Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JPOJKPO90

SKANDAL OJCIEC CHCE BY KASIA BYLA NA POGRZEBIE MADZI

Polecane posty

Gość wasze zachowanie zakrawa
na zbiorową histerie :o każdy chce wydać wyrok i dokonać linczu na oskarżonej. jak prokuratora uzna, że można ją wypuscic na pogrzeb to nic wam do tego. a kto jest bez winy niech pierwszy rzuci w nia kamieniem. ci ludzie z dziecmi w miejscu gdzie schowane byly zwloki madzi to jakas obsesja. misie lalki, wyzwiska powypisywane na kartkach :o chore spoleczenstwo chory kraj.

Gość drozd
to opowiem Wam ciąg dalszy tego filmu sensacyjnego, zróbcie sobie kawę, herbatę albo drinka i usiądzcie wygodnie ... - w czasie ceremonii pogrzebowej Madzi nad cmentarz przyleci mały helikopterek i nagle z helikopterka zostanie zrzucona drabinka i ktoś krzyknie Kasia i Bartek - wskakujcie na drabinkę, więc bez żadnego zastanowienia oboje skorzystają z okazji i za moment helikopterek będzie ponownie w powietrzu i po kilku minutach lotu wylądują na małym lotnisku w Bielsku-Białej i błyskawicznie przemieszczą się do wynajętego samolotu Cesna , który już jest gotowy do startu na pasie i pilot woła do wieży, Delta7 - poproszę o zgodę do startu i zgoda jest, więc Cecna jest w powietrzu i obiera kierunek na wschód , w między czasie z lotniska w Piotrkowie startują dwa samoloty wielozadaniowe F-16 wyciągnięte błyskawicznie z hangaru w czasie remontu generalnego z rozebranymi silnikami , więc po pokonaniu 10 kilometrów oba złomy wpadają do jeziora sulejowskiego a Kasia i Bartek po dwóch godzinach lotu spokojnie lądują w Mińsku witani przez prezydenta Bialorusi z kwiatami

Gość 68797nyh
Zamiast ją zabijać mogliście ją podarować mi,Kocham dzieci w przeciwieństwie do Was drodzy rodzice Madzi.

Gość do dsgfhty
Żyjemy w społeczeństwie. Brak zainteresowaniem się drugim człowiekiem i skupianie się li tylko na sobie świadczy o wyobcowaniu to dopiero podejrzane pod względem zahamowań psychiatrycznych.

Gość gfkjdsflm wp;
Bartuś elegancki, wyszykowany pod troskliwą opieka mamusi. Spokojny, opanowany- przecież tylko żona zabiła mu dziecko. Tu nie znajdziecie żadnych emocji, bo ich nigdy nie było. Madzia była mu obojętna i nie miał z nią żadnych więzi emocjonalnych. Inaczej szalałby z rozpaczy. A on spokojnie lansuje się w mediach, pewnie oczekuje na propozycje. I to nie będzie " dlaczego ja?' tylko raczej " mam talent". Wierzę, jednak, że to nie koniec sprawy i obydwoje rodzice poniosą karę. Chyba, że nasz kraj nie jest państwem prawa.

"Kto z was bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią kamieniem" . Ludzie żywicie się sensacją , tak samo jak te wstrętne media. Nikt z was nie wie , co tam wydarzyło się naprawdę . Wasze głupie spekulacje ... jakbyście jakiś scenariusz wspólnie pisali. Serce pęka , jak pomyślę o Madzi , ale nie osądzam matki , bo jakie ja mam do tego prawo ?! Mam tylko wielką nadzieję,że to był naprawdę nieszczęśliwy wypadek!!! Zajmijcie się swoimi dziećmi , partnerami , posprzątajcie w domu , idźcie na spacer albo nawet do sklepu - to będzie o wiele lepsze dla waszych umysłów.

