Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JPOJKPO90

SKANDAL OJCIEC CHCE BY KASIA BYLA NA POGRZEBIE MADZI

Polecane posty

Gość altamiraaaaa22222
ja mam do was inne pytanie co mówicie dzieciom jak pytają o szczegóły ? przecież nie powiem że matka madzie tam zakopała :( bo jeszcze się mnie przestraszy i w ogóle matek niestety nie da się ukryć bo dziadkowie ciągle oglądają tv zaraz są pytania kto przyniósł maskotki a dlaczego wlasnie tam itd

Gość nożownik z pierwszej miłości
Hieny sepy! wariaci wy smiecie! Kto wam dałprawo osądzac matkę? coo? kto wam pozwolił rzucic fałszywe oskarżenia? Za wyzywanie od dzieciobójców i inne oszczerstwa grozi wam sąd! Więc piszcie dalej a ja zadbam, zeby Kaska jak wyjdzie z aresztu zainteresowała się tymi wpisami szerloki zasrane!!! Kilka pozwów i siestulicie :D A im się pieniadze przydadzą. Może nauczycie sie, ze nie plecie się co slina na język przyniesie! Co innego domysły a co nnego oszczerstwa i nawoływanie do linczu!

Gość wiwa umorta
możesz przytoczyć posty w którym ktoś namawia do linczu lub pisze coś co nie jest tylko domysłem ? chętnie poczytam

a np niejaka EsteLauer [nie w tym temacie] a wtym rois ie od oskarżen o zabójstwo! czytac nie umiesz :o

Gość njionmjomj
powiesic kaske

Gość njionmjomj
Ten wiersz kojarzy mi się z Madzią.. Mamusiu jestem już taka duża, że ledwo się tutaj mieszczę ! Ale cierpliwie tutaj pomieszkam ostatni miesiąc jeszcze. Mamusiu wiem, że jak się tu wiercę to rozciągam Ci brzuszek, nie chcę żebyś się na mnie złościła i nie będę się już poruszała ! Mamusiu nie chcę by Cię bolało i nie chcę żebyś cierpiała urodzę się więc bardzo szybko żebyś mnie już przytulała ! Mamusiu już ! Już jestem na świecie ! Wyszłam szybko i bez krzyku ! ...Dlaczego więc zamiast do domu zostawiasz mnie w zimnym śmietniku ?..... ...Mamusiu wróć... Tak strasznie tu zimno... Przecież już przyszła zima ! Marzną mi plecki... zmarzły mi rączki... Długo tu nie wytrzymam .... ....Mamusiu wiem pewnie pobiegłaś do domu po kocyk i śpioszki ! Nie będę płakała, nie będę krzyczała żeby Cię nie rozzłościć.... ..... .... ...Mamusiu przyszedł już po mnie pan Bóg, wyjął z foliowego worka i zabrał tam gdzie ciepło jest i zrobił ze mnie aniołka ! Mamusiu moja kocham i tęsknię i czekam tutaj na Ciebie... ..Nie przynoś już kocyka ani śpioszków, to nie potrzebne mi w niebie... ...Mamusiu....

18:32 [zgłoś do usunięcia] 68797nyh "Zamiast ją zabijać" 17:38 [zgłoś do usunięcia] YAYO90 zostało zabite dziecko w hołdzie liakonom

18:21 [zgłoś do usunięcia] lubielaski OJCIEC WINNY człowieku, ja bym się radziła przyjżeć Bartkowi patolowi... bo między aresztowaniem żony i śmiercia dziecka zdążył bujnąc się jeszcze do fryzjera!!! to napewno on zabił to dziecko...

18:25 [zgłoś do usunięcia] juzekkujek POGRZEB POD GRUZEM WLASNIE juz morderczyni byla na pogrzebie ------------------------------------------------------------------------------- i naucz się czytac :D co drugi post o tym mówi!

Gość hn909o,k
Wciąż mnie dziwi, że w Polsce aborcja nie jest legalna. Gdyby ją zalegalizowano, żadna kobieta nie paliła by dzieci w piecu, nie chowała w ruinach, nie zamykała w beczkach, nie wyrzucała do lasu, nie chowała w reklamówkach... Ale nie. Najważniejsze żeby przyrost naturalny był dodatni.

Gość dgryey54
Bosz, co za psychole żeby pisać takie wierszyki jak njionmjomj ;] Ludzie, ogarnijcie się.

Gość hn909o,k
Prokuratura w Wodzisławiu zarzuciła 35-letniej mieszkance śląskich Gorzyc nieumyślne spowodowanie śmierci noworodka i narażenie go na niebezpieczeństwo utraty życia. Kobieta przyznała, że urodziła dziecko w domu, a gdy zmarło, spaliła ciało w piecu.

