Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JPOJKPO90

SKANDAL OJCIEC CHCE BY KASIA BYLA NA POGRZEBIE MADZI

Polecane posty

Gość polo Cocta
ide srać

Gość Nooo!
Ona, juz pochowala swoje dziecko!!! A wy czekacie na LINCZ!!!!!! Nie wspomne o tym, ze chetnie kazdy z Was rzucilby kamieniem..... co was wszystkich.... porylo?? W Sad i Pana Boga sie bawicie.... Stala sie okropna tragedia!! fakt....ale nie do konca wiadomo jak to bylo? Zostawmy , spraw specjalista, jak bedzie sprawa rozwiazana...bedziemy DYSKUTOWC!!!!!

Gość AnnnaMarrriiiiaaaN
ja komuś nie pasuje temat to niech go ominie. my tu mamy żal do rodziców Madzi, że pozbyli się dziecka w tak brutalny sposób.Ze jeden kryje drugiego,bo oboje sa winni.Bartek nie chce,zeby Kaśka była na pogrzebie bo się obawia, że "pęknie" i go wyda.

Gość HaniaSandomir
"Katarzyna W. wyznała, że Madzia nie żyje. Że 24 stycznia ją upuściła. Tak nieszczęśliwie, że dziecko zginęło, uderzając główką w próg. Miały jej nie utrzymać ręce kochającej matki. Potem te same ręce miały ją pogrzebać, na mrozie w ruinach starego budynku kolejowego w Sosnowcu.Dlaczego tak się stało? Prawdy być może nigdy nie poznamy, ale dzisiaj możemy pomodlić się za tego ślicznego aniołka"

Gość ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja już się na ten temat nie wypowiadam zostałam tak wczoraj pojechana że głowa mi spuchła a wszystko dla tego że powiedziałam swoje zdanie na ten temat

Gość ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dla mnie to będzie nie zapomniana data ponieważ dokładnie rok temu 24 stycznia urodziłam swojego synka.

Gość Wy lepiej zastanówcie się
dlaczego na tabliczce napisane jest tylko: MADZIA WAŚNIEWSKA żyła 6 miesięcy powiększyła grono aniołków przecież nigdy tak nie pisze się tylko wpisuje się datę urodzin i śmierci. Czyżby faktyczna data śmierci małej Madzi była jednak inna niż felerny 24 stycznia? Dlaczego do tej pory nie ma oficjalnych wyników sekcji zwłok małej Madzi?