Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JPOJKPO90

SKANDAL OJCIEC CHCE BY KASIA BYLA NA POGRZEBIE MADZI

Polecane posty

Gość CIPKOWE PIORKO
Cwaniak Pewno chce zeby Kasie wypuscic i jeszcze bardziej jej w glowie namieszac fan wilkolakow i horrorow. A naiwna Kaska dalej bedzie go kryla.

Gość JHGU8
Ona juz pochowała Ona już pochowała swoją córkę. A biorą c pod uwagę nastroje społeczne, jej udział w pogrzebie musiałby postawić na nogi całą policję. Zamieszanie murowane.Ojcu mało wrażeń, czy jak?

Gość JHGU889JKL,L
PamiętajCIE że jak pojawi się na pogrzebie to chyba żywa z niego nie wyjdzie. Wy wszyscy już powinniście wynieść się z Sosnowca.Zhańbiliście to robotnicze miasto.Miasto ludzi porządnych a nie patologii.

Gość JEGOMOSC
Morderca Powinniscie dociekliwie przesluchiwac tego ojca po jego zachowaniu widac ze on napewno duzo wie i tez bral w tym udzial.

Gość kassska7878
ja śledziłam od długiego czasu te sytuację. Przejmowałam sie losem małej, miałam nadzieję, że znajdzie sie cała i zdrowa. Natomiast mój facet zawsze powtarzał, żebym sie tak tym nie przejmowała, że nie warto. On w ogóle nie zajmował sie tym tematem. Natomiast kiedy pierwszy raz zobaczył twarz ojca dziecka powiedział, że coś ukrywa. On ma gdzies takie "sensacje" i nigdy się nimi nie zajmuje ale WYDOBYŁ Z SIEBIE w końcu jakiś komentarz, ja mu wierzę. Ojciec dziecka coś ukrywa. Czy normalny ojciec po stracie dziecka idzie do kina? na horror, bo taki rodzaj filmu lubi? Kilka dni po stracie???? Czy to normalne?

Gość dsgfhty
heh tylko debil oburza sie za dokonanie na człowieku mordu i jednocześnie grozi tym samym innemu człowiekowi

Gość JEGOMOSC
patologiczne zachowanie ojca, wynika z pewnościa z tego, że on sam nie ma czystych rąk. U niego na pierwszym miejscu jest zwyrodniała matka o której mówi z czułoscią Kasia, a o córeczce zasypanej gruzem mówi Magda.

Gość zxcafdhdjmfkg,g
pamietjcie, że krowa która duzo ryczy mało mleka daje, założe się, ze nie bedzie zadnych incydentów, nikt nawet nie rzuci spojrzenia w jej strone :D chojraki forumowe

Gość KPNY NAD KPINAMI
MATKA? MATKA Kochała??? a i z miłości zasypała gruzem swoje dziecko?, kpina. Śpij spokojnie dzieciaczku.....

Gość annbhuo0
cooooo..????? do kina znowu chca isc???? najlepiej na horror .....

Gość kassska7878
z tą krową to bez sensu porównanie, well..

Gość annbhuo01233e
kłamczuch ojciec Madzi jest tak samo winny jak ona napewno jej pomagał tak się nie zachowuje ojciec ktoremu zmarło dziecko!!!

Gość annbhuo01233e
zdumienie Przez te show które zrobił wraz z rodzinką w mediach chce by żona była na pogrzebie? przecież dobrze wie że w dużej mierze przez ich wypowiedzi dojdzie do linczu tej kobiety! Chyba że mamuśka chce na dobre pozbyć się znienawidzonej synowej

Gość xcream.
co wam da WYŻYWANIE SIĘ na tej rodzinie?? Co może jeszcze brata Kasi chcecie w to wciągnąć? Dajcie sobie spokój i przestańcie robić już z "igły widły"tylko pluć potraficie na innych a na siebie już nie raczycie spojrzeć, na swoje życie, na swoje postępowania. To jest ich sprawa co się wydarzyło i oni muszą sobie z tym poradzić. A wy ANONIIMOWI IDEALNI LUDZIE nie wtrącajcie się w nie swoje sprawy, bo to was nie dotyczy.Każdy ma prawo do przebaczenia. Zwłaszcza dzieci DDA.Nie rozumiecie nic.Macie rodziny bez problemów alkoholowych, stać was na jedzenie, macie poczucie bezpieczeństwa, od dziecka doświadczacie miłości i nikt na was w życiu reki nie podniósł... Wiec nie wiecie co w takich ludziach SIEDZI. Nie wiecie ile doświadczyli krzywdy.Przestańcie więc bawić się w BOGA bo nim nie jesteście. To on ją osądzi za ten czyn, ona zdaje sobie z tego na pewno sprawę. Gdzie byliście kiedy ona potrzebowała wsparcia? NO GDZIE??? Teraz po szkodzie mądrzy jesteście...I tak tą paplaniną nikomu nie zwrócicie życia!!!

