Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SpagettiNaobiad

W dzisiejszych czasach znaleźć atrakcyjną fizycznie kobiete a do tego porządną

Polecane posty

Gość SpagettiNaobiad
// Tylko mam wrażenie, że ty spełniasz te warunki nie z wyboru, a z konieczności. // nie odwracaj kota ogonem.. nie moja wina, że kobietom o sex tak łatwo jak mi o wypicie piwa.. to czego ja oczekuje, sam od siebie daję i na tym powinna dyskusja się zakończyć apropo 'mojej osoby'

Gość Świderkowata
Moorland jebnij się w łeb:)

Gość Świderkowata
Autorze pijesz piwo? to ja Cię nie chcę!

Gość SpagettiNaobiad
// Autorze pijesz piwo? to ja Cię nie chcę! // nie ma sprawy.. ja kobiety która jest totalną abstynentką również nie chce

Gość Świderkowata
no to prawdziwej wybranki serca szukaj w barze :)

autorze ty jesteś "porządny" bo nei masz pwodzenia 🖐️ żadna w tmy twoja zasługa ani siła charakteru 🖐️

Gość kobietka:)
nigdy nie mów nigdy... nie wiesz, nie przewidzisz swoich uczuć po kilku miesiącach. Kluby tu nic nie zmienią. Jak kobieta jest zakochana, to Cię nie zostawi i nie będzie flirtować, kiedy pójdzie z koleżankami do klubu, ale jeżeli chce czegoś na boku, to znajdzie chętnych i poza klubem.

Gość SpagettiNaobiad
Jeśli dla ciebie kobieta, która przy sobotnim wieczorze lubi napić się lampki wina, albo to piwko ze swoim facetem to jakaś barowiczka/alkoholiczka to pozdrawiam

Nie, to twój temat o wymogach Twojej osoby. Gdyby nie to, że niby masz pecha z kobietami pewnie skreśliłbyś z listy "bujną przyszłość seksualną", a mając kolegów nie miałbyś nic przeciwko wyjściom na piwo (chyba, że jesteś hipokrytą ;) )

Gość myszaaaaaaaaaaaaaa
-nie będzie jej ciągneło do wypadów z koleżankami do klubu aby się zabawić -nie będzie patrzyła ile zarabiasz.. czyli np jeśli zarabiasz np 1500 to w jej oczach nie jesteś nieudacznikiem Z pierwszymi punktami się zgadzam co do określenia prządnej, ale te powyżej mnie rozśmieszyły. To co, nie można iść potańczyć? A dwa, sorry ale dziewczyna może być porządna, i jeśli sama zarabia 10.000 to ciężko jej się będzie dogadać z kimś kto zarabia minimalną pensję, chociaż to oczywiście zależy co to za praca, jeśli np. nauczyciel to jak najbardziej może być ok, ale jak pracownik fizyczny to sory ale rozmawiać o czym to mieć nie będą. Także ten argument jest do kitu. A poza tym, jeśli szukasz tylko i wyłącznie lachonów, to jak to o tobie świadczy? przy okazji, jesteśmy w Polsce. X u nas zwykle nie występuje, u nas jest "seKS", nie "sex".

Gość a ja tu tylko na chwilke
hefryk trąbolek bąbolek jeśli na fotce w twoim opisie to ty.. to bym cię chętnie zerżnął :) kręcą mnie kabaretki i szpilki na stópkach :) chcesz porozmawiac?

Gość jfejerbengme
"i jeśli sama zarabia 10.000 " hahaha, która atrakcyjna panna (pomijając modelki, aktorki, piosenkarki, sportwomanki) zarabia tyle pieniedzy sama? :D nie badz smieszna buahaaa

Gość beta karoten
"graniczy dosłownie z cudem... co mam na myśli, mówiąc porządną? ano taką , która: -nie miała bujnej przeszłosci sexualnej -nie zostawi cię po paru miechach bo stwierdzi, że się jej znudziłeś -nie zdradzi cię -nie będzie flirtowała z innymi facetami -nie będzie jej ciągneło do wypadów z koleżankami do klubu aby się zabawić -nie będzie patrzyła ile zarabiasz.. czyli np jeśli zarabiasz np 1500 to w jej oczach nie jesteś nieudacznikiem no a mówie, do tego wszystkiego atrakcyjna fizycznie.. nie czarujmy się, istnieją w ogole takie kobiety? " Zapamiętaj jedno i na zawsze - kobieta kocha mężczyznę nie za to jaki on jest, ale za to jakie emocje i odczucia w niej wywołuje. I drugie - kobieta nie jest zdolna do takiej wyidealizowanej miłości jakiej by od niej oczekiwał mężczyzna. I trzecie - kobieta traktuje mężczyznę tak jak on sobie na to pozwala. Kobieta gardzi mężczyznami, którzy dają się manipulować "obietnicą seksu" i którzy ustępują jej w celu przypodobania się w nadziei na więcej intymności seksualnej. Kobiet nie pociągają mężczyźni, którzy przedstawiają jej od razu swoje CV, życiorys oraz zaświadczenie o zarobkach. :)