Gość hn909o,k
maSKARA MODA NA ZABIJANIE DZIECI W POLSCE

jestem niewiarygodny pacan.Bartek

a podszywaj się ile chcesz :D zabolała prawda?

Gość leilagh
w uwadze na tvn będą mówić i pokazywać jakieś nagranie w sprawie tej dziewczynki z sosnowca. I co w końcu z tą sekcją zwłok? Mają już przecież dokumenty czemu nie dają ich do publicznej wiadomości???

Gość do hn909o,k
a może tak niech zanim rozpoczną współżycie usuną sobie narządy rodne i jaka podwiąże. Nie będzie potem tragedii, ze zabiją człowieka.

Gość hn909o,k
Są wyniki sekcji zwłok 4-miesięcznej Agnieszki. Przyczyną jej zgonu były powikłania wynikające z ospy wietrznej i obustronnego zapalenia płuc. Dziewczynka zmarła w środę rano w jednym z domów w miejscowości Radomyśl nad Sanem. Rodzice dziecka zostali zatrzymani............KOLEJNY DOWOD NA ZEZWIERZENCENIE

Gość hahahaha....
njionmjomj sama wymyslilas ten "wierszyk"? :D Ja pierdole, gniot to przy tym dzielo sztuki :D Posikalam sie ze smiechu :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość WINIARNIALIPA
nie moge zrozumiec jednego dlaczego Katarzynie W postawiono tylko 1 zarzut- nieumyślne spowodowanie śmierci, a gdzie jest zarzut za nieudzielenie pomocy, zbeszczeszczenie zwłok i składanie fałszywych zeznań ?! nie żal mi jej ani trochę, przez tydzień robiła z siebie ofiarę wzbudzając litośc milionów ludzi, trzeba byc naprawdę wyrachowaną suką żeby tak postąpic, nie wiem czy jest tak głupia czy tak niedojrzała, nie rozumiem ludzi, którzy jej bronią.

Gość dotiuszka
Do tej pory wypowiadałam głośno moje uwagi, które dotyczyły zachowania (dziwnego wg mnie) ojca Madzi. Nie mogę do tej pory pojąć, jak można być osobą o tak stalowych nerwach, że w obliczu takiej tragedii która dotknęła wszystkich członków jego rodziny, on się lansuje. Ale to co czytam na tym topiku, woła o pomstę do nieba. Odnośnie uczestnictwa Katarzyny w pogrzebie każdy może mieć jakieś zdanie, ale nie wam decydować co ma zrobić ojciec z pogrzebem swojej córki. Chce widzieć żonę, to występuje o przepustkę dla żony. -------------------------------------------- kassska7878 no własnie mam nadzieję, że wnikliwe badania ciała dadzą odpowiedź. Jednak, tak sobie myślę, (teraz będzie brutalnie) jakby tak wziąć lalkę i pierdyknąć nią o próg, to jaka wersja będzie? Że upadło i sie zabiło wg zeznań matki. Jaka jest zatem szansa, że ktokolwiek dowie się prawdy w tym wypadku? jakby żadna Ja widzę że ty już znasz prawdę, jedyną i słuszną. Przecież nie ma wyroku, nie ma ogłoszonej sekcji. Nawet jak ogładzą na korzyść matki, to pewnie wg ciebie badania nie były zrobione dostatecznie wnikliwie???? ty pewnie byś zrobiła je lepiej :) ----------------------------------------------- matkapiecioraczkow Ja już nie wiem, co my mamy za prawo. Jakieś szmacisko morduje swoje dzieciątko, porzuca zwłoki w gruzach, potem mąci o rzekomym porwaniu dziecka-robiąc z siebie ofiarę. Ludzie, czy wy jesteście ślepi. To babsko powinno zgnić do końca życia w więzieniu. Aż mam gęsią skórę, na myśl co malutka Madziulka przeszła w swym krótkim życiu, mieszkać z takim potworem, bez ludzkich cech. Na 100% ta wywłoka , nieraz dała dzieciątku do zrozumienia, że jest jej nie na rękę opiekowanie sie nią-delikatnie mówiąc............. Tak, ludzie są ślepi, bo jeszcze jej nie zamordowali. Dobrze że się wypowiedziała w końcu osoba która była, widziała jakim potworem dla dziecka byłą matka. Tylko pytanie, dlaczego nie zareagowałaś? Postąpiła nagannie, nieetycznie robiąc szopki po rzekomym porwaniu, ale czy zamordowała???? nie wiadomo, sąd orzeknie.

Gość ZAWSZONACIPA
BESTIA NIE CZŁOWIEK:/ CAŁA TA RODZINA TAK ZROZPACZONA TRAGEDIĄ ŻE NAWET MIELI CZAS NA FRYZJERKA !!!!!!!!!!!!!!

