Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziraf

Wysokie kobiety maja przejebane

Polecane posty

Gość dziraf

Jak ktos mi powie, ze wysoki zwrost to atut to chyba parskne smiechem. Wiekszosc atrakcyjnych wizualnie kobiet ma do 172/3, bo wteyd cialo sie proporcjonalne, nie za duze i we wszystkich sie super wyglada. Ja mam 176cm, 60kg wagi i moge wygladac albo chudo albo poteznie, nigdy seksownie, bo po prostu przy takim zwroscie nie ma sie kobiecych ksztaltow, ciuchy wygladaja gorzej. Gdybym ubrala takie ciuchy jak kolezanka 165cm, to wygladam groteskowo. Wysoki zwrost jest do dupy:O

Gość czerwonaa_8888
Ja mam 177 i jestem zadowolona...

mam 173cm owszem muszę uwaząc co ubieram ,ale jest wiele rzeczy w których wyglądam sexowni i ponętnie tzn mam drobne gości więc w więksozści wyglądam dobrze.Obcasy uwielbiam platformy...ale w nich mam ponad 180 no i musze mieć "humor" żeby je założyć

Gość grdi
A ja uważam przeciwnie. Nie podobają mi się laski poniżej 170 cm. Lubię typ strzelisty i dłuuuuugie szczupłe nogi.

ja mam 175 i tez jestem zadowolona, chociaz czasem mnie cos trafia jak nie moge sobie jakiejs bluzki albo sukienki kupic bo jest za krotka ;/

Gość moim zdaniem.........
nic sie martw , bardzo wys facetow jest sporo, jak trafisz na goscia ktory lubi wyzsze damy to nie bedziesz miala duzej konkurencji;) postaraj sie wykorzystac to jako atut

Gość oj zastanow sie lepiej
przynajmniej masz dlugie sexi nogi;p

Gość piecia piecia
moje 180 cm do tej pory nikomu nie przeszkadzało ...

Gość ;l,';pl
a ja mam 168 i jako nastolatka zawsze chcialam byc wyzsza a dzis uwazma ze mam wzrost idealny. wszytsko faktycznie proporcjonalne, nie musze czuc sie nieswojo przy wysokim facecie. ale wysokie laski tez mi sie podobaja, wyeksponuj to co w topbie najpiekniejsze a wzrost pojdzie w zapomnienie, uwierz mi

Gość różowa Ms
gadasz głupoty,ja ci zazdroszczę wzrostu,bo przynajmniej nie jesteś karzełkiem ani sie tak nie czujesz jak ja,ja mam 170 ale chciałabym mieć troszke wiecej bo wtedy bym wyglądala na bardziej dojrzalszą i nie czuła bym sie glupio przy moim chłopaku który ma 193

Gość dziraf
Widze, ze panuje przekonanie, ze kazda wysoka kobieta ma super dlugie nogi - wcale nie. Malo kobiet o tym wzroscie ma taka budowe ciala o nogi jak modelki. Ja np. mam szerzej rozstawione kosci ramion, bioder, nogi mam normalne, wcale nie mega dlugie, wiec musze sie tak ubierac aby optycznie sie zmniejszac. Nie mam nadwagi, a nie moge ubrac np. bardzo jasnych ubran, bo wygladam grosteskowo. A co do facetow, to z tego c ozauwazylam Panowie powyzej 180-185 gustuja w niskich kobietach.

Ja mam 179 cm i bardzo to sobie całe życie chwaliłam. Do 28 roku życia ważyłam maksymalnie 61 kg. Byłam bardzo zgrabna i większość lasek mi tego mega zazdrościła. Powodzenie miałam ogromne i to wcale nit tylko u wysokich panów, ale na męża wzięłam sobie 194 cm :D Teraz mam trochę problem, bo utyłam w ciąży i jeszcze 6 kg mi zostało, ale i tak mam np. bardzo szczupłe długie nogi, za którymi wszyscy się oglądają, więc luzz :D

Gość dziraf
Sa rozne budowy i ja niestety jestem z tych wysokich i plaskich, a wy najwidoczniej macie drobniejsza budowe i cialo jest bardziej oble.

Ja mam 1,74 cm i chciałabym być niższa bo mogłabym śmigać w szpilkach taki 11-12 cm a tak to dupa :(

Gość ATRACKA
co to znaczy "wysokich i płaskich' ?

Gość fzhsrdt
ja mam 158 i dla facetów jestem słodka, mogą mnie nosić wysocy faceci mnie uwielbiają, uwielbiam swój wzrost :)

Gość ATRACKA
fzhsrdt uwielbiam jak ktoś się tak musi dowartościować na forum :D

Ależ ja śmigałam od 20 roku życia w szpilkach! Miałam w nich prawie 190 cm i jakoś to nie przeszkadzało cieszyć się powodzeniem, przeciwnie wręcz! A co do wysokich lasek, to miałam zabawną historię w liceum. Chodził do nas do szkoły gościu 202 cm. Laski strasznie za nim sikały, bo był mimo wzrostu proporcjonalny i ładny, ale on jakoś średnio interesował się dziewczynami. W końcu dorobiono mu etykietkę geja... Jak ja byłam w trzeciej klasie, a on w czwartej, to dołączyła do nas do szkoły panna 189 cm - przeniosła się z Bytomia (koszykarka). Jak koleś ją zobaczył, to było pozamiatane: Ta albo żadna! :D I do dziś są małżeństwem, mają dwójkę dzieci :D