Gość SpagettiNaobiad
///// Gdyby nie to, że niby masz pecha z kobietami pewnie skreśliłbyś z listy "bujną przyszłość seksualną", a mając kolegów nie miałbyś nic przeciwko wyjściom na piwo ////// napewno nie skreślił bym tej przeszłosci sexualnej, sorry ale nawet jakbym miał już na swoim koncie 10 kobitek, to nie związał bym się z panną którą również przeruchała drużyna piłkarska... co do kolegów, mam ich zdecydowanie wielu i dosyć często wychodzę z nimi na to przysłowiowe piwko, więc nie trafiłaś ////// ale te powyżej mnie rozśmieszyły. To co, nie można iść potańczyć? /////// nie uwierze, że kobiete jara samotny taniec w klubie... /////// ale jak pracownik fizyczny to sory ale rozmawiać o czym to mieć nie będą. ////// no tak.. jeśli dla ciebie jedynym tematem do rozmów są pieniądze no to faktycznie, zarabiając 10.000 nie dogadasz się z pracownikiem budowy np

Drogie panie, mamy do czynienia z, za przeproszeniem, debilem i hipokrytą. Temat można uznać za zamknięty. :D

prawda jets taka ż emas zpdoejscie roszczenuiowe, ty idziesz z kumplami na piwo dziewczyna potulnie siediz w domu, stad dziewczyny omijaj cie lukiem, poza tmy jestes antypatyczny

Gość SpagettiNaobiad
/// Drogie panie, mamy do czynienia z, za przeproszeniem, debilem i hipokrytą /// debilem to conajwyżej jest twój pseudo facet, skoro się związał z taką szmatą :O /// ty idziesz z kumplami na piwo dziewczyna potulnie siediz w domu, stad dziewczyny omijaj cie lukiem, /// nigdy nie wybrałem piwa z kolegami na rzecz spotkania z kobietą, więc przestań prosze ja ciebie pierdolić...

Oj oj, już od razu szmatą, a skąd ten pomysł? Widzisz, kiedy ja się z kimś wiążę to zakładam, że to związek na długo. W tej sytuacji nie wyobrażam sobie zerwać znajomości czy zaprzestać spotkań ze znajomymi.

Ja taka jestem:) I zawsze mnie z tego powodu wyśmiewano - a to cnotka niewydymka a to głupia bo na portfel nie patrzę - miłością się nie ubiorę i super fury nie kupię:P Ale powiem szczerze,że wisiało mi to co o mnie myśleli - dziś mam fajnego męża, który jest zadowolony z takiej żony:)

Gość do Spaghettinaobiad
chłopie jestes paskudnym hipokryta i egoista! Wymagasz od dziewczyny bra bujnej przeszlosci seksualnej nawet w przypadku gdybys ty takowej nie mial!

beta karoten - świetnie powiedziane, trafiłeś w samo sedno. Chodzi o emocje, jak są, to nie musi niczego szukać na zewnątrz. Emocje, to też przywiązanie w dłuższym związku.

ja tam lubię wypady z koleżankami do klubów, im częściej wychodzę tym bardziej kocham swojego faceta, bo widzę jak ciężko jest spotkać fajnego faceta i jakie szczęście miałam spotykając właśnie jego

Gość yhyeheaha
Cytuje autora: "co znaczy wyjątkowy mężczyzna w głowie kobiety? ano taki, który jest wysoki, ma ładne ciało, fajną twarz, dobrą pracę, dobrze zarabia, jest zaradny, odważny, inteligetny, a do tego jest Bogiem w łóżku.. czyli jedno wyklucza drugie, bo ja opisałem kobietę, która NIE SZUKA TAKIEGO CWANIAKA, bo nie czarujmy się, tacy goście jak opisałem wyżej, ruchają dosłownie co chwile nowe baby-ponieważ każda im do łóżka wchodzi " Czyli Ty jestes niski, masz spasle cialo, brzydka twarz, srednia prace, nie jestes odwazny ani specjalnie inteligentny, a w lozku to juz szkoda gadac? No bo gdyby bylo inaczej to bylbys ruchaczem. Sam tak napisales. Wiec skoro jestes taki baaardzo przecietny, to jak chcesz znalezc wyjatkowa kobiete? Piekne i wartosciowe kobiety lubia silnych, pewnych siebie, odwaznych facetow, a tylko przecietniacy mowia, ze leca na kase.

Ja do klubów czasem, raczej rzadko, ale np. co 2-3 miesiące odwiedzałam znajomych w Anglii (tanie loty) i tego też nie mógł przeżyć mój ex... może dlatego jest już ex...

Gość ja tu tylko na chwilke
hefryk trąbolek bąbolek wysłała byś mi pare swoich fotek, tzn swoich nóg i stópek ?:) może być bez twarzy... kręci mnie to

Gość Kobeta
Nie szukaj wśród Polek. Polacy to naród całkowicie zblamowany jeśli chodzi o związki - Polacy cwaniacy i Polki cwaniary. Najpierw w czasie II WŚ uczciwi Polacy ginęli na wojnie, a przeżyło rzesze największych cwaniaków co to nie narażało się w walce i kombinowało jak mogło. Potem za PRL cwaniactwo jeszcze się umocniło i tak doszło do tego, że Polacy i Polki to wielcy cwaniacy bez moralności.

Gość Evvvvvka
Ja tam spełniam warunki "porządnej kobiety" wg autora:D Narzeczony jest moim jedynym partnerem seksualnym, nigdy go nie zdradzilam, nie flirtowałam z innymi, nie chodze sama do klubow. No i jestem nieskromnie mowiąc atrakcyjna. Juz wiem dlaczego moja facet od lat niezmiennie mnie adoruje:) Nie jestem tylko pewna czy moja niezłomna postawa jest wyłącznie cechą idealnej osobowosci czy po prostu moj facet jest na tyle swietnym człowiekiem i partnerem ze nie w głowie mi inni jest mam u boku kogos takiego. Chyba raczej ta druga opcja:]