystarczy, jeżeli jest wierna?

Gość SpagettiNaobiad
/// taka kobieta czeka na wyjatkowego mężczyzne /// hahaha ... nie bądź śmieszna co znaczy wyjątkowy mężczyzna w głowie kobiety? ano taki, który jest wysoki, ma ładne ciało, fajną twarz, dobrą pracę, dobrze zarabia, jest zaradny, odważny, inteligetny, a do tego jest Bogiem w łóżku.. czyli jedno wyklucza drugie, bo ja opisałem kobietę, która NIE SZUKA TAKIEGO CWANIAKA, bo nie czarujmy się, tacy goście jak opisałem wyżej, ruchają dosłownie co chwile nowe baby-ponieważ każda im do łóżka wchodzi /// A co rozumiesz przez bujną przeszłość seksualną? Czy jeżeli ma prawie 30 lat, a miała powiedzmy 4-5 facetów, /// bez przesady.. 5 facetów w wieku 30 lat to akurat jest ok.. raczej miałem na myśli kobiete, która np w wieku 25 lat ma już na koncie 10 facetów, w tym przygody jedno nocne, jakieś tam romanse itp

Gość aha, czyli dziewczyna ma być
piękna, porządna i pewnie jeszcze dużo zarabiać, ale broń Boże nie wymagać od faceta wyglądu bądź zarobków? :D

"hahaha ... nie bądź śmieszna co znaczy wyjątkowy mężczyzna w głowie kobiety? ano taki, który jest wysoki, ma ładne ciało, fajną twarz, dobrą pracę, dobrze zarabia, jest zaradny, odważny, inteligetny, a do tego jest Bogiem w łóżku.. czyli jedno wyklucza drugie, bo ja opisałem kobietę, która NIE SZUKA TAKIEGO CWANIAKA, bo nie czarujmy się, tacy goście jak opisałem wyżej, ruchają dosłownie co chwile nowe baby-ponieważ każda im do łóżka wchodzi " mniej więcej opis sie zgadza, ale to nie czyni faceta cwaniakiem czy ruchaczem :D tak jak piękna kobeita ma swoje zasady, tka i atrakcyjny facet też je ma

Gość Fayard
To dlaczego miała te 5 związków i trwały tak krótko. Coś tu nie gra, że tak miała różnych facetów.

To Ty chcesz piękną, zgrabną, dobrą, inteligentną i wierną kobietę...która szuka byle jakiego faceta?!

ona ma byc porządna ale jemu oddac sie bez oporów 🖐️ docenić jego wewnęrtrzne piekno i ukryte zalety, gdy on tymczasem docenia tlyko jej urodę 🖐️ nei lubie hipokrytów

Gość ---------------------------ddd
"-nie miała bujnej przeszłosci sexualnej -nie zostawi cię po paru miechach bo stwierdzi, że się jej znudziłeś -nie zdradzi cię -nie będzie flirtowała z innymi facetami -nie będzie jej ciągneło do wypadów z koleżankami do klubu aby się zabawić -nie będzie patrzyła ile zarabiasz.. czyli np jeśli zarabiasz np 1500 to w jej oczach nie jesteś nieudacznikiem no a mówie, do tego wszystkiego atrakcyjna fizycznie.." Takie kobiety szukają równie zayebistych facetów, a nie jakiś nieudaczników bez wyglądu i charakteru

Gość SpagettiNaobiad
/// mniej więcej opis sie zgadza, ale to nie czyni faceta cwaniakiem czy ruchaczem tak jak piękna kobeita ma swoje zasady, tka i atrakcyjny facet też je ma /// nie wcale nie czyni faceta ruchaczem... prosze Cię , nie uwierze że istnieje gość który ma mega powodzenie, wygląda bardzo atrakcyjnie, ma sporo kasy i całe życie spędza z jedną kobietą a na inne ma wyjebane... nie czarujmy się :O tak samo jak nie istnieje kobieta, która jest atrakcyjna fizycznie i również spędza życie tylko z jednym facetem, nie patrzy na jego kasę, komforty życia (czyli np małe mieszkanko, słaby samochód) i jest mu wierna.. NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO dlatego napisałem, że znalezienie atrakcyjnej kobiety która jest porządna (czytaj w pierwszym poście co mam na myśli mówiąc porządna) graniczy z cudem.. np z takim cudem jak trafienie w totka szóstki, kiedy kumulacja wynosiła 50 mln, albo z takim cudem że nasza kadra wygra euro 2012 :)... szanse są jak jeden do miliarda

Cóż, widać mój facet może się cieszyć, że z nim jestem :P

Gość skoro sam jesteś brzydki i
biedny, to szukaj brzydkiej i biednej kobiety. proste. i będziecie sobie wierni, bo nikt i tak na was nie spojrzy :p

Gość ja nie szydzę
hahaha uśmiałam się, autor szuka sobie ideału oczekując jednocześnie, że ten ideał nie będzie wymagał niczego od niego... Powiedz mi, dlaczego zakładasz, że kobieta, która umie zatroszczyć się sama o siebie, ma swoje zasady, i jest atrakcyjna miałaby się wiązac z kimś, kto tych rzeczy nie ma/nie potrafi ??

