Bilirubina 0 Napisano Luty 17, 2012 Mamuśkowa, cudnie, że zakup tak Ci się udał. Teraz będziesz mogła sobie poszaleć. Ja niestety, jak już wspomniałam, nie dysponuję metrażem na takie wspaniałości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bilirubina 0 Napisano Luty 17, 2012 Kajla, z doświadczenia Ci powiem, że przy remontach pięknie się chudnie w zupełnie naturalny sposób. Kilogramy spadają z człowieka tak od niechcenia i znikają za horyzontem... Powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniaaaaaaa28latttt Napisano Luty 17, 2012 kajla84... super chudniesz! ja dopiero od wtorku zaczelam i na razie nic , dzisiaj na sniadanie zjadlam 2 kromki razowca z salata ,ogorkiem,bialy ser twarog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuśkowa 0 Napisano Luty 17, 2012 hej, my dziś krótko na dworze, bo pada deszcz i jakoś tak nie miło godzinkę połaziłam i do domu dziś rybka z surówką a potem na wieczór zakupy z koleżanką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melcia@ 0 Napisano Luty 17, 2012 czesc! widze dziewczyny ze jak na razie idzie nam swietnie:) ja dzisiaj stanelam na wadze i prosze zobaczylam 7 z przodu:) chociaz jak ja zaczynam chudnac to najpierw schodzi mi z ramion i biustu a z bioder to nic!!!!!mam figure typowej gruszki czyli duzyyyyyyyyyyyy tylek,czesto mam problemy zeby kupic jakies spodnie!!! dziewczyny a macie jakis sposob na cellulit?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melcia@ 0 Napisano Luty 17, 2012 aaaaaa zapomnialam napisac ogladalyscie moze wczoraj rozmowy w toku??bylo jak pieknie wygladac po ciazy!jedna dziewczyna schudla 26 kg chociaz wg mnie nawet przed odchudzaniem wygladala dobrze!!no ale moral taki ze chciac to moc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tosia877 Napisano Luty 17, 2012 witam w kolejnym dniu zmagań:D ja już mam 5 dzień kopenhaskiej,jutro obiecane ważenie.dzisiaj się troszke nabiegałam od 7 , bo szlam na badanie krwi później załatwiałam w kilku miejscach zaświadczenia do urlopu wychowawczego,ale myślę,że jak dzisiaj upiekę biszkopt do tortu to pośmigam troszkę na rowerku:) a u Was dziewczyny jak? na szczęście już minął tłusty czwartek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tosia877 Napisano Luty 17, 2012 melcia ja wlaśnie chcialam obejrzeć ,tzn planowałam zobaczyc rozmowy w toku ale niestety przegapiłam.musiałam lecieć na zakup i przegapiłam. a co ta dziewczyna robila ze schudła 26 kg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuśkowa 0 Napisano Luty 17, 2012 http://tvnplayer.pl/programy-online/rozmowy-w-toku-odcinki,63/odcinek-1987,nie-bede-rodzic-bez-tipsow-i-makijazu,S00E1987,10013.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuśkowa 0 Napisano Luty 17, 2012 żenada!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuśkowa 0 Napisano Luty 17, 2012 a na porodówce ten poprawiałam makijaż dopóki byłam w stanie mąż robił fotki, chciałam mieć matową buzię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Luty 17, 2012 tulipanek1981 Tłuszczyk na bioderkach, to również mój wielki problem :P Udało mi się go trochę pozbyć, ale szczerze to nie wiem którym ćwiczeniom to zawdzięczam :D Wydaje mi się, że Cindy Crawford ma takie ćwiczenie: http://www.youtube.com/watch?v=jMY7b2iIuW0 (02:46 minuta). No i chyba hula hop :D Tylko kręcony na biodrach, a nie w talii. Pamiętam, jak w liceum kręciłam hula hopem miałam piękna talię i biodra ehh miłe wspomnienie :D No i używam spodenek neoprenowych - pocę się w nich jak dzika świnia! :P Zastanawiam się czy nie kupić sobie L-karnityny. Ponoć pomaga wytapiać tłuszcz. Naczytałam się o niej i dobrych, i złych opinii i sama już nie wiem! Nie chciałabym sobie zaszkodzić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diety Napisano Luty 17, 2012 Witam, zapraszam na strone www.odchudzanieidiety.blogspot.com gdzie znajdziecie ciekawe artykuly na temat odchudzania, opis wielu ciekawych diet oraz porady, polecam poazdrawiam i zycze sukcesów www.odchudzanieidiety.blogspot.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melcia@ 0 Napisano Luty 17, 2012 rzeczywiscie niektore te dziewczyny w tym programie to przegiecie!!ale ta co schudla to calkiem do rzeczy mowila!a schudla zmieniajac nawyki zywieniowe czyli zero slodyczy i za to duzo warzyw i mieso robionego na parze!