Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clip in ;)

CLIP IN - opinie

Polecane posty

Gość clip in ;)

Witam. po ostatniej wizycie u fryzjerki pozostaly mi cienkie pocieniowane piórka na glowie - wygladam strasznie :((( Szukam jakiegos niedrogiego ratunku - czy ktoras z was miala doczepiane wlosy clip-in i moze wyrazic na ich temat opinie ?

Gość uiyuyuy
polecam ale nie na codzien bardziej na imprezy i jak chcesz kupic to kup naturalne

Ja bylam akurat z tej metody dosc niezadowolona, chociaz wiem, ze wiele dziewczyn ja sobie chwali. Caly czas czulam klipsy i zdarza sie , ze sie zsuwaja.

Gość Włosy Clip in
Przedłużanie włosów clip in to metoda samodzielnego doczepiania pasm włosów. Efekt długich włosów dosłownie w 3 minuty. Doczepiane włosy oferowane są np. w sklepie www.LUXY.com.pl (bardzo szybka wysyłka i największe doświadczenie na rynku włosów clip in) Znajdziecie tam zarówno tanie włosy syntetyczne (sprawdzają się na krótszy okres użytkowania, imprezy itp) jak i 100% naturalne. Włosy naturalne clip in mają dłuższą żywotność, ich zaletą jest możliwość swobodnej stylizacji i opcja farbowania. Szczerze polecam włosy clip in wszystkim kobietom które marzą o szybkim efekcie długich i gęstych włosów. Na stronie www.Luxy.com.pl znajdziecie dokładne zdjęcia produktów i ich opisy. Pozdrawiam