Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sferfgerger

KTÓRY KOLOR Z TEGO FASONU SUKIENKI DLA MŁODEJ SWIADKOWEJ NA WESELE?

Polecane posty

Gość delgina
łososiowy, niebieski i chabrowy wszystkie ładne

ja bym wybrała ten łososiowy choć wszystkie są ładne...

Gość kfkkgg
to znowu ty, tandeciaro??/ haha jednak pojdzies zna slub jak bezguscie, biedna ta twoja siostra

Gość emilianna
nie najezdzajcie na nia ,kazdy ubiera sie jak lubi mnie tez sie nie podoba ta sukienka ale co kto lubi;) jaki masz kolor wlosow i jakie dodatki zalozysz?

Gość kfkkgg
emili9ana, tez ostatnia podalam jako przyklad

Gość mDZIARAAAAA111
Nie sluchaj ich, piekna sukienke wybralas. Jaki masz ty urody? Lososiowa tylko jesli masz cimniejza kranacje lub mocniej sie opalisz. PS a te linki, ktore ci tu wklejaja beznadziejne....

Gość Beatka_28
W tej czy w tamtej...i tak nie bedziesz mial z kim pojsc na ten slub:-P

Gość mDZIARAAAAA111
Dziewczyny co niektore linki to jakas porazka, przeciez ta z Lipsy to sie sdla swiadkowej kompletnie nie nadaje. A np ta poprzednia rozowa to dla jakiejs starej baby z tymi falbanami czy co to w ogole.

Gość kfkkgg
a idz sobie tandeciaro w czym chcesz, przynajmniej duzo osob sie z ciebie posmieje, ja sie zawsze smieje z takich bazarkowych panienek hahaha

Gość kfkkgg
wybralam tylko te ktore sa w miare, a ogolnie to i tak nie moj styl. nie lubie tandety

Gość mDZIARAAAAA111
Taaa, jesli chodzisz w takich ciuchach jakie tutaj wklejasz to ci poprotu wspolczuje gustu. Juz widze jak wszycy maja polewe z ciebie. A tobie ie wydaje, ze sie do ciebie ciesza. Wieswniara z ciebie.......

Gość kfkkgg
nie chodze w takich ciuchach, bazar to nie moj styl :p ale ty pewnie tylko na bazarku sie ubierasz i myslisz ze jestes sexy flexi a wszyscy maja z ciebie polewe

Gość emilianna
beznadziejne? te sukienki z allegro z ta bardzo opalona blondyna z tapierem sa po prostu takie remizowo wiejskie(bez podtekstow tez mieszkam na wsi) i na wiejskie remizowe wesela wiekszosc dziewczyn takie ma plus tipsy,tapir "chinskie"szpilki itd skoro im sie podoba to niech nosza ale nie rozumiem po co majac swoj okreslony styl pytac na forum co kupic albo pytac i z uporem maniaka wklejac jedno i to samo nie słuchajac tego co inni radza nie wiemy jaki kolor masz kupic bo nie wiemy w jakim kolorze Ci do twarzy wiec musisz poradzic sie kogos kto Cie widzi i potrafi to ocenic kup taka w jakiej bedziesz dobrze sie czula i baw sie super

Gość kfkkgg
lezeli chcesz wiedziec, to ostatnio mialam na weselu sukienke firmy monnari, ale to nie twoja liga tandeciaro

Gość sferfgerger
zadne te wasze wkleane sie nie nadaja

Gość kfkkgg
to zaloz te co podalas sama w linku i baw sie dobrze...

Gość emilianna
moze tylko wkleje w c zym ja poszlabym na wesele ,taka calosc ot tak zeby pokazac ,ze kazdy lubi co innego a dla Was moze to byc tandeta:) ale ja jestem stara:D http://www.polyvore.com/sjp/set?id=18148666 http://www.polyvore.com/sjp_set/set?id=11468298 http://www.polyvore.com/sarah_jessica_parker/set?id=15137414 http://www.polyvore.com/five_wonderful_years/set?id=43207322

Gość a nie mogłabyś -
ubrać sie z klasą?

Gość kfkkgg
emiliana, ladne te sukienki, sama bym poszla najchetniej w 1 lub ostatniej, ale ceny z kosmosu!!!

Gość vxcxvcx
ostatni jak już ale ja bym takiej nie włożyła

Gość mmLena08
bardzo ładne te sukienki wklejacie :) normalnie gust na kafeterii niesamowicie wzrósł od kilku ostatnich wątków tego typu :) fajnie, naprawdę, ja teraz szukam sukienki dla ciężarnej na ślub i wesele(jako gość - siostra pana młodego), też nie jest łatwo ;)

Gość kfkkgg
mmlena, poszukaj na alllegro z firmy mama licious

Gość mmLena08
poszukam, dziękuję! :)