Gość Malinowa herbatka z
Znam wiele takich kobiet, zazwyczaj sa samotne.

Mnie autorze intryguje, co złego jest w wychodzeniu z koleżankami do klubu potańczyć, że od razu dyskwalifikuje kobietę jako porządną...

Gość SpagettiNaobiad
/// Takie kobiety szukają równie zayebistych facetów, /// ale jakie, takie? bo nie rozumiem... ja opisałem kobiete, która nie zdradza, która nie flirtuję z innymi, której się facet nie znudzi po chwili i która nie patrzy na jego kasę... czy to jest coś nieprawdopodobnego, niemożliwego itp? to są cechy które powinna mieć KAZDA KOBIETA co do wyglądu, bo widzę, że już padają różne teksty, że szukam pięknej, zgrabnej , najlepiej modelka... . omg:O to wy sobie już to dopisujecie.. ja mówię po prostu o atrakcyjnej-przeciętnej fajnej dziewczynie.. która nie straszy twarzą, która nie wazy więcej niż np 65 kg, to są aż tak wielkie wymagania? masakra...

przecietne dziewczyny ( w miare ładne) i porządne mają bardzo zwyczjanych chłopaków, zatem ty źle szukasz

Gość SpagettiNaobiad
/// Powiedz mi, dlaczego zakładasz, że kobieta, która umie zatroszczyć się sama o siebie, ma swoje zasady, i jest atrakcyjna miałaby się wiązac z kimś, kto tych rzeczy nie ma/nie potrafi ?? /// a gdzie ja wypisałem takie cechy, że musi umieć się zatroszczyć o siebie, że ma jakieś swoje zasady, że dużo zarabia (padło wyżej takie coś) ? WY TO SOBIE SAMI DOPISUJECIE!!! ja nie szukam żadnego ideału, kogoś niestworzonego, kto jest tak sexowny, że narody klękają, że jest tak inteligetny, że einstain by się powstydził a do tego ma tyle kasy że z billem gatsem mogła by usiąść do obiadu.. kurwa ludzie, WY SOBIE TO SAMI DOPISUJECIE ja opisałem tylko wierną kobiete, która nie patrzy na innych facetów mając swojego i która po prostu nie patrzy na kasę... a do tego wszystkiego NIE STRASZY WYGLĄDEM... czyli jest przeciętna-ładna

No czyli opisujesz kobietę prawie idealną, dlaczego nie miałaby mieć faceta równego sobie?

Nie można nie patrzeć na kasę - powietrzem się nie najesz. Oczywiście nie mówię, że trzeba nie wiadomo jakich zarobków wymagać, ale facet nie może być leniem. Poza tym oczywiście, że są wierne kobiety...CO TY SOBIE DORABIASZ? :D

Gość SpagettiNaobiad
/// Mnie autorze intryguje, co złego jest w wychodzeniu z koleżankami do klubu potańczyć, że od razu dyskwalifikuje kobietę jako porządną... // jeśli kobieta jest ze mną przykładowo w związku to nie widzę takiej potrzeby aby chodziła sama z koleżankami do klubu.. no bo niby co tam będzie robiła, skoro zakładamy , że inni faceci są jej totalne obojętni i nie chce mieć z nimi nic wspólnego? będzie tańczyła jak sierota sama całą imprezę? nuda...

Gość SpagettiNaobiad
// No czyli opisujesz kobietę prawie idealną /// a no tak.. kobieta wierna = idealna, sorry.... ehh jakie dzisiejsze dziewczyny są zepsute, skoro już sam tekst, że musi być wierna tworzy w ich głowach wizje , iż taka kobieta jest kobietą idealną :/ to powinien być wasz obowiązek kurwa, a nie cechą idealną.. no masakra to tak jakbym ja zaczął pisać, że facet, który jest silniejszy od swojej kobiety jest facetem idealnym :O

wlasni rowniez mnie zastanowilo z jakiej racji wyjscie z kumpelami ma swiadczyc od razu o tym,ze wyprawiac tam bedzie "nieporzadne" rzeczy,skoro jest ok?