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tulipanek1981 Napisano Luty 17, 2012 Dziekuje za odpowiedz "ChceMiecSzczupleCialo" Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuśkowa 0 Napisano Luty 17, 2012 melduję się dopiero wróciłam z zakupów na kolację wypiłam jogurt pitny bo nic innego nie miałam i nie dałam się namowić na żaden fastfood a było ich mnóstwo co krok i krzyczały do mnie ;) dobrej nocki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuśkowa 0 Napisano Luty 18, 2012 miłego dnia ja na cały dziś znikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajla84 0 Napisano Luty 18, 2012 Dzien dobry dziewczynki;) Ja juz po sniadanku;) jedna kromeczka ciemnego chlebka z plasterkiem chudej wedlinki... mam zamiar dzis poszalec z moimi chlopcami na sankach;) wiec w koncu troche ruchu bede miec;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniaaaaaaa28latttt Napisano Luty 18, 2012 hej dziewczyny ja dzisiaj biore sie za porzdki. A na sniadanko 2 kromeczki ciemnego chleba z kielbaska , ogorkiem i kawa. A co na obiadek proponujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tulipanek1981 Napisano Luty 18, 2012 Ja na obiadek robie pyszna salatke z ciemnego ryzu, papryki, cukini i tunczyka. Polecam, jest pyszna:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Luty 18, 2012 Hejka dziewczyny! Oj ja ostatnio sobie pofolgowałam! Frytki mnie zgubiły, ale miałam na nie taką ochotę! Na szczęście bez obżarstwa. Dziś na obiad chili con carne, więc muszę uważać na wielkość porcji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuśkowa 0 Napisano Luty 19, 2012 mało nas/was szukam motywacji gdzie indziej powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melcia@ 0 Napisano Luty 19, 2012 hey!kurde wczoraj sobie troche odpuscilam i podjadlam slodkie az bylam zla na siebie a dzisiaj moja mama jeszcze urodziny uf ciezko bedzie:P no ale nie od razu rzym zbudowali:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ChceMiecSzczuplkeCialo Napisano Luty 19, 2012 Hej hej :) Weekendy są najgorsze :D Siedzę w domu i bym tylko jadła :P Zaopatrzyłam się w tonę jogurtów naturalnych na mały głód i jakoś leci! A wczoraj 50 minut aerobiku z Deanne Berry - daje czadu! mamuśkowa a gdzie się przenosisz? ja również udzielam się na kilku topikach na raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Luty 19, 2012 To wyżej to oczywiście ja :D Zakwasy w rękach dają znać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ew22 0 Napisano Luty 19, 2012 Witam panie :) kajla gratuluję sukcesu :) ja miałam w piątek załamanie :D byłam u rodziców i zjadłam 2 kawałki ciasta plus pączek :D hahaha no ale trudno... co tak pusto się zrobiło?? :) tosia ważyłaś się już?? ja się ważę w poniedziałek bo chyba będzie równo tydzień jak zaczęłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Luty 19, 2012 cześć :) ja już po śniadanko-lunchu. Dziś zaczęłam zdrowo, bo od zielonej herbaty i jajecznicy z chudą szynką :) czyli białko na masę jest! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajla84 0 Napisano Luty 19, 2012 hej;) dziewczyny mowcie jakie wasze rezultaty po tyg ja dzis bylam za waga;) ale nie chce na nia wydawac 80zl, tym bardziej ze widzialam w roznych gazetkach czesto za 30 zl...ale upatrzylam sobie juz orbitrek;) teraz czekam az pieniazki wplyna na konto i lece po niego;) mam nadzieje ze do konca tygodnia bedzie w domku.. a potem.. minimum godzinka cwiczen dziennie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda już 33 l. Napisano Luty 19, 2012 u mnie z 88 na 87 hura i to bez większych wyrzeczeń codziennie ćwiczę z przewagą brzuszków bo on najbardziej mnie wkurza :) wczoraj mama upiekła pyszną drożdżówkę, nie odmówiłam sobie a co jem "prawie wszystko" tylko mniej-unikam tłustego w domku pod dostatkiem mam kaszy zajadam na obiadki, oczywiście bez sosów unikam zabielanych zup, margaryny, tłustych smażonych potraw niech tylko śnieg zniknie, to będę biegać po lesie-bo po kałużach to mi się nie chce. wy tez macie drugi podbródek-przez niego nie chce mi się patrzeć w lustro....ale i jemu mam nadzieję zaradzić-ćwiczę-a ćwiczonka są bardzo proste.. pozdrawiam was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Luty 19, 2012 cześć cześć cześć :) dziś zafundowałam sobie 1 godzinę ćwiczeń na hula hop na zmianę ze skakanką! zapociłam się jak dziki wieprz! polecam! skakanka na początku jest nieziemsko ciężka, więc robiłam 5 min skakanki, 10 min hula hop, a potem wydłużałam - łącznie ponad godzina sportu, bo najpierw rozgrzewka, no i rozciąganie na koniec! :) to był definitywnie wygrany dzień! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach