Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JPOJKPO90

SKANDAL OJCIEC CHCE BY KASIA BYLA NA POGRZEBIE MADZI

Polecane posty

Gość s.o.s
i tak jej nie wypuszczą

minutka_21 nic dodać , nic ująć od poczatku odnosze takie same wrażenie i jeszcze jedno zauważcie jak teściowa Katarzyny wypowiadała się o niej jak była wersja o porwaniu teraz wszystko co o niej mówi to zaprzeczenie tamtych DOBRYCH SŁÓW. Ja Kasi współczuję najgorsze co może byc to jak takie teściowe,babcie , ciocie i siostry dobre rady wchrzaniają się we wszystko. Mama Bartka musi być dobrą mendą - żeby tylko wyszło na jej. Zero skrupułów , cwaniara teraz jedzie po Katarzynie , bo ona nie może się obronić. Żałosna rodzina..... szkoda,że Madzia na taką trafiła , bo przypuszczam ,że gdyby byli sami bez takich wtrącaczek , cała ta sprawa potoczyłaby się inaczej. Na samym poczatku była nawet mowa,że ona to wszytsko upozorowała , nie zadzwoniła po pogotowie , bo bała się co powie teściowa, co powie jej mama ....

Gość Adamo...
Wy i tak wszystko wiecie najlepiej mam prośbę do ludzi tutaj jak uważacie ze ktoś jeszcze jest winien śmierci dziecka to weźcie sprawy swoje ręce znajdźcie twarde dowody i wymierzcie sprawiedliwość złóżcie doniesienie do prokuratury na tego kogo uważacie ze jest winien śmierci a nie tutaj piejecie na forum a to chooj daje i zakończcie już ten żałosny spektakl

Gość minimin
szkoda dziecka.i tyle w temacie

Gość minimin
powinna byc aborcja legalna i tyle

sodie86.. zgodze sie! miała dosc trajkotania..czlowiek w depresji chce ciszy.i spokoju! Stało sie cos..i ona nie powiadomiła bo była skryta to jej natura. nie zwierza sie, nie mowi ludziom nic, wiec nie działała z premeedydaclja.. I naie chciała osadzania bo miała tego na co dzien! ale cały czas mnie nurtuje ze ktos jej pomogł. I to był Bartek. Jego reakcja. Ponadto komu ufała? Komu by rzekła? Albo sie poklocili..ona wrociła do domu stało sie..on zawrócił zobaczył ja..i tam dał zwłoki..gdzie dał.

Gość do/// minutka_21
ale chyba nie wierzysz, że : Kaśka potrafiła SAMA ? w kilkadziesiąt minut wrócić do domu, przebrać Madzię," upuścić " , szybko wyprowadzić z domu na oślep? iść po ciemku w wielkim mrozie do tego strasznego miejsca na uboczu przy torach, tam szukać liści, kamieni itp, odwalić całą brudna robotę, dzwonić do matki, brata? żeby czekali na dole na Nią,SAMA ?pierdyknąć sobie w głowę /podobno obdukcja Kaski była-uderzona tępym narzędziem/ dotrzeć w jakim czasie ? znów na druki kraniec miasta tam znów położyć się i czekać na " pseudo szczęśliwy los "przechodnia, że Ją znajdzie, a to że DZIECIĄTKO - może jeszcze żywe leży w tym przeokropnym miejscu, wołające to nic, ważne, żeby tylko Ona była w końcu już odnaleziona jako pokrzywdzona. I niby to wszystko samo? i niby to Ona jest taka fajna. Każdy ma swój rozum i trauma z dzieciństwa nie usprawiedliwia. Ile przypadków w świecie, że wiele lat maltretowane wykorzystywane latami przetrzymywane w piwnicach a potem oprawcy wybaczają i przy okazji za to nie robią krzywdy nikomu z najbliższych, tylko dlatego , że "zupa była za słona".. Boże oby tym ludziom było wybaczone czyli Jej i Jej pomocnikowi. Bo nie wiarygodne to aby działała sama...

Gość Wiesz chyba masz rację
nie wiarygodna śmierdząca sprawa. Ale pan Jackowski posunął się dalej tzn. WIDZIAŁ W WIZJI

uduszenie i udział dwóch osób. Potem mogli upozorować scenariusz i uderzenie Madzi. Katarzyna też miała niby ślad po uderzeniu w głowę, potem tez Bartek dostał i o ironio : wszyscy są kwita :-o

oczywiście w stylu "czarnego żartu " - wszyscy są walnięci w głowę.

