Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cigaretten burns

Szukam inspiracji JAK SIĘ ZEMŚCIĆ.

Polecane posty

Gość cigaretten burns

opisujcie swoje zemsty na facetach, kochankach, koleżankach, wrogach itd. tylko żeby się nie wydało,że to ja i żeby ofiara się maksymalnie wkurwiła :D:D:D

Gość chyba w snach
pamietaj ze kij ma 2 konce :O

Gość cigaretten burns
tylko proszę mnie tutaj nie umoralniać ani nie sprowadzać na dobrą drogę bo nie chce tego pieprzenia słuchać. Gówno mnie te komunały obchodzą, interesuje mnie TYLKO dobry plan zemsty.

Gość małgośka 23*
Podobno najlepszą formą zemsty jest obojętność, ale satysfakcji nie da.

Gość cigaretten burns
nie piszę, że jestem mądra :o co za debil :o obojętność nie wchodzi w grę. Myślałam nad czymś innym typu wybicie szyb w oknach świeżo wybudowanego domu ofiary

Gość bsd,d,d,d,
w sumie to dobry temat tez bym chciala na kolezance z pracy

Gość cigaretten burns
ja chce się zemścić na debilu, który mnie uderzył w twarz, po tym jak odpysknęłam jego dziewczynie, która sama zaczęła najpierw lecieć do mnie z łapami i wyzywać od najgorszych.

Gość bsd,d,d,d,
a ten koles ma dziewczyne tak? To wyslij mu kartke na Walentynki od tajemniczej nieznajomej to sie zdenerwuje jego dziewczyna

Gość cigaretten burns
tak, i ona jest strasznie pusszczalska a rzuca się do innych kobiet z wyzwiskami. Kiedyś była w psychiatryku ale wyszła.Walentynka nie przejdzie, on jest za bardzo w nia wpatrzony, mają dziecko.

Gość cigaretten burns
nie wiadomo też czy to dziecko jest jego i własnie tak jej odpysknęłam i za to mnie uderzył. Nie mam kasy na zbirów bo bm zapłaciła za to by dostał oklep.

Gość ej no dokladnie..
kartka moze byc dobrym pomyslem, tylko musisz to jaos inteligentnie napisac zeby sie nie skapneli ze to podpucha. okna fajny pomysl, tylko to jest przestepstwo i jakby co to mozesz miec problemy. Moze jekies gowno na wycieraczce?

Gość cigaretten burns
wiem, że to jest przestępstwo, ale jak nie będa wiedziec kto to co mi zrobia?

Gość cigaretten burns
to sie wydarzyło w zeszłe wakacje więc troche czasu minęło. Chce na wiosne się mścić.

Gość ej no dokladnie..
to moze walentynke do niej zamiast niego... :D

Gość cigaretten burns
myślałam też by zakraść sie w nocy pod dom i zakleić czymś drzwi jakimś mocnym klejem by sie nie otwarły tak jak było ostatnio w serialu jakimś :D ale nie wiem jaki klej.

Gość cigaretten burns
on jest cały dzień w pracy to nawet jak ona dostanie to spali i gówno sobie z tego zrobi. Ona ma problemy z nadwagą i myslłam by wypalić płytę z jakąś piosenką o grubasach

Gość ej no dokladnie..
no to dawaj te okna, tylko zby cie nikt nie przycial. oblukaj czy nie ma kamer itd. kptur/ominiara na leb i nara. Ale jak ce nakryja to kicha do konca zycia.

Gość cigaretten burns
i wysłać

Gość cigaretten burns
nie nakryją bo to zadupie a oni w tym domu jeszcze nie mieszkają. dopiero co wybudowali i okna wstawili. może jeszcze jakieś napisy na murze, cokolwiek

Gość Wredna :)
Wyślij do skarbówki donos na jego szefa podpisany jego nazwiskiem może go wywalą z roboty :)

Gość Wredna :)
albo do Do PIP

Gość Pillot Pirx
zemsta zwiąże cię z ofiarą tej zemsty - będziesz o niej mysleć i zamiast iść swoim torem życiowym nakręcać się będziesz jakąś parką - co do której JUŻ WPIERDOLIŁAŚ się z butami w ich życie waląc teksty o dziecku ( co cię to obchodzi??) Zyczę ci aby twoja zemsta wyszła na światło dzienne i abyś za nią odpowiadała prawnie ( zniszczenie miania, nekanie itp.)

Gość do skarbowki
nie wysyłaj, niestety nie odbije sie to na tym chłopaku, tylko na jego szefie.

Gość do skarbowki
a tak wogole jakby mnie koles uderzyl (nawet w obronie swej "dziewicy") to miałby juz dawno spraweę z cywila

Odradzam zemstę. Zemsta to krzywdzenie innych. Taka skrzywdzona osobą, potem może się zemścić (mocniej, agresywniej, bardziej złośliwie) na TOBIE. Jesteś przygotowana na zemstę swojej ofiary? To jest tworzeni złej karmy, która wraca ... jeszcze bardziej zła.

Gość cigaretten burns
tyle, że ja tu jestem ofiarą, ci osobnicy dręczyli mnie wcześniej to bardzo zagmatwana sprawa i jeśli mam wierzyć w karmę, to teraz karma posłuży się mną by ukarać ich. Czuję potrzebe by to zrobić i tyle, a życzyć sobie możesz. Życzenia mają to do siebie, że rzadko się spelniają.

Gość cigaretten burns
Odradzam zemstę. Zemsta to krzywdzenie innych. Taka skrzywdzona osobą, potem może się zemścić (mocniej, agresywniej, bardziej złośliwie) na TOBIE. Jesteś przygotowana na zemstę swojej ofiary? krzywdzenie innych powiadasz...oni mnie nieraz skrzywdzili, ale uderzenie przelało czarę. I ja jeste tą skrzywdzoną osobą któraz traz się zemści mocniej, agresywniej, bardziej złosliwie. Teraz pytanie czy oni są przygotowani na tę zemstę? raczej nie. ja zdję sobie sprawę z konsekwencji i jesli się wyda odpowiem za to.

Ja nie życzę nic SOBIE. Ja tylko informuję Cię jak wygląda życie. Jeśli zemścisz się na kimś kto jest bezwzględny, bez uczuć, bez szacunku dla innych (Ciebie). To jaka będzie jego zemsta na Tobie? Szukanie sprawiedliwość (policja, sad, wyrok) to słuszna droga. Zemsta dla celów osobisty nie opłaca się TOBIE! Zrobisz jak uważasz, ja tylko wskazuję możliwe konsekwencje ...

Jeśli ktoś Cię uderzył w twarz - to czemu nie oddałaś?