Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JPOJKPO90

SKANDAL OJCIEC CHCE BY KASIA BYLA NA POGRZEBIE MADZI

Polecane posty

Gość kassska7878
myślicie, że ona zabiła dziecko?

Gość dfgdfg545545
a po co ten tłum ma iść na pogrzeb? ktos ich prosil? ktos kazal przynosic durne zabawki i znicze w tamto miejsce?

Gość boginisexxxxu
FAKTY / PRAWDA ?? 1. Nie chcieli wlasnego dziecka, przeszkadzalo im w wychodzeniu do kina itd. 2.u Bartka nawet sie nie zebrala JEDNA LZA w oku !! ( przy najgorszymy na swiecie , utraty wlasnego dziecka)nie chodzi sie do fryzjera. 3.Bartek sudiowal SMIERC w necie horrory itd.. 4. zaplanowal to wszytsko , wiedzial ze jak dziecko spadnie ( AKURAT NA PROG ) na prog , to moze umrzec. wiec wiedzial ze nic im nie udowodnia jak beda sie trzymali swojej wersji o wypadku, dlatego nadal kocha zonke , teraz dopiero beda szczesliwi i wolni. 5.glubil sie w zeznaniach. Ludzie WIECIE CO JEST NAJGORSZE??? ZE IM SIE UDALO!!! jak wchodzi do domu pewnie jest dumny jak PAW!! odrazu widac ze to psychopata. tacy ludzie wlasnie ,zimni,zamknieci w sobie , morduja w szkolach .lub swoich rodzicow , lub wlasne dzieci.

Gość Ksenka44444
Tom Wa-wa...// spierdalaj w podskokach .

Gość lubielaski
HIPOKRYCI NAJPIERW OSZUKALI POL POLSKI... ALE HIPOKRYZJA !!!!!!!!!! ANIOLKA ....... SZCZYT HIPOKRYZJI

Gość Tom Wa-wa...
juz ludzie byli w miejscu odnalezienia dziecka tam to była szopka w ich wykonaniu te pluszaki znicze wiec wystarczy nikt ich na cmentarz po za rodzina nie prosi o uczestnictwo więc spadać mi

Gość Ksenka44444
jak by ja dorwała swoje rece to by ja rozszarpała te matke

Gość lubielaski
HIPOKRYCI NAJPIERW OSZUKALI POL POLSKI... ALE HIPOKRYZJA !!!!!!!!!! ANIOLKA ....... SZCZYT HIPOKRYZJI

Gość lubielaski
OJCIEC WINNY człowieku, ja bym się radziła przyjżeć Bartkowi patolowi... bo między aresztowaniem żony i śmiercia dziecka zdążył bujnąc się jeszcze do fryzjera!!! to napewno on zabił to dziecko...

" SKANDAL OJCIEC CHCE BY KASIA BYLA NA POGRZEBIE MADZI" Nie wasza sprawa, zajmijcie się swoim życiem

Gość Tom Wa-wa...
jednak zmieniam zdanie. Ludzie macie rację- Bartek to psychopata.

Gość luizasmigieldka
PO TYM JAK ŻONE MU ARESZTOWALI, I DZIECKO MU ZMARŁO, POSZEDŁ DO FRYZJERA... Ojciec dziecka zachowuje się jak gwiazda... ;/ ma swoje 5 minut na konferencjach... dziwny, gdyby coś mojemu dziecku się stało, nie byłabym wstanie tak sie zachowywać!!! i napewno bym mnie chciała znać swojego męża, chciałabym wziąc z nim rozwód albo go zabić, jeśli by coś mojemu dziecku zrobił, nawet przypadkiem!!!! NO.... I JESZCZE ZDĄŻYŁ IŚĆ DO FRYZJERA... ;/ ŻENADA... ON POWINIEN BYĆ PODEJRZANY

Gość Tom Wa-wa...
no dalej podszywac sie nie robi na mnie to nawiekszego wrazenia poyebani katole od siedmu bolesci

Gość Tom Wa-wa...
zostałem przekonany.Rzeczywiscie z tym fryzjerem przesadził.

