Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhygfdscbgnhjm

Nie jem mięsa a w ciąży mam straszną ochotę na parówki co robić?

Polecane posty

Gość a w co chcesz je
a przepraszam, oczywiście że bulimia jest spowodowana niejedzeniem mięsa:classic_cool:

Gość dontlieliar
bez tego drugiego nie :D

Gość skad te wasze pseudoargumenty
a anoreksja sie bierze z tego, ze weganki sa tak spragnione miesa, ze nie moga jesc? :>

Gość a w co chcesz je
dokładnie:D całe szczęście że niejedzenie mięsa powoduje impotencję, dzieci i tak by miały wodogłowie😭

Gość dontlieliar
trzeba mowić takie rzeczy jakby ktoś zechciał zostac wege!!!

Gość a w co chcesz je
dokładnie, ludzie nie wiedzą czym to grozi:(

Gość skad te wasze pseudoargumenty
a moze by tak wystapic z inicjatywa obywatelska, zeby w pl zdelegalizowac sprzedaz warzyw? zeby je sprzedawac tylko hodowcom bydla, zeby ludzie nie mieli glupich pomyslow i zeby jedli tylko mieso - wtedy wszyscy bedziemy tacy madrzy i zdrowi...:)

Gość a w co chcesz je
popieram:classic_cool: a kobiety w ciąży powinno się tuczyć mięchem pod nadzorem, bo jeszcze się sałaty nażrą i nieszczęście gotowe:O

Gość szokujecie mnie kafeterianie
szokujecie mnie, serio! swoim brakiem wiedzy i klapkami na oczach! dziewczyna mowi ze nie je miesa, a wy jej kazecie zjesc mieso dla dobra jej i dziecka? pomijajac kwestie waszego braku tolerancji, pomowmy raczej o waszym braku wiedzy!!! wy chyba skretynieliscie do reszty! jak mozna jesc mieso bez konsultacji z lekarzem? wy nie wiecie ze gdy sie nie je miesa, to organizm sie odzwyczaja i zwyczajnie nie jest w stanie pozniej trawic miesa?! i wy zamiast wyslac ja najpierw do lekarza zachecacie do dzialania na wlasna reke? idiotyzm!!!!!

Gość szokujecie mnie kafeterianie
sama bylam kiedys wegetarianka i pewne sytuacje zmusily mnie do tego, zebym zjadla mieso. wy sobie nawet nie wyobrazacie jakich ja rewolucji zdrowotnych wtedy doswiadczylam. pomijajac fakt, ze trafilam w koncu do szpitala bo nikt nie mogl mi pomoc - myslalam ze umre, a w dodatku sama sobie zafundowalam taki stan! dostalam pozniej niezly opieprz od lekarza za taka samowolke, ale nie potrzebowalam tego juz wcale - tak sie czulam, ze nie trzeba mi bylo juz nic tlumaczyc. jak ktos jest juz wege, to niech pozniej nie rzuca sie na miecho, tylko do lekarza biegiem, niech zapyta o rady w sprawie wychodzenia z wegetarianizmu. zamiast sie madrzyc i dawac komus takie zle rady lepiej ruszcie glowami i podsuwajcie rozsadne wyjscia. dobrze ze autorka tak zle zareagowala na ta przekleta parowke, bo jakby jej organizm probowal ja strawic, to dopiero by miala problem :(