Gość akurat wy to nie macie
żadnego prawa decydować kto na czyim pogrzebie może być i czy być powinien zachowujecie się jak takie hieny cmentarne, cokolwiek się wydarzy, to lecicie i obsiadacie jak padlinę ktoś źle postąpił, OK- nikt temu nie zaprzecza, ale Wy tym swoim zachowaniem, całym jadem i chęcią zemsty nie wychodzicie wcale na 'lepszych'

Gość aniaGUNK
tak to jest jak zieci sie dymaja miedzy soba w przerwie na reklame ogldajac horrory a po obiedzie bawia sie w wampiry. Wezcie odejdzcie juz zenujace typki bo zal na was patrzec. ZERO , polskie ZERA

Gość dawajcie więcej naiwniaki
gdyby ktos spróbował zlinczowac matke Madzi to bedzie mordercą nikt nie prawa z was wydawac wyroków bo wasze oskarzenia opieraja sie na idiotycznych domysłach macie nasrane we głowach sieczke i nic wiiecej

Gość PISARZ1Q
hm... "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem.

Gość JHUIM,'/[
NIECH BARTUS nie lansujE się przed kamerami itp ,tylko idż do księdza i zrób pogrzeb Madzi .A zresztą ja zapomniałem że ty robisz za księdza udzielasz sakramentów ,to i pochować możesz .Ale postaraj się to szybko zrobić ,bo policja jest blisko bardzo blisko odkrycia całej prawdy .Zastanów się jakie błedy popełniliście tylko nie panikuj za bardzo bo się wyda

Gość LUDZIEEE!!!!!
W kraju nędzy i rozpaczy każdy woli się interesować czyimi problemami. . . .widzę samych sedziów. . .każdy by oceniał. . .tylko rodzi sie pytanie jakim prawem ??? Ciekawe jak by się zachował/a gdyby ktoś z was był w takiej sytuacji. . .oceniać przychodzi łatwo gdy nas to nie dotyczy więc dajcie ludzie sobie "siana" bo juz zapewne wiele osób ma dość tego tematu niedługo człowiek że strachem otwierał będzie lodówke by przypadkiem kolejnej informacji o Madzi nie usłyszeć

Gość Tom Wa-wa...
czy ja czasem nie jestem siostrunia Bartka????????

Gość do LUDZIEEE!!!!!
Normalna matka to poszła by za swoim dzieckiem czyli na tamten swiat.

Gość MOKRACIPA
Bartuś kupił bilety na kolejny horror! Jemu ona jest potrzebna do uzgodnienia zeznań, ona jest pod jego totalnym wpływem ,jeśli Policja dopuści do rozmowy tych dwoje on z pewnością rzuci urok wilkołaka na nią i już nigdy nie dowiemy się jak to jest z tym pseudo tatusiem

Gość VB777
czytam śledze ogladam i głupi nikt nie jest Ojciec dziwak matka jeszce bardziej cała ta rodzina zagadką jes POLICJA WYJASNI WSZYSTKO NIE ZAPOMINAJCIE O TYM !

Gość dgryey54
Ciekawe to jest bardzo że nie interesujecie się wojnami, ludobójstwem, głodem, dziećmi umierającymi na aids tylko tym co akurat lansuje telewizja. Nie widzicie że jesteście ich pionkami ? Jak wam każą płakać to płaczecie, jak osądzać to osądzacie. Gdzie macie swój własny rozum ? Słyszał ktoś co się dzieje teraz w Syrii ? Tym się zainteresujcie.

Gość dawajcie więcej naiwniaki
a moze temu wszystkiemu jest winny doreczyciel pocztowy czy ktos go juz przesłuchiwał?

Gość matkapiecioraczkow
Ja już nie wiem, co my mamy za prawo. Jakieś szmacisko morduje swoje dzieciątko, porzuca zwłoki w gruzach, potem mąci o rzekomym porwaniu dziecka-robiąc z siebie ofiarę. Ludzie, czy wy jesteście ślepi. To babsko powinno zgnić do końca życia w więzieniu. Aż mam gęsią skórę, na myśl co malutka Madziulka przeszła w swym krótkim życiu, mieszkać z takim potworem, bez ludzkich cech. Na 100% ta wywłoka , nieraz dała dzieciątku do zrozumienia, że jest jej nie na rękę opiekowanie sie nią-delikatnie mówiąc. Nie można tego czegoś nazywać matką, nie zasługuje na to. Ale wierzę, że życie okaże się dla niej sprawiedliwe i dozna tylu przykrych rzeczy, że odpokutuje ten koszmarny czyn. Po jej wyrafinowanym pysku widać zresztą kim ona jest, zwierzę bez uczuć-nie obrażając zwierząt, bo one bądź co bądź, ale mają więcej miłości do swego potomstwa, niż to zwyrodniałe babsko. I nie usprawiedliwia jej fakt, że miła ciężko, urodziła ją zbyt wcześnie, nie miała oparcia itp., ja też nie mam lekko, ale mimo wszelkich przeszkód w życiu, kocham swoją córcię ponad wszystko i życie bym za nią oddała, ale tak myśli matka, która kocha swoje dzieci, a nie zwyrodnialec...