Gość concordia
mam 172 i to tragedia\ jestem niby szczupła, ale talia niestety nie osy! nogi długie jak ja zazdroszcze niskim dziewczynom kiedys bardzo schudłam, ale nie weszłam w 36, bo mam taka koscista szeroką budowę ani chłop/ biustu nie poskąpiła natura/ani baba/ talia to raczej brak talii ..a teraz rypie mnie kregosłup, poszłam do lekarza, a ten - kobiety wysokie maja z tym problem, musi się p. pogodzić

172cm tragedia?? weź się w głowę puknij. masz normalny średni wzrost. W ogóle denerwują mnie posty typu mam 175cm i to tragedia!! albo mam 175cm i jestem zadowolona!!też bym była!! TO JEST NORMALNY WZROST WIĘC NIE WYPOWIADAJCIE SIE W TYM TEMACIE!!! wysokie kobiety to takie od 178cm w górę, moim zdaniem. Często widzę kobiety w mega wysokich obcasach i są one.. zaledwie równe ze mną. Dopiero w tych obcasach. A ja mam tyle normalnie. Niska kobieta może załozyć szpilki, a ja sobie nóg nie utnę. Poza tym lepiej być niską i grubą bo już bycie wysoką i grubą to tragedia :/ A kto powiedział, że wysokie kobiety całe życie są szczupłe? I tak, wysoki wzrost jest problemem, bo mamy bardzo niskich facetów. Wg mojej statystyki mężczyzn powyżej 180cm jest w Polsce 20 %, powyżej 190cm to już z 5%. A obserwację prowadzę cały czas, bo jestem wysoka. Mężczyźni w Polsce kończą się na 180cm. Proponuję wyjechać tam gdzie faceci są wyżsi.

Gość kootwaa
a ja mam 1.50 m i powiem ze tez nie jest super, cciuchy musze skracac, nie traktuja mnie powaznie np na rozmowie kwalifikacyjnej pocieszam sie ze moj wybranek nie jest wysoki wiec pasujemy do siebie bo jakbym byla 20cm wieksza wygladalabym przy nim troche niezgrabnie

Gość prawictwo pospolite121
moim zdaniem wysokie kobiety powinny sie wiazac z niskimi facetami .. Czyli kobieta ktora ma 180 cm wzrostu powinna brac faceta ze wzrostem 180cm w ten sposob ich dzieci nie będa wysokie .. Bo gdyby taka 180 cm umowila sie z facetem 195 cm to duza szansa ze ich corka mialaby 185 cm wzrostu .

Gość wlllll
Wysokie 172-180cm kobiety sa piekne .

Gość gość
jesteś trollem Idealny wzrost dla kobiety to ponad 170 a dla mężczyzny ponad 180 bo tyle mają miss i misterzy czyli najładniejsi ludzie świata wybrani z wielu ludzi przez specjalistów którzy mają wiedzę na ten temat bo są specjalistami. Wzrost nie ma nic wspólnego z polityką i specjaliści mają wiedzę bo nimi są i organizatorom zależy na tym aby wszystko było ok aby zarobić kasę. Miss i misterzy są ładniejsi od modeli i modelek, ale modelki z firmy Viktoria Sikret są ładne. Miss i misstrzerzy prawie zawsze są ładni. Piszę to bo kiedyś jakiś zakompleksiony tr)ol pisał głupoty ale tr)roli należy ignorować nie czytać nie pisać ich, liczą się fakty a nie ich głupie wymysły i nie tylko w tej sprawie. Specjaliści prwie zawsze mają rację a tr)ole prawie nigdy, ale specjaliści często naparwiają błędy a trole parwie nigdy

DO gość dziś Idąc Twoim tokiem rozumowania pospolity trollu - to wszyscy tez powinni na miano misterów mieć wyrzeźbione klaty ciało klepsydry (miss) ... - to Ty jesteś strasznie ułomny intelektualnie bo każdy ma inny gust i w imię czego ma mi ktoś mówić kto jest atrakcyjny ? większość modelek to paskudne kobiety podobnie jak Twoi misterzy na świecie jest tylu atrakcyjnych ludzi, bez względu na to ile maja wzrostu, wagi, numeru buta i wielu innych nie istotnych rzeczy.

Gość gość
kobiety tak od 170 na cos wygladaja, faceci od 185 a lepiej 190

Gość prawictwo pospolite 151
nie wzrost sie liczy tylko kształty , jak baba nie ma kobiecych kształtów to jest aseksualna https://www.youtube.com/watch?v=JPhGBNf24A0 polskie siatkarki na przyklad są aseksualne bo mają waskie biodra

Gość prawictwo pospolite 151
ale widziałem raz w szpitalu wysoką kobiete blondyna , lekarka .. miała bardzo szerokie biodra i była szczupla jak modelka.. Podobała mi sie .. wyglądała jakby miała na oko 95 cm w biodrach i 62 cm w pasie ..