Gość aaronspieleng
Tyle w temacie .Zastanówcie się ludzie! Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień"

Gość Tom Wa-wa...
Nie przejmujcie sie mna. Po prostu jestem dwulicowy i fałszywy mam swoje poglady ale sie z nimi nie zgadzam.

Gość Tom Wa-wa...
te wasze domysły i dowody ze Bartek jest winny sa warte potarcia o tyłek po sraczce głębokiej

"poyebani katole od siedmu bolesci" Sugerujesz, że dla muzułmanów czy żydów zakopywanie dziecka pod gruzami jest normalne ? Wierz mi takie coś może oburzyć nie tylko katolików.

Gość juzekkujek
POGRZEB POD GRUZEM WLASNIE juz morderczyni byla na pogrzebie CZYZBY OJCIEC byl opetany i zuchwale uwaza ze im katom na wszystko trzeba pozwolic MANIPULANCI

Gość adaszubienica
czy on jest normalny czy nieszczesliwy ? wybaczył takie cos,kocha ja dalej szalenczo,a magda to co ? nic nieznaczyła ze nie ma do katarzyny zalu nawet?

Gość dgryey54
Czemu uważacie że pogrzeb czyjegoś dziecka to jest wasza sprawa ? To że kogoś pokazują w telewizji to nie znaczy że ten ktoś jest waszą własnością. Myślałby kto że to wyście rozlepiali te plakaty....

Gość say say say
niebywałe... obcy ludzie będą mówić rodzinie kto ma być na pogrzebie a kto nie ręce opadają

Gość adaszubienica
Ciekawe kiedy zobaczymy Bartka w tańcu z gwiazdami albo w innym show bo widać że chłopak bez kamer nie może jednego dnia przeżyć.

Gość Tom Wa-wa...
sorry, ale idę się wysrać bo GÓWNO PRZEZE MNIE PRZEMAWIA.

Gość misiakowalkio
Rodzina próbuje zdjąć odpowiedzialność z tatusia. prawdopodobnie razem skrzywdzili Madzię i obmyślili sprytny ich zdaniem plan. Kasia nie przewidziała jednak, ze rodzina Bartka ją poświęci w imię honoru rodziny. za jakiś czas prawda wyjdzie na jaw, a detektyw Rutkowski zwoła konferencję i powie, że on to juz od dawna wiedział. PARANOJA!

Gość misiakowalkio
Oj pseudo tatuśku nie dolewaj oliwy do ognia...i skończ z tą farsą o kochanej mamuśi M ADZI

Gość dsgfhty
autor tematu ktory wypowiada sie pod coraz to innymi nikami niech uda sie na leczenie obsesyjne zainteresowanie cudzym zyciem nie świadczy o zdrowiu psychicznym

Gość janszuwarek
moim zdaniem nie powinna iść na pogrzeb jak ona ludziom spojrzy w oczy macie racje troche dziwne zachowanie pana bartka jakby się nic nie stało ale może nie chce okazywać uczuć przed kamerami nikt nie wie co się dzieje potem w domu nie mozna go oceniać oni nie mają życia prywatnego ciagle chodzą za nimi dziennikarze oni potrzebują spokoju po tym tragicznym wydarzeniu nie dają mi spokoju te likanie

Gość ndekjfjcwour09jn
Taak kocha wciąż żonę morderczynie, bo pewnie go kryje, to jak może inaczej....skończyliby ten cyrk i w końcu się przyznali!!! Ja temu całemu tatuśkowi nie wierzę...a w jakim celu ta matka z Bożej łaski na pogrzebie, przecież ona Magdę już pochowała, pewnie jeszcze żywą w ruinach, czyż nie?!!Niech gnije w więzieniu, a najlepiej niech zapieprza fizycznie w kamieniołomach, a nie "wczasuje się" za nasze pieniądze