Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***Brauun

Wasze przecucia dotyczace plci dziecka. Sprawdzily sie czy nie?

Polecane posty

Gość ***Brauun

Jestem ciekawa na ile sprawdzaja sie takie przeczucia? Ja chcialabym dziewczynke a czuje, ze bedzie chlopczyk :) Jak to u was bylo?

Przy pierwszym nie, myślałam, ze będzie dziewczynka, przy bliźniakach jakoś czułam, ze parka bedzie....

My mówimy z narzeczonym od początku Amelka :) Ale jak wyjdzie Olivierek to i tak bedziemy cieszyć się tak samo ;) No ale jeszcze troche czasu minie zanim nam lekarz chociaż o płci powie. Ostatnio też zaczęłam mysleć że to jednak bliźnięta mogą byc :)

Ja w 1 ciąży nie czułam nic, natomiast w drugiej dałabym sobie rękę uciąć, że będzie dziewczynka. I jest :D

ja od poczatku "wiedzialam" ze bedzie chlopak i jest :)

Gość mamaAnusiT
tez czulam ze bedzie córka. odkąd dowiedzialam sie ze jestem w ciązy zaczela kupowac sukienki. przydały się. a potem 6 razy usg potwierdzilo córke

Gość kryytykantkaa
Olivierek - obrzydliwe imie

Gość ***Brauun
Musze miec wiecej "danych" , zeby wyciagnac jakies wnioski, dlatego podnosze watek :)

w 1 ciąży była przekonana że będzie dziewczynka. jak lekarz stwierdził ze chłopiec to za nic uwierzyć nie chciałam i pomimo 3 usg mówiących o chłopcu, nadal sie przy córce upierałam :P za 4 usg uwierzyłam :D w obecnej od samego poczatku mówiłam że będzie chłopiec. jak lekarz stwierdził ze na jego oko dziewczynka bardzo sie zdziwiłam. jednak po 10 tyg zdementował poprzednią diagnozę i stwierdził ze się pomylił i jest chłopiec :) mam nadzieję na dniach sie przekonać czy moja intuicja tym razem nie zawiodła :)

Moje przeczucia sie sprawdziły. Zawsze chciałam dziewczynkę i to dopiero kiedy będę koło trzydziestki. Oczywiście dużo wcześniej wpadłam i od razu wiedziałam że przy moim pechu dziewczynka nie będzie możliwa no i oczywiście sie sprawdziło i mam synka :) ale też jest bardzo kochany❤️

Gość Z pierwszym czułam że
będzie chłopiec, w ogóle nie miałam innej wizji jak pierwszy chłopiec, nigdy o dziewczynce nie myślałam...niestety poroniłam i nie dowiedziałam się płci:( Natomiast za drugim razem czułam, że dziewczynka no i sprawdziło się, mam córkę! Myślę, że to pierwsze to był chłopiec..

Gość pysiulek911
ja i moj chlopak od momentu 2 kresek mielismy przeczucie ze to chlopiec (chociaz wolalabym dziewczynke) teraz mam 34tc i czekamy na synka. sprawdzilo sie:D

Gość u mnie przeczucie się nie
sprawdzają. Za to chiński kalendarz płci był bezbłędny w obu przypadkach. U mnie w rodzinie ze strony mamy rodziły się same dziewczynki praktycznie. Więc przy pierwszym dziecku nie tyle intuicja, co "rozum" podpowiadał mi, ze będzie córeczka, no a z usg dowiedziałam się, ze jednak synek:) Jako, ze i u mnie w rodzinie i u męża jak jest dwójka dzieci to zazwyczaj tej samej płci, więc przy drugiej ciąży od początku wierzyłam, ze wiadomo, ze będzie chłopak, a tu ku naszej radości:) córcia::):):):)

Gość pysiulek911
up

Gość mi_zielone
Mi sie w ogole nie sprawdzilo, bylam przekonana do 20 tygodnia ciazy, ze to chlopiec a okazalo sie, ze dziewczynka. Nie powiem, bylam rozczarowana, ale szybko sie z tym pogodzilam.Teraz chcialabym druga dziewczynke.

Tak Chciałam chłopca i od początku czułam,że to chłopak - krzyczałam na mamę gdy kupowała sukienki, od razu nazywałam dzidzię "moim syneczkiem" I mam syna.

Gość baracholka
do 8 miesiąca mówili dziewczynka ja wiedziałam że chłopak i urodził sie chłop

Gość baracholka
do 8 miesiąca mówili dziewczynka ja wiedziałam że chłopak i urodził sie chłop

Gość dkhgaskjdhsakda
nie sprawdziły się. Czułam że urodzę dziewczynkę i mimo że każde USG wskazywało na chłopca, myślałam że nie, przecież intuicja kobieca wskazywała mi że na 100% będzie dziewczynka. Miałam nawet kupionych kilka ślicznych sukieneczek :) Ale urodził się synio :D

Gość rumianek dzbanek
Sprawdziły - jeszcze długo przed ciążą czułam kto będzie, a później i tak raczej nikt w to nie wierzył :P

Od około 13 tygodnia ciąży czułam , że będzie dziewczynka no i jest Amelka :)

Gość zdecydowanie NIE
pierwszy jest syn myślałam , że będzie córka druga córka byłam pewna, że będzie chłopczyk i trzecia córka, tak samo stawiałam na chłopca;) chyba nie mam intuicji;)

Gość 1231232323
Ja byłam przekonana na milion procent ze dziewczynka, reke dalabym odciac a wyszedl na chlopak!!! Na usg zalamalam sie