Gość indykw kupie
Bartuś, a może wywiadu udzielisz do programu SLOWO NA NIEDZIELE?

Gość ludzie dajcie se siama!!!!!
Ludzie przeczytajcie tylko co co za brednie wypisujecie ile w was nienawisci ilu z was naprawde przejmuje sie losem dzieci pokrzywdzonych interesuje was tylko potepienie

dgryey54 - masz rację, mam nadzieję, że jest więcej osob, które z umiłowaniem i usmiechem sadysty nie ubijają piany na medialnych sensacjach

Gość kassska7878
Biorąc pod uwagę fakt, że biła się bo brzuchu żeby poronić, że zostawiła je na 10 dni po narodzinach (nie czuła macierzyństwa), że chętnie oddawała dziecko pod opiekę rodziny, well..... Ciężko myśleć, że chciała to dziecko. Myślała o tym, chciała je gdzieś oddać jeszcze przed narodzinami. Trochę dziwne jest, że mając 22 lat jest sie takim dzieckiem mentalnie. Ona ma naprawdę mega problemy psych. Jej partner tego nie zauważył, jak sądzę. Albo zauważył ale zignorował. Czy należy obwiniać ojca dziecka? Przecież tak deklaruje, że kochał małą (ma jej filmik w tel. i tak słodko wspomina ją). Myślę, że nie wiedział o tym najgorszym a teraz chce chronić żonę. On ją naprawdę kocha, rzadko zdarza się, że mężczyzna tak kocha kobietę. Że stoi za nią murem w TAKIEJ sytuacji. Czy on tak bardzo ją kocha i wierzy, że my jesteśmy ofiarami ICH kłamstw?

matkapiecioraczkow- nie masz prawa nikogo wyzywać od szmat, nie masz też prawa nikogo OBRAŻAĆ- tak samo, jak nikt nie ma prawa pozbawić nikogo życia różnica 'w wadze' czynu oczywiście jest, ale generalne założenie jest takie samo- więc zanim zaczniesz wymagać 'przestrzegania reguł' od innych, sama to zrób nie Ty też decydujesz co jest, a co nie jest wyznacznikiem bycia 'dobrą matką'

Gość njionmjomj
na szubienice z kasia!!!!

Gość do kaska cos tam
a skad masz takie info, ze matka dziecka bila sie po brzuchu? bylas swiadkiem tego wydarzenia czy tez przeczytalas ta zacna informacje w komentarzach pewnej anonimowej osoby toczacej piane z pyska?

Gość dgryey54
kassska7878, Ty się dobrze czujesz ? Ty jesteś ofiarą ich kłamstw ? A co Ci ubyło przez te kłamstwa ? To Ty rozwieszałaś te plakaty w Sosnowcu czy może sobie słodko popierdywałaś w stołek oglądając tvn24 ?

Gość ,ffkff
nie chce nic mowic, ale temu bartkowy oczy tak się cieszą jak mało komu mysli ze spusci leb w dol to nie bedzie widac tych wesolych oczu?

Gość manio ciekawski
Ofiary kłamstw, nieznanej im osoby, która jest odpowiedzialna za śmierć swojego dziecka i spartoliła sobie życie. Biedne ofiary jej kłamstw. Wasze prawo opluwać i bawić się nieszczęściem martwego dziecka i jej takiej czy owakiej rodziny. Najbardziej to wy jesteście pokrzywdzeni, bo oszukiwano was, grano na waszych emocjach, aż się od telewizorów i komputerów, oderwać nie mogliście. Cierpienia wasze, muszą być wynagrodzone. Niech szubienica już stanie, na stadionie narodowym.