Gość Chyba czarnego humoru
... nie ma się z czego śmiać ,ale zostałem tym rozbawiony.

Gość 12dd,k00km
WSZYSTKIM ŁATWO OSĄDZAJĄCYM - JAK SIĘ ZNAJDIECIE W PODOBNEJ SYTUACJI CO MATKA MADZI - TO MOŻE COŚ ZROZUMIECIE !!!

Gość jfierfjoei900
Jeżeli odważy się przyjść na pogrzeb Madziulki /bo ten potwór w ludzkiej skórze jest do wszystkiego zdolny/ to życzymy jej żeby padła tam trupem przy trumience swojej ofiary, takie coś jak ona nie powinno chodzić po ziemi!

Gość 2dm09kll
Powinna ja spotkać bardzo surowa kara, aby inni bezmózgowi rodzice wyciągnęli wnioski na przyszłość, nie wierzę, że to było nieumyślne spowodowanie śmierci to chyba jakiś żart!!!!!!jak matka kochająca swoje dziecko po takim incydencie nie wzięłaby słuchawki żeby zadzwonić na pogotowie? to pierwsze co przychodzi człowiekowi do głowy!!!aby ratować swoje dziecko, dlaczego od razu założyła,że dziecko umarło???? czy ona jest lekarzem żeby wystawiać taką diagnozę? zresztą cała ta sprawa śmierdzi i nie jestem przekonana co do niewinności ojca myślę, że też mógł jej w tym pomagać a teraz udaje niewinnego i biednego chłopca. Ale pewnie i tak się nigdy tego nie dowiemy:(

Gość pindolek wspodnicy
jesli to był wypadek to czego nie udzieliła pomocy...jeszcze niech ja pochwala i wypuszcząz aresztu bezsensu....ona juz sama dziecko pochowała ....oszukiwała nie uroniła ani jedne łzy z premedytyacja oszukiwała uważam że celowo zabiła dziecko...nie wiem dlaczego prokuratura a kryje mam wrazenie jakby chcieli sprawe ukryc i pomóc matce....eksperci wypowiadali się ze niemożliwe zebyu upadek z takiej wysokosci spowodował natychmiastowa śmierć a oni mydla nam oczy ze tak było bzdura...i ueszcze to porzucenie ukrycie ciała dziecka

Gość mrowkidupki
TO PRZECIEŻ PODŁA OSZUSTKA, 5 LAT DO PAKI O ZAOSTRZONYM RYGORZE

Gość nmko097
Myślę, że matka już w pogrzebie swojego dziecka uczestniczyła! Matka już swoje dziecko pochowała! Po co ma uczestniczyć w drugim pogrzebie małej Magdy? Wreszcie dziecko zostanie pochowane "normalnie", a nie pod kupą gruzu! Taki los zgotowała dziecku własna matka, to straszne ... Czy to na pewno matka?????

Gość lidyta
Madzia raczej by nie chciała zeby mama przyszła na jej pogrzeb.Ona juz ją pochowała.I moze bedzie płakac nad trumienką córki?Idiotka,zabiłabym!

Gość W tvn24 piszą
Że zabezpieczyli mieszkanie rodziców Magdy i założyli plomby na drzwiach

Gość no takkk
ale ona juz jeden pogrzeb swojemu dziecku wyprawiła!!! w gruzach:(

Gość pseudonimON
nie będzie jej i po co tyle krzyku ?

Gość 2983912382
Na tym drugim topiku wszyscy prawie sie zgodzili, że to skandal, że ojciec nie chce zeby matka jechała na pogrzeb i ze woli cały tłum obcych zaprosic w tv włącznie... Wy tu chyba wszyscy macie jakies choroby umysłowe. LOL

Gość Adwokat Diabłów
ta oni by chcieli matke wiesz po co he he

Gość polo Cocta
zajmijcie się swoim osranym tyłkiem

Gość yeeeeeeeeeee1
sorry ale nie decydujesz czym sie zajmujemy wiec jak nie pasuje to wypad w podskokach

Gość matka zaradna
każdy interesuje się tym czym chce, co was interesuje to