Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maszenka23

Wróci do niej? Od 1 do 10? Jaka szansa?

Polecane posty

Gość Maszenka23

Po prostu powiedzcie mi jakie dajecie szanse (+komentarz) w skali od 1 do 10 na to, że mój facet wróci do eks. Byli razem 5 lat, poznaliśmy się w momencie gdy wciąż byli parą ale się sypało między nimi. Między nami poszedł delikatny flirt, ale nic wielkiego. Potem się okazało, że ona od roku ma romans więc ją zostawił i płynnie przeszedł do relacji ze mną. Po 2 miesiącach zostaliśmy parą. Układa się nam dobrze, byłoby nawet świetnie gdyby nie jej interwencje. Odkąd się dowiedziała o nas dostała ataku zazdrości, chce wrócić, ciągle pisze, dzwoni, ciągle ma jakieś sprawy. Ja poznałam już jego rodzinę, znajomych, wszyscy mi mówią, że on jest zbyt honorowy żeby do niej wrócić, ale jest gdzieś głos w głowie którzy każe trzymać rękę na pulsie. Mieli dużo wspólnych spraw, mieszkali razem, więc naturalne, że jeszcze przez jakiś czas mogli mieć kontakt, ale w obecnej sytuacji (MY jesteśmy razem) trochę mi ten ich kontakt przeszkadza. Co sądzicie? Ozłocę za analogiczną sytuację z happy endem lub bez.

Gość na pewno wróci
nie martw się. ale znowu porzuci bo oni tak mają. i nie pisz codziennie franco tego samego :P