Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka nie zawsze z kasą

Ładna sukienka? chcę ją nosić na co dzień

Polecane posty

Gość _szybkoszybko_
Szału nie ma, słaby materiał.

Gość ale gust
:O proacujesz w burdelu?

Gość Calineczka20000r000001
a mi się podoba

Gość _szybkoszybko_
Ta druga ciekawsza, ale ta jakość jest marna; po kilku założeniach wyciągnie się.

up

Gość nesiqa
a niema nic ładniejszego? ja mam inny gust, ważne żeby Tobie się podobała i byś Ty się dobrze w tym czuła co nosisz.

Gość ale gust
w sumie masz pewnie góra 20 parę lat o można jeszcze ci wybaczyć

Gość dsfgfdsgsd666
podobają mi się ,ale są za krótkie jak dla mnie:P

Gość nesiqa
ja wole rzeczy wygodne a w tym to ani sie schylić ani nic..... a weź tu wysiądź z samochodu, gacie na wierzchu odrazu...

obie takie sobie, druga ładniejsza ale materiał to pewnie dziadostwo i szybko się zniszczy. Powiem Ci, że czasami nie warto oszczędzac na ciuchach bo teraz kupisz kieckę za grosze a za miesiąc będziesz musiała kupić inną bo ta już się nie nada do noszenia. W efekcie wydasz więcej kasy niż gdybyś wydała raz na ciuch dobrej jakości ;)

Dlaczego wszystkie te "sukienki" są takie krótkie? Do biura, na poważne spotkanie nie nadają się. Chyba, że po domu do legginsów. Z resztą to chyba raczej tuniki, a nie sukienki.

zamierzam nosić do legginsów lub grubych rajstop oczywiście

Gość kasia9449494949494994949
a mi sie bardzo podobaja obydwie, zdecywoenie moj styl , tak sie ubieram na codzien, sama bym sobie zamowila, ta 2 jest ladniejsza dla mnie, tylko martwi mnie material bo z nim roznie bywa czasem trafi sie za takie grosze na dobry i trwaly ale czasami to jest ona na kilka razy

Gość kasia9449494949494994949
nie sa one krotkie jesli ubierzesz do leginnsow czy grubych rajstop, ja w takich chodze do pracy spokojnie

Gość mmLena07
nawet nie o to chodzi, czy ładne, czy brzydkie, ale one są koszmarne jakościowo, więc nawet super krój by ich nie ratował... szybko Ci się zniszczą. Chyba, że lubisz co chwila kupować nowe :) choć z drugiej strony większość znajomych, szczególnie kobiet :P zwróci uwagę na to jakie są "tanie", słabe jakościowo :( ja wolę jednak uzbierać na lepszą i nawet rzadko sobie coś kupić, niż często takie "szmaty"

Gość mmLena07
dobrym przykładem jest postać: Blair Waldorf z serialu dla nastolatek, choć czasem przegina ;) w każdym razie młoda dziewczyna będzie młodo wyglądać w każdym stroju, a jeśli do tego z klasą, to czemu nie? ;)

mi sie nie podobaja tak swoja droga tak piszecie ze cena swiadczy o jakosci a nie zawsze tak jest sama kupuje tanie ciuchy i mozna w nich naprawde dlugo pochodzic