Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meggix

Dostało mi się bo mu nie dałam :-(

Polecane posty

Gość Meggix

Pojechałam wczoraj do faceta, pomimo zmęczenia. Cały tydzien wstaje o 5 rano, pracuje 8-10 h, oprócz tego chodzę na zajęcia z języka obcego. Także w piątki jestem bardzo zmęczona, ale chciałam się z nim zobaczyć. I jak zwykle awantura, bo on o 1wszej w nocy ma ochotę na seks, a ja ledwo żywa, głowy podnieść nie mogę z poduszki. Dowiedziałam się, że zrobiłam go w ch...a bo mu obiecałam. Dodam, że mój facet w pełni sił, śpi do południa, ponieważ jest bezrobotny od dłuższego czasu.

Gość lekarz pogotowia
zrób go w h.. jeszcze bardziej i znajdź sobie kogoś kto ma trochę klasy

Gość Meggix
wiecie, jak całymi dniami pracuję nad językiem. Trochę współczucia.

Gość grubianska
Facet chyba zatrzymał się rozwojowe na etapie nastolatka:O Tylko branie i branie. Zero empatii :O

Gość Meggix
ten wpis wyżej nie jest mój!!! Taka sytuacja nie pierwszy raz. Często słyszałam wyrzuty typu: "No tak 22ga, Ty już do spania gotowa" Rozumiem, że facet ma potrzeby, ale nic na to nie poradzę, że w tygodniu faktycznie o 22giej oczy mi się zamykają i szykuje się do spania. I nie mam sił skakac po facecie:-/

Gość żabka zdrapka
zostaw lenia . Znajdz sobie fajnego faceta z pracą :P albo zostań singielką zobaczysz jak fajnie miec czas dla siebie :D

Gość Meggix
Na to, że pracę stałą sobie znajdzie nie ma chyba szans. Poniewaz dorabia nielegalnie, ma z tego bardzo duze pieniądze, to jednak kwestia kilkugodzinnych wyjazdów w tygodniu.

Gość Meggix
Pracujące kobitki, napiszcie jak wasi faceci? Dają wam w nocy spać? Rozumieją, że jesteście zmęczone pracą?

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
Proponuję wysłać chłopaka czym prędzej do pracy najlepiej ciężkiej, niech wstaje rano i zapier...dala,wtedy możecie dyskutować na temat sexu i kto jest bardziej zmęczony. Wiem co przeżywasz sama miałam podobną sytuacje ( z mężem), ale odkąd zaczął porządnie zapier.... skończyły się pretensje i głupie teksty. I tak sobie myślę że jakby wtedy był moim chłopakiem to pogoniłabym dziada :), a tak było trudno ale się dotarliśmy ;) Pamiętaj, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;) Pozdrawiam 3maj się i NIE DAJ SIĘ

Gość Meggix
Dobra rada:-)

Gość filet z makreli
Skad ja to znam...Mam podobnie,z tego wszystkiego jak sie poloze o 23 do lozka,przyloze glowe do poduszki to od razu mi sie spanie wlacza,a moj facet mi wyjezdza "zasypiasz?" (z wielkim oburzeniem w glosie oczywiscie).Rano musi sypnac jakis tekst w stylu "w miesiacu to moze ze trzy razy sie kochamy..."co oczywiscie absolutnie nie jest prawda,bo kochamy sie czesto.Podkresle tez,ze moj altualnie tez siedzi na dupie,bo zima zatrzymala budowlanke,wiec do 11-12 stej sobie chlopak kima!

Gość Meggix
świetny pseudonim, uwielbiam filety z makreli :-D

Gość pommmpek
meggix a powiedze co on robi ze tak dobrze zarabia ?? i ile to jest dla ciebie dobrze ??