Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samicaalfa

LEGO CITY dla 8 latka? Pomocy!

Polecane posty

Gość samicaalfa

Zbliżają się urodziny mojego 6 latka. Chciałabym kupić mu Lego City. Jednak cena 230zł to dla mnie troszkę za dużo. Gdy kupią jeszcze dwie osoby...cena spadnie do 199zł. Byłby ktoś chętny?

Gość marianoadriano
Też bym chętnie kupił, bo moje dzieciaki uwielbiają lego. Możesz podać linka do tej strony gdzie chcesz kupić? Zobacze o jakie lego chodzi.

Gość lolencjuszka878
Jeśli faktycznie kupią 3 osoby to cena spadnie o 31zł. Myślę, że to dobra okazja. Niestety mam córeczke, którą klocki Lego nie bawią. Jednak trzymam kciuki za to, że ktoś się zdecyduje, bo to naprawdę fantastyczna zabawka.

Gość mlk
to w końcu dla 6 czy 8 latka??

Gość samicaalfa
Ja mam 6 latka. ;) Ale wiem, że z reguły rodzice przerzucają się na Lego City z Lego Duplo troszkę później. Dlatego też napisałam, że dla 8 latka. Generalnie klocki te są od przedziału wiekowego 6-12.

Gość marianoadriano
@samicaalfa, skonsultuję jeszcze z żoną ale raczej dołączymy się do zakupu. Mają też jeszcze Lego Straży Pożarnej. Chyba kupimy i to i to. Najwyżej jedno schowamy i będzie prezentem na Dzień Dziecka czerwcowy. Rzadko kiedy zdarzają się niskie ceny na Lego. Ale wiadomo..dobra marka, wysoka cena.

Gość samicaalfa
Super, bardzo się cieszę. Mam nadzieję, że dołączysz z żoną do aukcji. Kończy się za 5 dni. ;)

Gość mandziaryna
Hmm..tak się własnie zastanawiam czy by Wam nie pomóc. Moje bliźniaki już od kilku lat bawią się Lego. Mamy ich mnóstwo, ale chłopakom nigdy za mało tych klocków. Tych akurat jeszcze nie mamy. Jak długo trwa tam rejestracja??

Gość lolencjuszka878
samicaalfa, a kupowałaś już coś na Mergeto wcześniej??

Gość samicaalfa
Tak. Kupiłam perfumy Beyonce Heat. Cena kusiła, a do tego mój flakonik już się kończył. Moja przyjaciółka kupiła też swojemu mężczyźnie perfumy Azzaro. Również w bardzo przystępnej cenie. Kiedyś nabyłam tam też podkłady Revlona, ale od jakiegoś czasu ich zabrakło. Generalnie transakcje bez zarzutu.

Gość lolencjuszka878
Wybacz, że tak odbiegłam od tematu tym pytaniem, ale mnie właśnie kuszą CK Euphoria i dlatego spytałam. ;) Widzę, że klockami interesuje się coraz więcej ludzi. Tak trzymać. Rodzice powinni trzymać się razem i walczyć wspólnie o upusty. Zwłaszcza na zabawki, które sprawiają radość naszym pociechom.

Gość zapraszam do nas
na mergeto też jesteśmy ale mamy i sklep oferujemy ceny niższe niż na alegro http://wooden.toys.abc24.eu

Gość samicaalfa
A co sprzedajcie na mergeto? Poprosiłabym o linki ;)

zobaczcie lego w carrefour, ja tam zawsze kupuję, bo mają bardzo dobre ceny, niższe niż na allegro

Gość samicaalfa
Właśnie tam się kiedyś nacięłam...Brakowało elementów w zapakowanych klockach. Przykra niespodzianka. Na Allegro wcale nie sprawdzam. Gdy tylko coś pójdzie źle podczas transakcji nie można się doprosić o zwrot pieniędzy, a odpowiedzialni za to ludzie wiecznie zbywają człowieka...Mergeto mi się podoba. Solidnie weryfikują ludzi i ryzyko jest minimalne. Złożyłam już ofertę. Chciałabym tylko aby dwie osoby się dołączyły by cena spadła do 199zł..;)

Gość samicaalfa
O w takim razie będę obserować i polecę znajomym. Kostium jest naprawdę uroczy. Będę zaglądac na Mergeto w poszukiwaniu Państwa produktów. Jeśli dziś się pojawią lub w tym tygodniu - tym lepiej, bo obiecałam sobie że część tzw. "13" przeznaczę na rozpieszczanie mojego synka. ;)

Gość zapraszam do nas
napisz mi co było cie interesowało , nie wszystko bowiem wystawiamy , b nawet w sklpeie bo nasza oferta to kilka tysięcy produktów, samych lego mamy w ofercie ponad 500 modeli , w tym nie dostępne w Polsce

Gość samicaalfa
Na pewno lego, ale też wszelkiego rodzaju pluszaki i gry planszowe. Wiadomo, że gdy nie dla własnego dziecka się kupuje to dla dzieci kogos z rodziny, na urodziny kolegów własnego synka. ;) Chętnie polecę Wasze produkty na Mergeto. Różnorodność jest mile widziana. ;)

Gość zapraszam do nas
to zapraszam do zaglądania, mamy pełen przekrój od najmłodszych do starszych dzieci , większość jest już w sklepie internetowym , na mergeto będę dzisiaj wrzucać sukcesywnie, na pewno będzie spory wybór, z kilka tysięcy produktów , oferujemy zabawki niemieckie, dobrej wysokiej jakości , żadna chińczyzna , produkowane w Niemczech, większość drewniane ,

Gość samicaalfa
Świetnie. ;) To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że na Mergeto są bardzo sympatyczni i solidni Sprzedawcy. Z pewnością będę zaglądać. ;) Mam nadzieję, że dokonamy dobrych transakcji.

Gość honolono
Ja z kolei znalazłem kilka ciekawych zestawów lego city na http://www.ekajtek.pl/klocki-lego-city-c-51_52_54 Aczkolwiek w sumie rzeczywiście też dość ciekawe oferty są na megreto - chociaż slogan, że nie są ani kopią groupona ani allegro jakoś średnio mi przypadł do gustu...

Gość gość
Jak najbardziej - moje dziecko kończy 8 lat pod koniec tego roku i mniej więcej od roku ma Lego City - super sobie radzi, zresztą - w sumie ma już kilkanaście zestawów różnych klocków. Potrafi spędzać przy nich cały dzień. Jeśli szukasz czegoś na teraz to w Empiku widziałam mocne przeceny klocków - ale online, nie wiem, czy mają to samo stacjonarnie. Przynajmniej wtedy, kiedy zamawiałam klocki, to oni mieli zawsze najtaniej. Też się dziwiłam, ale skoro tak...