Gość 22444r;pol
ONa powinna zostać w więzieniu,bo to jej nowy dom. A Madziulkę już pochowała Wielkoduszny Bartusiu. Pozorant

Gość 22444r;pol
masakra Ojciec Magdy kręci jak moze głupoty wygaduje raz tak raz tak mam nadzieje że policja to WIE!?

Gość kassska7878
no własnie mam nadzieję, że wnikliwe badania ciała dadzą odpowiedź. Jednak, tak sobie myślę, (teraz będzie brutalnie) jakby tak wziąć lalkę i pierdyknąć nią o próg, to jaka wersja będzie? Że upadło i sie zabiło wg zeznań matki. Jaka jest zatem szansa, że ktokolwiek dowie się prawdy w tym wypadku? jakby żadna

Gość danutastenka
:-( Taaa bo akurat matka Madzi chce iść na jej pogrzeb. Hahaha dobre żarty.

Gość horacybolo
lincz Chca linczu to niec ja wypuszcza.Na pogrzeb jacy teraz kochani rodzice myślał by kto nie dla nas takie numery

Gość skikam stad
ustalmy wersje wydarzen jak to się mówi do 3 razy sztuka pierw pochowała ona, potem on a teraz chcą razem... masakra

Gość skikam stad
niezly komiks

Gość wymiociny
Dożywocie to za mało Po co ona ma iść na pogrzeb.Przecież ona nie kochała własnego dziecka. Ja bym jej dała dożywocie. Sama mam dziecko i nigdy bym mu nie zrobiła krzywdy.Dziecko to największe szczęście matki. Nie mogę jej zrozumieć , to jakaś psychopatka.

Gość Tom Wa-wa...
Jak prokuratura czy tam sąd wyrazi zgode na zwolnienie na czas pogrzebu a mama Madzi wyrazi zgode na udział w pogrzebie to wy mozecie sobie najwyzej tutaj poszczekać jak mały piesek nic wam nie dotego dalej rzucajcie inwektywami bo wy korvaa najlepiej wiecie poyebani katole

Gość zanetkaaaaa
swiat oszalał nie wiem co juz pisac bo ta tragedia wstrszasnela mnie bardzo gleboko,wciaz widze ta malutka dziewczynke i wyobrazam sobie co ta BESTIA_bo inaczej nie da sie jej nazwac zrobila temu dzieciatku,prokuratura musi zrobic wszystko by caly swiat dowiedzial sie co tak naprawde tam sie stalo! Pan B chyba bardziej chce zoabczyc zone niz wyjasnic co tak naprawde sie tego dnia stalo-a moze doskonale wie i majac swiadomosc tego tak bardzo zalezy mu na Kasi??? nie wiem jak to wydusic z siebie ale..... gdybym mogla,naplulabym im w twarz.....dla mnie to jest niewybaczalne ze mozan zakopac dziecko!! i nic nie tlumaczy tego zdarzenia...ani szok......ani g.....wno za przeproszeniem Kawał su..........ki i nie wstydze sie tak mowic,gnij w wiezieniu!!!

Gość Tom Wa-wa...
zadnego linczu nie bedzie bo cmentarz na okres pogrzebu zostanie zamkniety dla osób postronnych dodatkowo bedzie pilnowany przez policje wy sami mozecie sie nawzajem zlinczować

Gość hjiuo00
Jasne wypuście Kasię Żeby mogli dobrze mataczyć. Ustalą kolejną wspólną wersję. Kiedy ktoś porządnie dobierze im się do tyłków?????

Gość 89mnnh,./';'
bartek ty palancie gdzie ona kochala dziecko popytaj ludzi co wyprawiala w ciazy ze swoim brzuchem to wyrodna suka pewnie wybacz jej zrobcie sobie nastepne dziecko i dalej sielanka jak tak patrze na ciebie to mysle ze maczales tez w tej sprawie palce masz fajny sweterek i chustke a w kosciele nie ucza aby zachowac umiar w ubiorze w obliczu takiej tragedii ty palancie mam 43 lata jestem mama 3 dzieci ale takiego frajera i palanta dawno nie widzialam

Gość Tom Wa-wa...
no dalej bijcie tę piane az wam po mordach cieknie i tak wam to nic nie da