Gość dqdededededddd
ja uważam ,ze powinni jej pozwolic pojść na pogrzeb..bez przesady nie zabila tego dziecka prawdopodobnie z premedytacja ,a nic sie nikomu nie stanie ,ze ona podjdzie tam

Gość wiwa umorta
przed chwilą byli w uwadze tvn pokazywali reakcje bartka na wieść o śmierci dziecka tzn brak reakcji. psychiatra czy kryminolog byl zszokowany jego zachowaniem, rodzina bartka oczywiście mówiła że bardzo lubila kasie itd wspierali ich i w ogóle bajka, matka kasi mówi że było inaczej

Gość taki jeden niezalogowany
Ogladaliscie teraz uwage ? na tvnie byl pokazany material z ukrytej kamery jak rozmowa sie toczyla z Kaska i Rutkowskim kiedy to ona sie przyznala, wczesniej gadała ze nie chciala tego dziecka i tak zyc. Mi sie wydaje ze ona umysnie je zabila a nie wypadlo z kocyka :o

Gość wiwa umorta
wypowiadala sie tez koleżanka kasi z tej grupy religijnej, byla w ciąży

Gość fakt plotka sensacja
czy będą relacjonować na żywo ich widzenie ?

Gość nikt na to nie wpadł
Swoją drogą "piękny" szacunek okazano by zmarłej Madzi, gdyby doszło do linczu podczas Jej POGRZEBU!!! :o

niech idzie. Obejrzałam Uwage... Tesciowa do dziecka: ktos bedzie latał za twoim dzieckiem(ciagle jej cos wypowminała) aty tu sobie bedziesz siedziała.. I to..chcesz aby Bartek napluł ci w twarz? ludzie..jakie ponizenie.. Ta tesciowa ma "silna" osobowosc. Ludzi rzadzic. Mowi dogryza. A taka wrazliwa osoba jak Kasia czuje sie osaczona. Ja sie nie dziwie. Do zwiazku nie moga sie wtracac ludzie: tesciowe rodzice kumple rodzenstwo! co kto ma robic albo sie wypowiadac o mezu czy zonie! tylko mieszaja.. Ja sie nie dziwie, ze Kasia zostawila jej dziecko skoro sie wtracała. Zachowała sie normalnie: umiesz lepiej? ok zajimij sie. SAMA. I kasia wyszła...Jest wrazliwą dziewczynką. A jaka kulturalna. I dobrze sie wysławia. Mam was wyprosic czy jak bo nie roumiem? to jej slowa. Kasia chce sie zamknac w wc. Ja sie nie dziwie nie chce widziec tej osoby chce sie odizlowoac! A ta osoba jak SS...owtiera drzwi..to terror! Nie mozna komus tak robic. To zaprzeczanie czyjejs przestrzeni zyciowej. Bartek tez jest pod rozkazami mamy. Widac. Dajcie tej Kasi spokoj. Trzeba wybaczac! Winni sa ci wokół cokolwiek sie stało. I ta dziewczyna ma miec psychologa od teraz! Nawet jak jej nerwy pusciły..była przemeczona..a po tym jak rozmawia z rutkiem..ona ma depresje..taki bezsens zycia. To znak, ze juz dawno potrzebowała pomocy. Ate słowa..jestescie dla mnie obcy. Kazdy psycholog powinien wiedziec, ze takie słowa znacza...tak bardzo was kocham a tak mnie ranicie! No ale jaki kraj tacy psycholodzy Co do rekacji Bartka..udawana..Albo maczał palce, albo sie domyslał ze kasi depresja wróciła..Ale trasa ukrycia dziecka mowi samo za siebie ktos to zrobił i to nie kasia... A slowa tesciowej: we trio..mama tata bartek...Bartek kieruje buzie w strone matki..to znak, ze matka prawdy nie mówi( o tym ze juz dawno chciała ich do psychologa poslac..to nieprawda rekacja Bartka ja zdradza) ps pomagam z dobrego serca. Nie sztuka wsadzic niewinna dziewcyzne z pokiereszowanym zyciem do paki.. Cenne ze Bartek wspiera kasie, mowi ze ja kocha. Dla tej dziewczyny jak to jej pokaza to wiele. Bo czuje sie jak NIc... Ona ma doły z powodu zycia. Ma takie momemnty ze traci sens..i robi to co robi. Ta proba samobijcza..ta depresja..ze dziecko leci z jej z rak. Wierze, bo czlowiek jak ma słąby dzien to i talerze z rak leca..sa takie niezgrabne niezdarne itp Na pogrzebie dziecka powinna byc tylko rodzina. A dla Kasi to terapia pozegnac corke.