Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana!!!!!

dobierałam się do faceta mojej przyjaciółki ;( boję się że ją stracę........

Polecane posty

Gość sassssssssssssssssss
może to było z 8SMSów? jest możliwe, ja czasem też piszę b.długie SMSy i m.facet czasem też. a jakby napisał krótki "odwal się" to mogłaby nie zrozumieć i znów coś mu napisać itp jakbym była tamtą kobietą, to też poczułabym się upokorzona, przyjaciółką już moją na pewno byś nie była! na faceta byłabym zła, ale z czasem mu wybaczyła! dzięki Bogu się opamiętał! jesli było to 15sekund, to jest b.krótko. zresztą nie wiemy czy to było 15sekund czy 5, bo człowiek pijany pod takim wrażeniem nie umie "odmierzyć czasu dokładnie" ale dotknął Cie tu i tam.... Ona Ci nigdy nie wybaczy!

Gość Ty glupia k.u.r.w.o.
Pewnie masz blond wlosy i duze cycki? Kobiety te nie maja za grosz mozgu lub/i empatii. Typowe puste lalki. Nie wstydzisz sie? Ty glupia kur.wo.

Gość to jednak prawda
ten temat nie jest prawdziwy ale jest wiele takich sytuacji i nalezy pisac o tym, jak szmatlawe sa laski, ktore sie dopuszczaja takich aktor niszczycielskich i jak sie je potepia

Gość Ty glupia k.u.r.w.o.
Takie glupie puste suki trzeba tepic. Trudno byc szczesliwym w zwiazku bo jedna z druga wchodza lub przynajmniej probuja wejsc facetowi do lozka. Ty glupia k.u.r.w.o lepiej idz pracowac do burdelu jak ci sie chce j.e.b.a.c a nie rozwalasz czyjsc zwiazek i rodzine!

Gość uuppppppppp's
:)i co autorko dajej?? już wymyślac się nie chce??